Lagi mnie dopad?y ........

Status
Zamknięty.

silverado96

Active User
Listopad 5, 2009
Liczba reakcji
6
Witam. Mam internet 17 MB/S [ dow?d pod moim postem ] nie jest to polski net wi?c si? nie dziwcie. I mam lagi jak chodz? nie wiem dlaczego przecie? z neta to mi bardzo szybko ?ci?ga. Jak usun?? lagi w moim przypadku??
P.S = Jak daj? na tibie.exe priorytet na wysoki daj? "save = zapisz" i ok. Wchodz? ponownie i zn?w mam na normalny.

Odp: Lagi mnie dopad?y ........

to, to chyba ka?dy zna ;p ale interesuj? mnie czemu ten priorytet nie chc? si? zapisa? na wysokim ?

A jakiego masz windowsa? Mo?e jaki? program Ci to blokuje?

Z tego co wiem. Po wy??czeniu Gry czyli Tibi w procesach ju? nie ma tibia.exe ani nic innego wi?c ten priorytet ci si? nie zapisze. W ka?dej grze si? nie zapisuje wi?c nie masz co si? m?czy?. Za ka?dym razem jak w??czysz tibie to musisz ustawi? ten priorytet ;)

@EdiT

A prubowa?e? wy??czy? synchronizacje pionow? ?

Ostatnia edycja:

By? mo?e masz zakurzonego proca ;], te? tak mia?em 70C :>, wyczy?ci?em sobie kompa i zrobi?em nowe konto u?ytkownika na tym nowy nie mia?em lag?w ju? a net 6mb.

Wejd? w options>Graphics>advanced> I na dole masz pasek Zr?b go na max je?li nie pomo?e zmie? open GL na dircet 5 lub 9

Z tego co wiem. Po wy??czeniu Gry czyli Tibi w procesach ju? nie ma tibia.exe ani nic innego wi?c ten priorytet ci si? nie zapisze. W ka?dej grze si? nie zapisuje wi?c nie masz co si? m?czy?. Za ka?dym razem jak w??czysz tibie to musisz ustawi? ten priorytet ;)
@EdiT
A prubowa?e? wy??czy? synchronizacje pionow? ?
Mam Windows 7 Ultimate jak wy??czy? t? synchronizacje pionow? ?

By? mo?e masz zakurzonego proca ;], te? tak mia?em 70C :>, wyczy?ci?em sobie kompa i zrobi?em nowe konto u?ytkownika na tym nowy nie mia?em lag?w ju? a net 6mb.

Jest to laptop HP Pavilion dv6226us jak wyczy?ci? w nim procesor?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry