Odp: [Kuzirashi] Galeria
Przegl?daj?c twoje prace mam wra?enie, ?e ca?y czas widz? to samo. Ci?gle podobne czcionki, przy mas?wkach mnie to troch? wkurza.
Bannery(te pierwsze), wygl?daj? przyzwoicie, fajnie oprawione, nie ma 'oczojebnych' kolor?w, a ma?e zach?caj? do klikni?cia, ?eby zobaczy? w czym rzecz. Je?li chodzi o sygnatury, to chyba najgorsza ze wszystkich kaszan jakimi mog?e? si? pochwali?. W niekt?rych rozci?gni?te postaci, miks kolor?w jak w szejku owocowym, a t?a s? ciekawe tylko w nielicznych. Layouty, ca?kiem fajne jak na m?j dziwny gust. Ale menu(r?wnie? w pierwszych) ociekaj? beznadziej?, ma?o czytelne a na dodatek kolory si? zlewaj?. Na koniec ten wygl?d Tibia.pic. Og?lnie pomys? fajny, ale po jak? choler? zostawi?e? kolor tego jednego, wklejonego go?cia?! ?eby by?o go wida?? Krety?sko to wygl?da(raczej).
Wszystko o czym pisa?em jest oparte o pierwszy post, jestem na tyle leniwy, ?e kolejnych stron nie chcia?o mi si? przegl?da?. Nie obra? si? za krytyk?, wyci?gnij nauk? i r?b ?wietne prace, bo wida?, ?e Ci? sta?.
Pozdrawiam i ?ycz? owocnej pracy.
Adamigo