• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Krzy? przed Pa?acem Prezydenckim - usun?? czy nie?

Status
Zamknięty.
Odp: Krzy? przed Pa?acem Prezydenckim - usun?? czy nie?

Krzy? powinien zosta? tam gdzie stoi !!

Naucz si? czyta? nicki idioto...
Nie Damson08, tylko Doman08.

@topic
Powinni go usun??, nie ka?dy chce ogl?da? ten krzy? przed pa?acem prezydenckim.Chcesz si? pogapi? w krzy?, id? do ko?cio?a/cerkwi.

Hmmm - powiem tak.

Na start powiem jestem ateist? - tak samo ca?a moja rodzina (tylko wujek dosta? szajbusa - czyt. schizofrenii - i teraz do kosciulka lata - itp i mowil ze widzial matke boske :D ale to przeh*j :D.

Teraz poiwem tak - g*wno mnie katolicyzm czy chrzescijanizm obchodzi - niewiem co to jest - niechce wiedziec - chopcia? ucz?szczam na lekcje religii i mam 5 :).

Krzy? powinni zabrac wpi*du - mamy wa?niejsze sprawy od tego - szanuj? rodziny ofiar w Smole?sku - bardzo - nawet je?eli w mojej szkole nie by?o ?a?oby (bo to ?l?sk a tam Tusk uber alles) - by?em ubrany na czarno przez tydzie? .

A wi?c tak : zabra? krzy? : da? dzieciom kanapke - ju? nie p?aka? nad przesz?o?ci? - zaj?? si? tera?niejszoszci?.
Tubylca dzienkowa?.

We?, tw?j be?kot jest naprawd? pora?aj?cy.

Znowu chcesz zacz?? si? obrzuca? nawzajem mi?sem. Zacznij w ko?cu pisa? u?ywaj?c czego? takiego jak argumenty, bo obecnie tylko si? poni?asz. We? przyk?ad z Domana. Co prawda mamy trochu inne zdanie, jednak?e on - w przeciwie?stwie do Ciebie - potrafi swe zdanie argumentowa?.

Autostrady te? uznasz r?wnie? za wyrzucone pieni?dze w b?oto?

Jakby? nie widzia?, to autostrady s? obecnie budowane na tzw. kresk? (jak za Gierka!). Pa?stwo niepotrzebnie zad?u?a si? ze wzgl?du na t? imprez?. Zamiast zrobi? to za realne pieni?dze w realnym czasie.
Zgadnij kto te d?ugi b?dzie sp?aca? (obecnie d?ug pa?stwa to 20 ty?. z?. na ka?dego obywatela)? My kolego, my. Jak? W z roku na rok coraz wi?kszych podatkach. Tak wysokich, ?e i tak b?dziemy je?dzi? po polnych dr??kach, gdy? autostrada b?dzie dla bogaczy, albowiem my z podatkiem zabieraj?cym nam 80% dochod?w b?dziemy ?ywi? si? tylko tym co b?dzie na wyprzeda?y. Ale co tam, przynajmniej b?dziemy si? ?adnie reprezentowali, ?adna trawka, autostrady, no i pomniki i fontanny! Gratuluje braku rozumu, gratuluje!

Ci kt?rzy uwa?aj?, ?e krzy? pod Pa?acem Prezydenckim powinien zosta? to IDIOCI(je?eli tak chcesz ten krzy? to postaw go przed domem a nie przed miejscem pa?stwowym) . To nie jest miejsce dla krzy?a. Niech sobie stoi w ko?ciele ale nie przy instytucjach pa?stwowych. Tym bardziej ze prezydent nie zgin?? w Warszawie tylko w Smole?sku. Niech postawi? jak?? tablice upami?tniaj?ca albo co? a nie krzy?. Jestem za usuni?ciem krzy?a.

Gratuluje braku rozumu, gratuluje!
Sobie pogratuluj.

Wed?ug ciebie wszystko, co rz?d buduje jest be. Ty naprawd? o niczym nie masz zielonego poj?cia.
Argumenty wystawi?em ju? wcze?niej, tylko ten tw?j musk jest tak zamkni?ty, ?e nic do ciebie nie trafia. Wszystko w tobie jest cacy, reszta be. Czyli jeste? po prostu idiot?. :D

Sobie pogratuluj.
Wed?ug ciebie wszystko, co rz?d buduje jest be. Ty naprawd? o niczym nie masz zielonego poj?cia.
Argumenty wystawi?em ju? wcze?niej, tylko ten tw?j musk jest tak zamkni?ty, ?e nic do ciebie nie trafia. Wszystko w tobie jest cacy, reszta be. Czyli jeste? po prostu idiot?. :D

Ot?? znalaz?em dow?d na to, ?e chrze?cija?stwo jednak nie ma racji. Bowiem jak kto? taki m?g?by by? stworzony na podobie?stwo Boga? Przecie? ten imbecyl nie rozumie podstawowych zasad, jakimi rz?dzi si? ekonomia. On my?li, ?e budowanie za po?yczone pieni?dze ma jakikolwiek sens. On chyba nie wie ile to jest 5% z kilkunastu (b?d? mo?e kilkuset) miliard?w euro, i chyba nie wie, ?e t? nadwy?k? tak?e b?dziemy musieli odda?..
Ponadto wska? sw?j post, w kt?rym to znajduj? si? chocia? jeden m?dry argument a wynagrodz? Ci punktem reputacji. Jak dot?d dane mi by?o widywa? twe ?a?osne - podchodz?ce pod 'trolling' - posty.

@Eldryzif
signed.

#Antoniusz
Obud? si? ziomek xd. P?ki co to Polska ci?gle ma deficyt bud?etowy, wi?c jeden krzy?, czy pomnik w prz?d, czy w ty? nie zrobi r??nicy.
(deficyt bud?etowy = wi?ksze wydatki ni? zyski danego pa?stwa)
(wiem, wiem, to nie dobrze, bo przecie? jeste?my zad?u?eni, ale pasuje uczci? tak? strat? narodow?, to ?e kogo? to nie rusza, to trudno)
Poza tym po co gadasz o gospodarce, skoro nie masz o niej zielonego poj?cia, a jak masz, to poka? na to jaki? dokument.

Szczerze? Ju? wol? ten krzy? przed pa?acem prezydenckim, ni? ?eby kt?ry? z pos??w za te pieni?dze do?o?y? sobie do kolejnego Maybaha.
A jak si? to odbije na obywatelach, to i tak lekk? fal? i s?abym echem.
Podziel sobie kwot? na pomnik lub krzy? przez 32 mln podatnik?w (nie wszyscy p?ac? podatki) i wyjdzie na to, ?e ka?dy z nas straci gdzie? 0,0001 z? xDDD

Nie no chyba, ?e chodzi ci o sam? zasad?, ?e bez Twojej zgody nie powinni nic robi?, to wtedy si? z tob? zgadzam.
Stara?em ci si? tylko co? wyt?umaczy?, ?e czasem lepiej wy?o?y? t? dziesi?ciotysi?czn? cz??? z?ot?wki, ?eby inne pokolenia widzia?y, ?e szkoda nam tych ludzi.
Nikt nie chce umiera?, a poza tym to nie byli ?li ludzie. (nie wszyscy)
Wi?kszo?? to by?y zas?u?one w kraju i zagranic? osoby no i rodziny ofiar.

Powiedz mi - czym ci zawini? pan prezydent Kaczorowski? (nie chodzi tu o Lecha xDD!)

#edit
Zauwa?y?em ciekawe zdanie Antoniusza:
On my?li, ?e budowanie za po?yczone pieni?dze ma jakikolwiek sens
Wszystkie raty dla zagranicznych bank?w zosta?y sp?acone, a d?ug publiczny w du?ej cz??ci jest umorzony. Wiadome, ?e Polska jest zad?u?ona, ale bez przesady, ?eby jeden krzy? spierdoli? ca?? gospodark? najszybciej rozwijaj?cego si? kraju w kryzysie... ; D
Btw nie wiem, czy ma sens, ale czemu nie. Lepiej to ni? jaki? maybah dla pos?a _/

Ostatnia edycja:

No, teraz to si? dopiero pokaza?o jak zbrodnicz? sekt? jest grupa broni?ca krzy?. Niestety, ale taka jest prawda.

Powiem szczerze, ?e ogl?daj?c dzisiejsz? transmisje nie chcia?o mi si? ?mia?, chcia?o mi si? p?aka?, ze ?miechu naturalnie D=. To co ta banda g?uchych na wszelkie argumenty kretyn?w wyprawia?a to si? nie mie?ci w g?owie. Skoro tak ?p. pana prezydenta kochaj? to jak? r??nic? zrobi im przej?cie si? do ko?cio?a, miejsca gdzie krzy? powinien sta?? I to bezczelne nazywanie policjant?w i funkcjonariuszy BOR-u agresorami? Bezczelno??. Rozrzucane barierki, przywi?zywanie si? do krzy?a, wyzywanie, bicie policjant?w to nie pzrypadkiem agresja? I powiem szczerze, ?e pierwszy raz w ?yciu bby?o mi wstyd, ?e jestem polakiem, by?o mi wstyd, ?e ludzie z ucywilizowanych pa?stw, ukszta?towanych lub przynajmniej ustatkowanych pa?stw zachodu ogl?daj? jak polacy robi? awantur? o kawa?ek drewna. Fakt, faktem, to jest symbol ko?cio?a, symbol tragedii, nie uwa?am jednak, ?e by? godny tego, ?eby pa?stwo podzieli?o si? przez to na patriot?w i "antypatriot?w".

Dzisiaj pokazano w?a?nie dlaczego ten krzy? powinien zosta? usuni?ty.
Do chuja pana, Polska konstytucyjnie jest krajem ?wieckim, tak? No wi?c jakim prawem krzy?? Mo?e ja chcia?bym postawi? tam pomnik wielkiego kutasa?

Skoro na meczach niepos?usznych kibic?w si? pa?ami rozp?dza to dlaczego tu mia?oby by? inaczej?
Jakim prawem jaka? stara pizda mo?e stan?? i z pie?ni? na ustach robi? z mojego kraju po?miewisko? Napalm, to jedyne s?uszne rozwi?zanie w tej sprawie. Tych najbardziej rozwrzeszczanych przybi? do krzy?a i dla przyk?adu pokaza? w telewizji. Ilu jeszcze obro?c?w wiary by si? wtedy ujawni?o?
Szkoda kurwa, ?e jak Polsk? ciemi??yli sowieci nie by?o tylu kozak?w co teraz...

?a?osne, zmieniam obywatelstwo na Burkina Faso.

Ja od dawno uwa?am, ?e ten kraj jest pojebany tak samo jak wi?kszo?? jego obywateli, ale to co dzisiaj si? sta?o przesz?o wszelkie poj?cie. Ja powiem tylko tyle, ?e po tym co dzisiaj zobaczy?em wyzby?em si? resztek patriotyzmu.

No bo co im przeszkadza, ?e krzy? trafi tam gdzie jest jego miejsce? Rozumiem, ?e trzeba jako? uczci? pami?? ofiar tej katastrofy bo nie oszukujmy si? zgin??o w niej wielu warto?ciowych ludzi, ale no ja pierdole ?yjemy w ?wieckim pa?stwie. Mo?e mi si? nie podoba, ?e kiedy id? sobie spacerkiem ko?o pa?acu prezydenckiego widz? krzy?. To obra?a mnie jako ateist? (ha ha ha), ale co...? No w?a?nie... Nic!

Najlepiej jakby ten krzy? dali mi, mia?bym czym w kominku pali?. A na jego miejsce pierdaln??o by si? jak?? fajn? tabliczk? albo pomnik.

No to teraz mo?ecie wyzywa? mnie od ?yda, murzyna, geja czy jakkolwiek tam chcecie.

Jakie cyrki dzisiaj by?y z tym krzy?em,a? g?owa ma?a.Tylko sobie obciachu narobili?my przed turystami.Pojebany kraj zamiast p?j?? na kompromis to ci?gle si? k??c?.

Uwa?am, ?e krzy? powinien zosta? usuni?ty!
Wszyscy zapewne s?yszeli ca?y czas we wiadomo?ciach, ?e ?p. Lech Kaczy?ski mia? zosta? pochowany na Wawelu, oj i tu pierwsze pytanie... Czy Kaczy?ski By? jakim? kr?lem do cholery, bo jak mi wiadomo to na wawelu byli chowani Kr?lowie Polski, wi?c pytam si? czy On by? kutwa kr?lem?!
Teraz powr?c? do obecnego tematu zwi?zanego z krzy?em... Ludzie Kochani teraz nagle zacz??o si? Wam ?eby robi? z Kaczy?skiego, Jezusa?! Dajcie luz bo mnie ju? szlak trafia jak mam pomy?le?, ?e mia? zosta? pochowany na Wawelu, teraz kutwa krzy? dla Niego... Rzyga? mi si? na inteligencj? ludzi, ?e robi? takie kabarety... Mo?e kurwa wstawi? w "Oko Opaczno?ci" tzn. Symbol Boga, twarz Kaczy?skiego??? Ludzie Zastan?wcie si? i Zobaczcie co robicie z Tym krajem... Szkoda s??w, ale c?? nic nie poradz?, jestem tylko mikroskopijn? cz??ci? polski... Krzy? Powinien By? Zdj?ty!!!

@krecioo
Ty bia?y murzynie... xDDD Joke : P

Ostatnia edycja:

Hm? Chyba nie jestem na bie??co - co dzi? si? dzia?o pod tym krzy?em? Nie ogl?dam telewizji, tote? nie wiem. Jednak?e potrafi? sobie wyobrazi? szereg bab? uzbrojonych w moherowe berety i skanduj?cych: "Szatany!'.
PS nie przesadzajmy z t? ca?? ?wiecko?ci?. Drogi Norbercie, ten krzy? nie zosta? postawiony przez pa?stwo, tylko przez zwyk?ych ludzi. Tote? nikt Ci nie zabrania postawienia tam wielkiego Chuja z tabliczk?: "dla zmar?ych blabla". Ponadto waszym tokiem rozumowania dojdziemy do tego, i? nawet spaghetti mo?e obra?a? co niekt?rych wyznawc?w makaronowego potwora.

To bez sensu , po co przenosi? krzy? , wed?ug mnie om le?y w dobrym miejscu ,moim zdaniem powinien zosta? tam gdzie by?.

Ja my?l? ?e Krzy? ma swe miejsce w ko?ciele. A nie przed Pa?acem Prezydenckim... Mog? postawi? jak?? tabliczk?, no ale kurcze te mohery nie maj? co w domu ju? chyba robi?...

Takie jest moje zdanie !

"Dajcie Polakom rz?dzi?, a sami si? wyko?cz?" - Otto von Bismarck

Polska - kraj ?wi?cki, wi?c co on do chuja robi przed pa?acem prezydenckim? Wynie?? go do ko?cio?a, albo spali?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry