What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Kt?re drzewa?

Status
Not open for further replies.

NygusDB

Advanced User
Reaction score
7
Odp: Kt?re drzewa?

#btw, co z Twoim projektem ? Co zamierzasz robi? ?
(tutaj jeszcze chcia?bym odwo?a? si? do s??w Norbona dotycz?cych wodbo. Dobra, mo?na mie? 60+ graczy, ale po co, skoro mo?na wyci?gn?? 200+ ?)

Zamierzam zrobi? co? kompletnie nowego, czego nie ma na "rynku ots". Zdradz? tylko ?e b?dzie to walka o smocze kule, i ?e b?dziemy gra? gotowymi postaciami (b?dzie kilka mo?liwo?ci wyboru tak, aby nie wszystkie by?y jednakowe). Wi?cej nie powiem dop?ki nie sko?cz? minimum mapy, od kt?rej zaczn?. Podoba mi si? tworzenie grafik od nowa, bo mam szerokie pole manewru, oraz staram si? je robi? tak, aby nie pasowa?y do ?adnego innego ots wodbo czy cu?.

NygusDB

Advanced User
Reaction score
7

Projekt jest kontynuowany.
89100602388726248045.jpg

Fabu?a jednak si? zmieni. Nie b?dzie to projekt zwi?zany z Dragon Ball. (cho? b?dzie go troch? przypomina?). Bardziej b?dzie podchodzi? pod Fairy Tail, ale tylko w sensie magicznym.
B?d? transformacje (ma?o , po ~3). B?dziemy uczy? si? zakl?? r??nych ?ywio??w , ale postacie w dalszym ci?gu b?d? ju? stworzone wi?c od pocz?tku jeden b?dzie w?ada? ogniem, a drugi zamro?onym mieczem czy cu?.
1 zarys postaci:
31351416352300196116.png

Pierwszy ch?opak w?ada ogniem, a walczy pi??ciami.
Drugi kolo to typowy mag.
Trzeci ch?opak u?ywa magii cienia (o_O no dobra ale nie mog? by? tylko 4 rodzaje magii, po angielsku b?dzie chyba lepiej to brzmia?o), i walczy przywo?an? broni?. Taki assasynek.

Ka?da posta? b?dzie mog?a w danym momencie u?ywa? 4 czar?w. B?dzie mo?na 3 z nich zmienia? ucz?c si? nowych zast?puj?c stare.

Na razie tyle.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Architektura bardzo podobna do tej z FT, dlatego proponuje ci zrobi? to jak jest w Fairy tail. Magie, gildie, misje itd.

NygusDB

Advanced User
Reaction score
7

Robi?c swoj? w?asn? fabu?? nie mam ?adnych ogranicze?.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Chodzi?o mi o to ,?e np. Magie typu smoczy zab?jca ,?e nie ?ywio?owe. Np. Smoczy zab?jca ?atwiej mo?e zabi? smoka ni? inna klasa. No i fuzja ?ywio??w przyda?aby si?. W ko?cu to jest pod DB bardziej czy ft? Zreszt? edytowa?bym motyw z smoczymi kulami (je?eli nadal s?) jak na razie wygl?da to na mieszank? DB i ft a jak sam wiesz to w DB by?o du?o akcji i by?y trudne chwile a w ft natsu mimo wszystkiego zawsze wygrywa.

@down
Trolla? Wypowiadam si? na temat idiot?w ,kt?rzy spamuj? innym galerie pierdolonym lobem czy innym g?wnem typu kenora nie wiedz?c nic o otsach. Nic do cb kole? nie mam ale nie pisz g?upot. To ,?e nabijam si? z dzieci nie potrafi?cych nic typu rikodek czy kenor to moja sprawa ,bo mam z nich ubaw.

Last edited:

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Nie przepadam za panem up z racji, ?e ma wielki potencja? trolla jednak?e w jego s?owach jest wiele prawdy. Jakby na to nie patrze? wygl?da to nieco na FT z DB. W?asn? fabu?e powiadasz ? Je?li b?dzie to co? naprawd? dobrze przemy?lanego i oryginalnego to potencjalny gracz jest w stanie przymkn?? oko na te podobie?stwa. Powodzenia. Czekam na dalsze zapowiedzi.

Pozdrawiam

NygusDB

Advanced User
Reaction score
7

Fabu?a ci?gle si? zmienia bo mam milion pomys??w na sekund? ale chyba ju? wiem na czym zostan?.
Najnowsza praca - odbudowane Capsule Corporation:
59962731381892867410.png

Nie jest takie jak w anime bo i tak nikt ca?ego by go nie zobaczy? (jest za wielkie). R?wnie? jest ono zbudowane na nowo (tak bd. w historii) wi?c nie piszcie nic o powi?zaniach z anime.

Status
Not open for further replies.