Kto z was by zagra? na ca?kiem innym serwie? [8.60]

Status
Zamknięty.

rege stail

Senior User
Grudzień 8, 2008
Liczba reakcji
32
Witam serdecznie wszystkich dzisiaj chc? wam zaprezentowa? nowego Serwa kt?rego robi? z ekip?. Czekamy na wasze komentarze oraz wypowiedzi czy b?dziecie grali.
Serwer b?dzie posiada? real edit mape + w?asne unikalne wyspy.
Na razie raty s? takie : (mog? one ulec zmianie)
- • 8 – 50 = x600 •
• 51 – 100 = x300 •
• 101 – 130 = x220 •
• 131 – 150 = x190 •
• 150 – 170 = x130 •
• 171 – 190 = x90 •
• 190 – 230 = x45 •
• 231 – 290 = x25 •
• 291 – 320 = x10 •
• 352+ =x3 •​
Skille proponowane :
-Skills 80x
Magic 45x
Loot 3x​
Wszystkie miasta Real mapy.
Do tego du?o nowych miast + expowisk.
*Unikalny wygl?d strony !
*Co tydzie? b?dzie co? nowego dodane na serwer !
*Real Paralyze !
*Nowe Raidy !
*Nowe Questy (+20 os?b)!
Teraz Kilka zdj?? z mapy :
1.Rotwormy miasto :
podziemiafilmik.png

2.Obok Temple :
pozatemplefilmik.png

3.Depo :
depofilmik.png

4.Npc :
depofilmik2.png

5.Temple :
filmiktemple.png

6.Addon Npc :
npc2filmik.png

7.Food Npc :
npcfilmik.png

Planowane propozycje gry :
1. Po wbiciu 350 lvla mo?emy wybra? sobie now? profesje b?dzie ich 6 ka?da b?dzie mia?a swoje umiej?tno?ci. B?d? mia?y one unikalne czary + dobre pvp.
2. Dwa typy mocy (Dobro - Z?o) do wybrania przy nowych profesjach.
3. Raz na miesi?c b?dzie event (B?dzie on poleg? na tym ?e dobrzy b?d? mieli swoje miasto i tylko oni b?d? mogli si? tam teleportowa?, ?li b?d? mieli tak samo. Na evencie b?d? walczyli miasto na miasto. Jedna z mocy kt?ra otrzyma najwi?cej event pkt - Za zabicie gracza. Otrzymuje jaki? bonus np. Nowe expowisko dla dobrych jak wygraj?. Jak ?li przegraj? to nic nie dostaj?.
4. System mont?w :
montysystem.jpg

Piszcie co my?licie o tych propozycjach (co wam si? podoba co nie co by?cie zmienili). Kto by z was zagra??
Notka moderatorska:
Przenosze do zapowiedzi.

Odp: Kto z was by zagra? na ca?kiem innym serwie? [8.60]

Wszystko jest fajnie ch?tnie bym zagra?. Mog? by? nieco korki ko?o NPC Alesar, Xodet i Naji
Ma?o tam jest miejsca do poruszania si?.

Dzi?kuj? i zapraszam do kolejnych komentarzy !

Notka moderatorska:
Ma?owarto?ciowy post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Refresh Zapraszam do komentowania kto by zagra? ...

Notka moderatorska:
Kilka minut, ale jednak 24h nie mine?o.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mapka interesuj?ca ,a szczeg?lnie w tym projekcie zainteresowa? " system mont?w "
2. Dwa typy mocy (Dobro - Z?o) do wybrania przy nowych profesjach.
3. Raz na miesi?c b?dzie event (B?dzie on poleg? na tym ?e dobrzy b?d? mieli swoje miasto i tylko oni b?d? mogli si? tam teleportowa?, ?li b?d? mieli tak samo. Na evencie b?d? walczyli miasto na miasto. Jedna z mocy kt?ra otrzyma najwi?cej event pkt - Za zabicie gracza. Otrzymuje jaki? bonus np. Nowe expowisko dla dobrych jak wygraj?. Jak ?li przegraj? to nic nie dostaj?.

Nie rozumiem jednak tego , ka?dy na pocz?tku wybiera dobro i z?o ?? czy po wbiciu 350 lvl ?? a i czy to jest ju? na zawsze , nie mo?na zmieni? strony ??

Rozumiem , ?e na pocz?tku do 350 lvl jeste? w mie?cie , dajmy przyk?ad "x" , po wbiciu wybierasz dobry i teleportujesz si? do miasta "y" a jak z?o to do miasta "z" , czy tylko na czas eventu teleportujesz si? do specjalnych miast , a gdzie b?d? te "wygrane " expy ?? jaki? teleport z drzwiami tylko dla dobra ?? czy co ??

Wielka zagadka , my?l? ?e zahacz? o wasz ots i pogram chwilk?.

Pozdrawiam , Nivek

Nie rozumiem jednak tego , ka?dy na pocz?tku wybiera dobro i z?o ?? czy po wbiciu 350 lvl ?? a i czy to jest ju? na zawsze , nie mo?na zmieni? strony ??
Dopiero po osi?gni?ciu 350 poziomu mo?emy wybra? z?o lub dobro i b?d? spycialne dwa miasta dla z?a i dobra. Nie b?dzie mo?na zmieni? stron. B?dzie mo?na podr??owa? te? po starych miastach.
Rozumiem , ?e na pocz?tku do 350 lvl jeste? w mie?cie , dajmy przyk?ad "x" , po wbiciu wybierasz dobry i teleportujesz si? do miasta "y" a jak z?o to do miasta "z" , czy tylko na czas eventu teleportujesz si? do specjalnych miast , a gdzie b?d? te "wygrane " expy ?? jaki? teleport z drzwiami tylko dla dobra ?? czy co ??
Po wbiciu 350 lvla mo?emy lecz nie musimy by? dobrymi lub z?ymi. Wtedy na statku w zale?no?ci od z?a - dobra mo?emy si? wybra? na now? wysp?. Z tym eventem to jest tak ?e z?o b?dzie walczy?o z dobrem i w zale?no?ci kto uzyska wi?ksz? ilo?? zabi? dostaje do swojego miasta expowisko albo quest lub jaki? bonus.

Mi si? pomys? z dobrem i z?em podoba a najbardziej z tego wszystkiego to system mont?w, to jest chyba nowo??.

Ja na pewno zagram, bardzo mi si? podobaj? SS'y, lecz jak ju? m?wiono wcze?niej mog? by? problemy z kolejkami...

Jakbym mia? ocenia? mapk? i wg. koncepcj? to macie +8/10 - plus za system mont?w :lol:

Chcia?bym og?osi? ?e prace nad serwerem id? znacznie szybciej ni? si? spodziewali?my!.
Co dodali?my? A wi?c tak :
Po pierwsze dwa nowie miasta "Zanora" i "Xenernia".
Na tych miastach znajdziecie du?o expowisk miedzy innymi :
Na "Zanora" :
*Dragon
*Dragon Lord
*Wyrm
Na "Xenernia" :
*Dragon Lord (du?y exp)
*Bog Raidery
*Hydry
W najbli?szym czasie powstanie forum!.
Wieczorem dodam Zdj?cia z gry.

Ostatnia edycja:

Ots Bd Zarembsity napewno zagram i sciagne tam swoja ekipe !!! po ss'a widac ze bd fajnie !!! Napisz kidy tylko star ots i gramyy !!! xD

My?l?, ?e bym zagra?, poniewa? jest to interesuj?cy projekt. Przynajmniej wida? tak po ss.

Klika informacji Serwer b?dzie si? nazywa? Farnia OT.
Dodali?my nowego Npc kt?ry b?dzie nam dawa? zadania a za zadania pieni?dze lub i troch? expa.
Quester Npc ma ponad 50 misji wi?c nie s?dz? ?eby si? komu? uda?o zrobi? wszystkie.
Pierwsza misja jest banalna trzeba zabi? 30 okre?lonych potwork?w.
Wczoraj mia?em da? zdj?cia post?pu prac lecz nie mia?em czasu z tego wszystkiego daje wam dzisiaj.
beztytuuwgw.png

Zapraszam do komentowania.

Ostatnia edycja:

I W?asnie O to chodzi co? nowego w ?wiecie Tibi, a wi?c:
1. Npc Quester prawie na ?adnym ots'e go nie ma, a to ?le..
2. Wko?cu co? nowego z monsterami chodzi mi dok?adnie o system mont?w
3. Dobrze dopracowana mapa. Jeden problem b?d? kolejki przy Npc Alesar.. itd .. :D
4. 9/10

I Jak mo?na spyta? kiedy mniej wi?cej b?dzie ONLINE :D ?

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne, porz?dne i dopracowane - wielki plus dla administrator?w. Wszystko mi si? strasznie podoba, mapa najbardziej, wida? ?e jest estetyczna, nie ma ?adnych wi?kszych b??d?w (ja ani jednego nie zauwa?y?em). Tak?e du?y plus za ten system mont?w, ciekawy pomys?, kt?ry umili pobyt graczom. Ja oczywi?cie czekam na start!​

Ja bym zagra? na pewno. Powd?w jest mn?stwo, lecz najwi?kszym aspektem jest prze?licznie stworzona mapa, kt?ra mnie powala i napawa do tworzenia czego? w?asnego.
Mo?e i nie jest idealnie, ale jest wr?cz super i dopasowane pod gre.
Pozdrawiam!

Ja napewno zagram, nie mog? si? doczeka? bo i tak nie mam co robi?, Real ju? mi si? przejad? a zagra?bym na otsie z takimi ratami :) mapa mi si? podoba, czekam,czekam....

Nie widz? w nim czego? co by go BARDZO wyr??nia?o od innych, sam nie wiem czy bym zagra?. Je?eli nie gr?? bym w tym czasie na innym to mo?e...

Powiem wam, ?e projekt si? zar?bi?cie prez?tuje ale niestety jestem ju? od niedawna jednym z tych kt?ry by za jednym zamachem zlikwidowa? wszystkie real map ots. Dla czego ? To jest droga na ?atwizn?, bo przecie? komu by si? chcia?o robi? w?asn? map? skoro mo?na pobra? z neta a nawet kupi? na allegro kt?ra jest ogromna znana. Nikt jeszcze chyba nie zrobi? servera w 100% z w?asnego pomys?u zawsze albo z ci?ga pomys?y od kogo? albo idzie na real map? albo nie umie go zrobi? albo server powstaje a przez jakiego? zazdroszcz?cego h**a upada :(. Wszystko pi?knie ale moim zdaniem dobry server to server robiony od pocz?tku. Pobieraj?c real map? pewno zyskujesz te 70 quest?w + oraz tereny ale to ju? si? staje nudne.

Z pewno?ci? bym zagra? na takim serwerze, w szczeg?lno?ci podoba mi si? bardzo ?adnie przerobiona real mapa i dobrze dobrany exp stages.
Tak wi?c je?li ots b?dzie online, to na pewno mo?ecie liczyc na to, ?e tam wpadn?, pozdrawiam.

Dla mnie OTS wygl?da wporzo ;d
?adna mapka, najs system mot?w, hmm... 9/10 ;e

Dodaj wi?cej screen'?w plax, bo p?ki co wi?cej nic powiedzie? nie mog? ;d
Pozdrawiam :D

Serwer wystartuje jak wi?kszo?? rzeczy b?dzie zrobiona. Na razie mo?emy powiedzie? ?e system mont?w dzia?a w 100 %. Teraz zajmujemy si? "Dwoma typami mocy".
Prace nad map? wygl?daj? nast?puj?co :
Robiona jest teraz nowa wyspa "Kannan". Jest to wyspa pustynna na kt?rej znajdziecie nowy Quest dla 25 os?b. Oraz du?o domk?w i expowisk dla 250 +.
Zdj?cia wysp :
"Kannan"
pustyniao.png

"Xenernia"
newcity.png

(potem wrzuc? zdj?cia z gry.)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry