• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

kupno postaci confirm keyem czy moze mnie haknac wejdz i pomoz

Status
Zamknięty.

szalonytibij

New User
Czerwiec 23, 2011
Liczba reakcji
0
Czesc
Mam w kupnie kina na allegro koles dorzuca confirm key i dzieki temu bede mial new reca.
Ale nasuwa sie pytanie czy koles moze kupic 2 confirm keye i gdy wykorzystam 1 a on pozniej kupi 2 (30 dni trzeba czekac na dane) to moze kupic r key i odzyskac spowrotem konto.
Czy polecacie poczekac 30 dni po zakupie i wykorzystac dodany confirm key i wtedy beda moje dane.ale nasuwa sie kolejne pytanie czy mozna kupic 2 confirm keye w ciagu miesiaca ? (jezeli nie wykorzystam 1 keya to czy 2 on moze kupic ?)
Bardzi prosze was o wyjasnienie bo nie jestem pewny a chcialbym w postac wsadzic pare kk a nie chcial bym tego stracic w raz z charem
Z gory dzieki za bledy i sorki za ortografie (pisze w pospiechu)

Odp: kupno postaci confirm keyem czy moze mnie haknac wejdz i pomoz

Gdy kupujesz konto od "kolesia" je?li on ma swoje dane na tym acc, to przy pr?bie zmiany rk przyjdzie mu oficjalny list z Cipsoftu z kodem na potwierdzenie zmiany rk...
Przynajmniej ja tak mia?em, gdy mnie shakowa? jaki? brazol i chcia? zmieni? rk ; )

pozdrawiam Dejvos.

Koles ten kupil r key i juz ma list.poda mi go gdy zakupie postac.i wtedy ja bede mial nowego r key.ale czy on nie moze teraz 2 raz kupic bo danego beda wciaz na niego ;/

Je?li poda Ci kod aktywuj?cy nowego rk kt?ry jest zabezpieczeniem ze strony Cipsoftu i je?li zmienisz sobie rk, to b?dziesz mia? go jedynie Ty... wi?c chyba Ci? nie haknie. zmienisz sobie dane i po wszystkim.

Tak mi si? wydaje, by?em w takiej sytuacji ; ) , ale poczekaj mo?e na wypowied? kogo? do?wiadczonego w takim przypadku . Pozdrawiam Dejvos.

Cze??.
My?l?, ?e w?tek zosta? wyczerpany, wi?c zamykam. Je?li oczywi?cie uznasz, ?e nie uzyska?e? pe?nej odpowiedzi dot. Twojego problemu, to wy?lij do mnie prywatn? wiadomo??. Kliknij w poni?szy link, aby dowiedzie? si? wi?cej o r-keyu, by? mo?e dowiesz si? czego? nowego na temat, kt?ry obecnie Ci? interesuje.

Link :
Wszystko o Recovery Key!

Regards,
Xanosta

Status
Zamknięty.
Back
Do góry