Ktory wybrac?

Status
Zamknięty.

MiccKaz

Advanced User
Sierpień 26, 2010
Liczba reakcji
16
Odp: Ktory wybrac?

Obydwa s? za s?abe, jak na nowsze gry.

One maj? zintegrowane Grafy, je?li ju? chcesz kupi? to ten pierwszy ale licz ?e te? dokupisz kart? graficzn? bo na tych shitach nie poci?gnie ?adna gra^^

One maj? zintegrowane Grafy, je?li ju? chcesz kupi? to ten pierwszy ale licz ?e te? dokupisz kart? graficzn? bo na tych shitach nie poci?gnie ?adna gra^^

Xayan

Moglbys mi doradzic, jakis komputer? W zakresie 700-800 zl ?
Nie chce na nim spedzac wiele czasu(nauka wzywa...) choc, z chcecia zagralbym w ciekawe shootery, czy dech zapierajace gry 'horrory' ;ld

ODP = REP++!!!​

Ostatnia edycja:

do gta 4 nie ma jeszcze takiego pc na kazdym pc gta 4 bedzie sie cie?o ;d
prawde mowiac w pierwszym lepszym sklepie komputerowym kupisz pc do 2000zl ktory bedzie lykal mocniejsze gry moj ma juz 2 lata jest w miare silny mam gta 4 troche komputer przerobilem programami itp i powiem ci ze dziala ale sie lekko scina

do gta 4 nie ma jeszcze takiego pc na kazdym pc gta 4 bedzie sie cie?o ;d
prawde mowiac w pierwszym lepszym sklepie komputerowym kupisz pc do 2000zl ktory bedzie lykal mocniejsze gry moj ma juz 2 lata jest w miare silny mam gta 4 troche komputer przerobilem programami itp i powiem ci ze dziala ale sie lekko scina

Ha strzeli?e? gaf? bo ja mam pc i mi chodzi na full gta:)
a po 2 po co odkopujesz starego posta?

Wiesz co jak na m?j rozum gra nie warta ?wieczki. Oba te procki kt?re wybra?e? s? s?abiutkie - mam podobne ale m?j komp ma ju? prawie 3 lata i nie by? to gigant ju? w chwili zakupu...

We? si? wstrzymaj i zr?b sobie np ostatni porz?dny update. Ja mam 24 latka. Ko?cz? studia i pracuj?, wi?c czasu na gry coraz mniej (teraz rozsta?em si? z dziewczyn? ale planuje kogo? sobie znale?? a to oznacza jeszcze mniej czasu na gierki).

Planuje sobie zrobi? ostatni WIELKI update kompa - taka ostatnia du?a zabawka na po?egnanie szcz??liwego dzieci?stwa :) Teraz sobie odk?adam szmal (p??niej ju? trzeba by zainwestowa? w samoch?d i mo?e w?asne mieszkanko) - Tobie radz? to samo. Jak sobie tanio kupisz jak?? s?abizn? to potem za p?? roku znowu b?dziesz chcia? kupowa? "co? mocniejszego" i w rezultacie wydasz na kompa wi?cej ni? jakby? to zrobi? raz a dobrze :)

na twoim miejscu ja bym poszed? z kim? kto si? zna na komputerach nie jaki? dzieciak ale dos?ownie kto? dobry

i bym poszed? do sklepu ?eby z?o?yli ci komputer kumpel tak zrobi?

wyda? prawie 2 tysi?ce ale komputer nie z tej ziemi naprawd? mega oryginalnie taki komp by m?g? kosztowa? z 5 tysi?cy jak nie wi?cej wszystkie te gry nowsze ?migaj? mu na full Detalach i nie mia? ?adnych problem?w z zacinaniem si? gier

Status
Zamknięty.
Back
Do góry