[kupie/wymienie][all serwer] skup gp - wt

Status
Zamknięty.

hubibuygp

User
Październik 21, 2012
Liczba reakcji
0
PL

Typ Transakcji : KUPNO / WYMIANA
Przedmiot : TIBIA GOLD
Cena/Profit : Zale?na od serwera.
Kontakt : GG - 28468685 / E-Mail : hubert.buygp@hotmail.com / Messenger : hubert.buygp@hotmail.com

WWW : SKUP GP/BUYING GP | WORLD-TRADE

!!! JE?LI MNIE OSKAR?ACIE PROSZ? O KONKRETNE DOWODY !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENG

Type of transaction: PURCHASE / REPLACEMENT
Subject: TIBIA GOLD
Price / Profit: Depends on the server.
Contact : GG - 28468685 / E-Mail : hubert.buygp@hotmail.com / Messenger : hubert.buygp@hotmail.com

WWW : SKUP GP/BUYING GP | WORLD-TRADE

!!! SUE ME IF YOU DO ABOUT SPECIFIC EVIDENCE !!!

Odp: [kupie/wymienie][all serwer] skup gp - wt

Ten u?ytkownik i u?ytkownik Malczyk to ta sama osoba. Nie radz? oddawa? im swoich oszcz?dno?ci!

Jaki? dow?d na to ? Bardzo bym prosi? ...
Do moderatora : prosz? kara? takich u?ytkownik?w za brak dowod?w. Je?li na prawd? kogo? oszuka?em prosz? o jakie? konkretne dowody !

Ten u?ytkownik i u?ytkownik Malczyk to ta sama osoba. Nie radz? oddawa? im swoich oszcz?dno?ci!

Masz jakie? dowody na to ?e to oszust ? Pasuj? mi ceny tego skupu bym z ch?ci? sprzeda?, ale musz? by? pewny.

Ju? pokazuje dowody. Pisa?em z tym u?ytkownikiem wcze?niej.
http://tibia.net.pl/threads/530666-Tibia-Skup-GP-PayPal-Mbank-Przekaz-Pocztowy-(WWO)
To jest jego wcze?niejszy temat, gdy? kontaktowa?em si? z nim na Gadu-Gadu i numer zgadza si? jak i u?ytkownika malczyk tak i hubibuygp.
Numer gadu nie by? w tym temacie, lecz w nowszym, a teraz fragment rozmowy, gdzie pokazany jest numer, jego imi? i nazwisko oraz to, ?e przyznaje si? do tego, i? jego wcze?niejszy nick to "malczyk". Jakby kto? chcia? wi?cej dowod?w, prosz? na PRIV.

http://imageshack.us/a/img441/4193/36221019.jpg

W czerwonej ramce zaznaczy?em moje pytanie i jego odpowiedz, czy jego nick to malczyk. Prosz? zwr?ci? uwag? na numer GG znajduj?cy si? na forum, zrobi?em nawet screena, by ten oszust nie zmieni? po raz kolejny.

http://imageshack.us/a/img543/5201/beztytuuxls.jpg

Odradzam sprzeda?y temu panu swoich GP. Dziwne jest to, po co mia?by co chwil? zmienia? stron?, zak?ada? nowe tematy, tworzy? nowe konta, skoro jeste? "niby" zaufanym kupcem? Zastan?wcie si? ludzie, my?l?, ?e moje dowody was przekonaj?.

U?YTKOWNIK MALCZYK/HUBIBUYGP i najprawdopodobnie BLAZEJDWORNIK TO TA SAMA OSOBA. Prosz? uwa?a? na niego.

Bardzo prosz? administracje o rozpatrzenie tej sprawy. I? nie jestem ?adnym oszustem. Gwarantuje ?e nikogo nie oszuka?em, ani nie mam zamiaru oszukiwa?.

---Aktualizacja---

Takie screeny jak doda?e? mog? zrobi? sobie w "paint" ...

Wi?c czemu nagle zmieni?e? sw?j numer Gadu-gadu w temacie? Prosz? zobaczy? godzin? dodania mojego postu z jego numerem GG oraz jego edit. To oszust!
I po co mia?bym "robi?" takie screeny w Painice? Wstawiam te screeny i ostrzegam ludzi aby Tobie nie ufali, bo jeste? zwyk?ym oszustem i naci?gaczem.

Skorzysta?em i nie ?a?uje polecam. Kasa dosz?a w chwile

Jakie ceny ? Mam troche tego i nie chce straci? wiec proponuje allegro (p?atno?? przez allegro).

Ceny zale?? od stanu gp na serwerze.

mam 110 k na celescie wymienie na zwykla kase RL ! i tylko allegro

dobrze dostaniesz 2,90z?

Oszust odradzam!

prosz? o rozpatrzenie tej sprawy przez mod?w ! ; )

Witam.
Postanowi?em przeprowadzi? dzi? niewielkie ?ledztwo dot. "HubiBubGp", jego powi?zaniem z u?ytkownikiem "Malczyk", oraz przyjrze? si? jego dzia?alno?ci?. Podstawow? kwesti?, by m?c ukara? owego u?ytkownika jest sprawdzenie jego IP REJESTRACJI. Okaza?o si?, ?e 'malczyk' i 'HubiBubGp' - to jedna i ta sama osoba. Oczywi?cie regulamin forum nie zakazuje posiadania drugiego konta, dlatego te? musia?em przeprowadzi? prywatn? rozmow? z 'HubiBubGp' na gadu-gadu. Poda?em si? za zainteresowanego jego propozycj? klientem. Wzbudzi?em pierw zaufanie, i? faktycznie jestem zainteresowany sprzeda?? waluty tibijskiej. Zadawa?em r??ne pytania, by otrzyma? odpowied? na jedno konkretne - "dlaczego nie oferujesz swoich przedmiot?w jako malczyk, maj?c na Nim wi?ksz? ilo?? post?w, reputacji?", otrzyma?em odpowied?, i? 'malczyk' to rzekomo jego wsp?lnik. Dowiedzia?em si? r?wnie?, ?e 'malczyk' jest jego znajomym z Tibii. Sk?ama?, gdy? IP REJESTRACJI s? zupe?nie takie same mi?dzy dwoma tymi kontami. Ma?o tego, HubiBubGp posiada inne konta na Tibia.net.pl, na kt?rych r?wnie? s? pozak?adane tematy w dziale "Handel". Wniosek nasuwa si? jeden. Pozytywne opinie wystawione na stronie owego u?ytkownika nie musz? by? prawdziwe, gdy? ka?dy mo?e tam da? sw?j wpis, nawet sam autor w?tku. U?ytkownik "HubiBubGp" i wszystkie jego konta zostaj? zbanowane z powodu : kr?tactwa, k?amstwa, pr?by oszustwa u?ytkownik?w Tibia.net.pl.

Pozdrawiam,
Xanosta.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry