Inne Lag Po wpisaniu Komendy

Status
Zamknięty.

Uwaga Meteor

Active User
Sierpień 23, 2011
Liczba reakcji
3
To Tak mialem Silnik Evloution.
Okropne lagi i lagowaly potworki (ale jak wpisywalem komendy GM to bylo dobrze)
Zmieni?em Silnik na Aries i teraz niema lag?w ale jak wpisuje jaka? komende to mam laga na 30 sekund PLZZ HELP

PS: Mam Nadzieje Ze To Dobry dzial

Aha i tego laga mam tylko ja nawet jak 2 God wpisze to niema laga ale ja mam plzz help me ;]

Odp: Lag Po wpisaniu Komendy

Mo?liwe ze to wina twojego internetu lub silnika.

internet mma dobry a co do silnika to stalo si? z dnia na dzien poprosu wiezoram bylo dobrze w nastepnego dnia rano jak wpisuje jakol kolwiek komende lub kto kolwiek z serwa mam laga na minute..... HEELP

Spr?buj od nowa rozpakowa? silnik, powinno pom?c. By? mo?e co? namiesza?e? i nie mo?e odczyta? jakiego? skryptu czy cu?.
Sprawd? czy konsola nie wywala b??du podczas tego "laga" i czy na wszystkich komendach si? tak dzieje.
Ale je?li m?wisz ?e 2 God nie ma z tym problemu, to by? mo?e wina zbyt obci??onego lub s?abego komputera. je?li masz 2 partycje na dysku, przerzu? ots do tego gdzie masz wi?cej miejsca. Lub po prostu za ma?o ramu...
Ale si? rozpisa??m..

Spakowa? i rozpakowa? Silnik ? LOL Ja go Robilem OD poczatku ALL USUNOLEm PUSTE FOLDERY Wszytko Sam Robie i przez 1 miech bylo dobrze dzis opruzni?em ots wywali?em wszytkie nie uzywane skrypty i jedyny plus ze szbciej sie ots w?ancza a lag przy wpisaniu komendy jak byl tak jest . Dalej Prosze o pomoc !!! Silnik Aries 3.0a

A ja Silnik Zmieni?em Tak ?e Z Evoluttion PRzenios?em Tylko Baze Silnika . All Skrypty potworki konta zostaly stare No nie ppowiem ots chodzi czysto ale kurde te lagi przy wpisuwaniu kom?dy s? wkurzaj?ce . Dalej prosze o pomoc !!!

XML .... HELP HELP zaczyna mnie to zoraz bardziej wkurza?.....

Oj ja r?wnie? niemoge ci pom?c bo nie wiem co i jak :/
jak m?wi? " djzielakthc " mo?liwe ze co? pomiesza?e?.
we? sci?gnij od nowa silnik i sprawdz. Pr?buj co?.

nie chodzi mi o spakowanie i rozpakowanie tylko o pobranie od nowa i rozpakowanie

M?wisz ,?e jak drugi god u?ywa komend to si? nic nie dzieje. Mo?e to wina twojego chara (zbugowa? si? czy co?) usu? go i stw?rz od nowa;d

M?wisz ,?e jak drugi god u?ywa komend to si? nic nie dzieje. Mo?e to wina twojego chara (zbugowa? si? czy co?) usu? go i stw?rz od nowa;d
Prubowa?em a inne silniki teraz Tak Samo Ale Zauwa?y?em pewn? ?ecz co jaki? czas wyskakuje mi pewien b??d pojawia sie jak rusze myszk? znika zd?zy?em zrobic SS

Uploaded with ImageShack.us
Gdy to wyskakuje wogule komp sie zmula.....
Samo Wyskakuje co jaki? czas ak rusz? myszk? znika zna ktos takie co? ?...HELP !!!!

Problem Rozwi?zany Zrobi?em Sobie Takie jakby r?czne Czysczenie = Cofka Systeu B??d co prawda dalej wyskakuje ale na ots 0 laga > Temat Do Zamkni?cia !!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry