Lagi omg.

Status
Zamknięty.

software

New User
Listopad 26, 2010
Liczba reakcji
0
Witajcie. Mam tragedie z lagami no normalnie masakra a gram na rl tibi. Jest to tak, ?e normalnie se expei niby nic zadnego laga wlaze po schodach up/down i widze ze stoje na schodku a jestem juz u gory i niic niemoge zrobicx ruszyc sie ani nic !! i wylanczam tibie szybko wpisuje pasy loguje sie i dziala... Czesto wtedy juz jestem w temple ;/ Wie kto? moze jak to zrobic?
Panel sterowania> klawiatura > 2 te gl?wna mam na maxa niby cos pomaga. Co jeszcze zrobic moge? NEt mam z Play 5gb na miech. *(modem(

Odp: Lagi omg.

mo?e to zwyczajnie wina internetu. Spr?buj dzisiaj rano.

Wejd? w opcje/graphics/advanced/ i:
1. Zmie? na Direct X5
2. Adjust framerate limit ustaw na 20-25

Je?eli nie pomo?e to prawdopodobnie wina ko?ci pami?ci.

CHyba po0moglo narazie nietnie ale zobaczymy potem. Niezamykac tematu jeszcze dam edit. z g?ry Dzieki !

Je?eli lagi b?d? dalej wyst?powac to wykonaj formata komputera.

-Ustaw Direct X5
-Przeskanuj komputer czy nie ma trojan?w
-Powt?rz 2 punkt 3-4 razy i najlepiej za ka?dym razem skanuj czym? innym
-Zobacz jakie masz sterowniki do internetu i ew. je zaktualizuj

Jak masz sie? z play to si? nie dziwi? ;)

sam gra?em jaki? czas na play i mia?em tak? sam? sytuacj?, by?em na dc, id? sobie, my?l? "lajcik", nagle staj? w miejscu, g?wno mog? zrobi?, w??czam tibi? od nowa, logam si?, i jestem otoczony przez 5 assassin?w i 3 dark monki, i mam 100 hp ^^ po chwili napis "Alas! Brave adventurer", to wina internetu mobilnego kt?ry jest po prostu nie sta?y i dzia?a jak chce, raz dzia?a, a raz nie ;)

2h bylo super : i znowu 'zaciecie' ale niepadlem /; zallllllllllll!!!!!!!!!!!!1

Osraj playa, jak masz tak? mo?liwo?? to za?atw sobie sie? na kabel i masz pewniaka ;) no chyba ?e neostrada, tam te? s? problemy, ale nie a? tak liczne :p

Dam ci 100 % spos?b pobierz taki program jak Leatrix Latency Fix 1.21 i kilkni na instal[jak go wypakujesz] -> uruchom ponownie i ?miga a? mi?o gra? nawet na USA serwerach ........
Mam neostrade 1.3 MB/s i chodzi zajefajnie

Notka moderatorska:
Zamykam, gdy? autor zosta? zbanowany, a nie potrzebujemy tu wi?cej spamu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry