• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Laboratorium w kosmosie!

Status
Zamknięty.
Odp: Laboratorium w kosmosie!

Trudno oceni? poniewa? za pomys? to b?dzie 10/10 ale niestety w tibi jeszcze nie mamy kosmosu wi?c za bardzo nie ma z czego go zrobi?.Daj? 10/10 bo mi si? zdaje ?e lepiej si? ju? nie da tego zrobi?

Nie jest ?le ;] ?adnie ci to wysz?o bo w pewnej chwili uwierzy?em, ?e to kosmos :D
Laboratorium wysz?o ci czyste ;] M?g?by? zrobi? jaki? dodatkowy efekt, kt?ry urozmaici?by twoj? prac?.Samo gapienie si? w gwiazdy jest nudne.Wystarczy znale?? fajne spirity nawi?zuj?ce co? z kosmosem i git :D Chcia?bym ?eby dodali w tibii misje w kosmosie :D 6,5/10.Troch? dziwnie wygl?da laboratorium w kosmosie tzn. bez pod?o?a ;l

Ostatnia edycja:

Powiem tylko tyle 9,5/10. ?eby jeszcze by?y tam np. undead dragon , skeleton ,wisp ,eye of the seven , slime , death blob ,gozzler , zombie ,quara hydromancer , lich ,werewolf , spectre , diabolic imp , azerus. Pozdrawiam Damian 113. [you] hi. tibia-ots.eu POLECAM!

No pomys? bardzo fajny, ale wykonanie nie za ciekawe, tak za bardzo nic nie ma w tym laboratorium, ja bym powiedzia? ?e same ?ciany, pod?oga i potworki i tyle.
A szkoda bo pomys? zas?uguje na lepsze wykonanie.
5/10

Ostatni refresh~~~~~~

Ogl?dam ponownie Twoje prac? i znowu widz? bardzo dobr? prac?!
Wszystko ?adnie wydetalowane, ?adnie wszystko dobrane, a zw?aszcza te ca?e laboratorium!
Moja ocena to oczywi?cie 10/10. Tak trzymaj!

Pozdrawiam.

Jakim magicznym cudem kometa si? pali w kosmosie? Jako tako ujdzie. Mapa nie przedstawia nic ciekawego, a na razie najlepszy kosmos widzia?em na otlandzie.

a jakim magicznym cudem s?o?ce pali si? w kosmosie ?

@topic
9/10 za wszystko :) ?adnie wykonane i fajny pomys? :D

Hehe mi si? podoba ;) Nie ma w ?wiecie tibii czego? z czego mo?na by zrobi? planety, kosmos dlatego gratuluj? pomys?u i wykonania moja ocenka 9/10

Mapka jest supeer mia?e? fajny pomys? i go zrealizowa?e? pomieszczenie z potworami najbardziej mi si? podoba?o.Lecz po za nie zbyt lecz ujdzie

Moja ocena to 10/10

Bardzo ciekawy pomys? lecz nie du?o detali :P Hmm.. ocena 8/10 Detale :P
Pomieszczenie z potworami tez ciekawe :P ?mieszny pomys? chyba bym na taki nie wpad? aby zrobi? tibie w kosmosie !! :D .. Hmm dobry pomys? zr?b ots'a mapka - kosmos :DD

Mo?e jakie? nowe screeny?:) Pomys? ciekawy wi?c mo?e co? wymy?lisz jeszcze?:D
Pozdrawiam!

Pomys? ciekawy, wykonanie troch? gorsze. Magic Wall jako tp za bardzo mi si? nie podoba, w kosmosie u?ywaj? teleskop?w? Burning heart mi nie pasuje bo wida? w nim twarz a nie planet?. Pr?dy zamiast na globusie mog?e? umie?ci? w niekt?rych miejscach na klatkach.
Og?lnie troch? ma?e, ocena: 6/10.

#up
Mo?e jakie? nowe screeny?
To jest strefa mapper?w>Prezentacje, tu mo?na da? nawet 1ss.

Status
Zamknięty.
Do góry