Lagi W Tibii

Status
Zamknięty.

szp9

User
Kwiecień 11, 2009
Liczba reakcji
0
Witam.
To M?j Pierwszy Poradnik Wi?c Prosz? Nie By? Surowym :D.
Zaczynamy.
Po Pierwsze Co To S? Lagi.
Jest To Zaci?cie W Grze Tibia...
Jaka? Sytuacja Np. Lecisz Druidem Na Draga I Ju? Ma Ostatnie HP I Tu Nagle Si? Zacina... Nagle Napis "You Are Dead"...
Jak Temu Zapobiec?
?atwe.
Wchodzimy W Start>Uruchom I Wpisujemy "ping -t wp.pl" Bez Nawias?w :]...
Je?eli Nie Pisze Wog?le "Zg?bione ??cze"(czy jako? Tak xD) To Znaczy Ze Mozemy Byc Spokojni... Jednak Je?eli Co Jaki? Czas Tak Pisze Nie Mo?emy I?? Na Jakie? Ostre Potworki.
Je?eli Poradnik Si? Podoba - nie prosimy o punkty reputacji.

Odp: Lagi W Tibii

Sorki nie obra? si? ale ja my?l?, ?e to jaki? hack. Ostatnio kolege tak shackowano ;/
Na razie nie b?d? pr?bowa? dop?ki kadra nie powie, ?e czysty poradnik. Ale jak co? to gratulacje.

Pozdrawiam

@up Tak, tak hack... a moja mama to ?wi?ta krowa. Poradnik nie czytelny, masa b??d?w + wymuszanie reputa. Dla mnie 0/10:)

@up Tak, tak hack... a moja mama to ?wi?ta krowa. Poradnik nie czytelny, masa b??d?w + wymuszanie reputa. Dla mnie 0/10:)

To co tam robi wp.pl? ^.^

Szczerze? Te? uwa?am, ?e to jaki? hack. ping -t wp.pl <- analizuj?c ten tekst mo?emy doj?? do wniosku, ?e:

1) ping to e-mail
2) -t znaczy tyle samo co at (@)
3) wp.pl - wiadomo :p

Cho?bym chcia? si? uprze?, to nie nazw? tego poradnikiem - nawet po pijaku. Po pierwsze, tre?? to mega chaos, zrozumienie jest nik?e, b??d?w jest masa i Twoja pro?ba o punkty reputacji, kt?ra zako?czy si? otrzymaniem ostrze?enia.

#GM Praga & seneri
Bo?e, widzisz i nie grzmisz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry