Kt?ry outfit?

Kt?ry outfit?

• Warrior

Votes: 0 0,0%
  • Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

• Barbarian

• Druid

• Wizard

• Pirate

• Assassin

• Warrior

Votes: 7 17,9%
  • Barbarian

Votes: 14 35,9%
  • Druid

• Wizard

Votes: 5 12,8%
  • Pirate

Votes: 4 10,3%
  • Assassin

Votes: 9 23,1%

• Total voters
    39
Status
Zamknięty.

Lambo

Active User
Październik 9, 2010
Liczba reakcji
6
Witam, ot?? mam problem. Mam pieni??ki, i chc? wykupi? sobie addony do kt?rego? z tych oto outfit?w :

Warrior
warriorz.png

Barbarian
barbarian.png

Druid
druidx.png

Wizard
wizardz.png

Pirate
pirateo.png

Assassin - Niestety, nie mog?em znale?? ?adnych kolork?w kt?re wygl?da?yby fajnie na tym outficie, nie, czarny mi nie odpowiada. Ka?d? propozycje kolork?w nagrodz? podzi?kowaniem, i punktem reputacji, oczywi?cie mam zamiar wbi? 50 post?w, wi?c reputacja b?dzie si? liczy?.
Je?li kogo? interesuje, jak wygl?da ten outfit w moich ulubionych kolorkach, prosz? :
assassinb.png

Ka?d? uzasadnion? odpowied?, dlaczego XX outfit, nagrodz? punktem reputacji, i tak, je?li b?dzie uzasadniona odpowied? razem z propozycj? kolork?w do Assassin Outfit, b?d? 2 punkty.

Prosz? nie pisa? post?w takich jak "Barbarian!!11 Tak!! Jest fajny!!" bo b?d? je raportowa?.. Je?li macie napisa? co? w temacie, prosz? z uzasadnieniem.

PS : Nie, nie jestem paladynem.

Odp: Kt?ry outfit?

Z jednej strony mo?esz zrobi? barba gdy? wg. mnie to naj?adniejszy outfit :p.
Chocia? robi?c assassin outfita b?dziesz m?g? kupywa? te? assassin stars je?eli jestes paladynem.

Ja polecam pirate'a... Dok?adniej nie sprecyzuj? czemu, po prostu to m?j ulubiony outfit :) a zestawienie kolork?w dobrze w nim wygl?da takie - Br?zowa czapeczka, bia?a koszula, szare spodenki i br?zowe butki :p taki przeci?tniak, ale dobrze w tym oucie wygl?da.

A propozycja outa na assassina wygl?da tak

beztytuuxv.png

Oczywi?cie, ?e Assassin. Jest on rzadki i nie ka?dy ma do niego dost?p, a poza tym fajnie wygl?da :)

Pozdrawiam,
vBio.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Najbardziej mi si? podoba barbarian. Nie wiem dlacego ale od zawsze podoba mi si? jego "kita" i wypasione "mu?y" :p. A tu moja propozycja na kolorki:
assassinv.png

Wed?ug mnie bardzo fajne :p

Mi si? zawsze podoba? full druid na female i do tego kolorki r??owe albo jaskrawo zielone :p Ale jak dla male to zdecydowanie barbarian. Fajnie wygl?da, do?? trudny do zrobienia, mo?esz si? w nim lansowa? :D

Je?li jeste? knightem to polecam jak najbardziej barbariana, bo wzbudza taki jakby respekt i pasuje do knighta, kt?ry jak wiadomo ma mocne hity z axe, sworda, cluba co sugeruje samo s?owo barbarian.
Dla druida polecam jak najbardziej Druid addon ^^ je?eli chcesz, by inni odrazu wiedzieli, ?e jeste? druidem to bierz ten, bo sk?ra nied?wiedzia? fajnie wygl?da i jakby m?wi "jestem pot?rznym druidem z lasu" ...
Jednak je?li nie chcesz, by na oko by?o wiadome jaka masz profke to wybra?bym bardziej orginalne outfithy jak pirate i assassin.
-Pirate bardzo fajnie wygl?da dla ka?dej profki i jest lubiany przez wielu graczy wzbudzaj?c ich sympatie;]
-Assassin jak powiedzia? vBio jest do?? rzadki, wi?c bd wzbudza? zazdro?? innych i podziw ;p
Screenu assassina nie dam bo ja da?bym to co magiel, zmieniaj?c tylko na szary odcien ;s

Podsumowuj?c :
Jak chcesz, by ludzie wiedzieli, jaka masz profke polecam : barba i druida
Jak chcesz by?orginalny to pirate i assassin ;d

Assassin sam go mam i musze przyzna? ?e chodz?c w nim pokazujesz ?e jeste? bogaty
to tak kolory hmm:
czerwony ?eb,czerwony r?kawiczki ,reszta bia?a ;]

Ja ci polecam Druida, gdy? grasz druidem. Najladniejsze kolorki to Ustaw w kolejno?ci
Jasno zielony
Zielony
Czarny
???ty. Fajnie wtedy wygl?da.
Mo?esz tak?e Warriora
Pomara?czowo- Czarny.

Ja jestem za vizardem, kolory dobrane ?wietnie i nie jest on ?z taki drogi.
Je?eli nie wiz to assasynek albo zr?b sobie orientala kt?rego tu niepoda?es.

Witam,jak dla mnie barbarian gdy? jest ?wietny ;p kolorki masz ?wietne. Ja zawsze mam swoje (na ot) , aktualnie rl wiec nie poka?? ci ;/
Outfit_Barbarian_Male_Addon_3.gif

Mi przypad? do gustu Wizard i ?adne ma kolory. ?adny jest r?wnie? warrior i assassin. Lecz gdyby? zrobi? assassina musia?by? zmieni? kolory ;)

Najlepszym wyborem bedzie najprawdopodobniej Assassin, moze nie jest najladniejszy ale najprzydatniejszy. Mozesz kupywac ass stary i sprzedawac z profitem, jesli brakuje ci kaski.

Wg. mnie najlepsze kolory to kombinacja Czerni i ???ci/limonki =) Naturalne kolory ktore odstraszaja xD

Moim zdaniem najlepszy jest Assassin. Jescze jak grasz palkiem to masz fajnie bo mozesz sobie kupowac asssasin stars :] Rob assassina

Raczej Barbarian bo Assassin stania? teraz i du?o os?b go robi. Osobiscie gdybym mia? kase to wybra? bym barba ale jedyny problem to to ?e jest to najdro?szy z podanych out?w. Mo?esz te? np zrobi? druida + wizarda a i tak nie b?dzie dro?ej.

Wed?ug mnie Mage by?by fajny. Mnie si? on podoba. Jeszcze jak dobierzesz sobie kolorki to b?dzie fajnie wygl?da?. Na tibi 7.6 by? fajny bot Rainbot zmienia? ci losowo kolory co sekund? i jak ci si? jakie? kolory spodoba?y to sobie je dawa?e? :D

Polecam Warriora na 140~ lvl taki outfit to pestka i na dodatek ?adnie wygl?da

polecam ci barba poniewaz bardzo mi sie podoba sam mam go na rl :) a co do assassina teraz po tym jak jest task na nose ringa coraz wiecej osob go ma a barb nadal dziala na wyobraznie :)

Ja polecam barbariana bo naj?adniejszy i wszyscy beda cie podziwiac za tego outlifta pozdrawiam.

Uwa?am, ?e powiniene? wybra? Barbarian outfit. Moim zdaniem jest najciekawszy ze wszystkich. Z tym outfitem bedziesz wygladal jak prawdziwy wojownik, zwlaszcza z ta jego "masywn?" budowa cia?a i odjechanym toporkiem na plecach. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry