• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lagi

Status
Zamknięty.

zool91

Active User
Liczba reakcji
1

Probowalem wiele sposobow ...
Ciagle Lagi od miesiaca ? Jakis pomysl ;> ?

Odp: Lagi

Mo?e masz jakie? wirusy na kompie.

Polecam przeskanowa? antywirusem ca?ego kompa.

P??niej Combofixem i HijackThis.

Darkqq napisał:
P??niej Combofixem(...)
Ile mo?na pierdoli? w k??ko to samo? Programy skanuj?ce takie jak ComboFix u?ywamy tylko je?li zostaniemy o to poproszeni przez osob? odpowiednio przeszkolon?. Samemu u?ywaj?c tego programu mo?na sobie rozwali? system.

Ja na twoim miejscu na pocz?tek zwr?ci?bym si? do dostawcy swojego internetu z pytaniem, czemu internet dzia?a jak dzia?a i co robi? ?eby by?o lepiej. Je?li trafisz na takiego co ma Ci? w dupie to ma?o zrobisz, ale zdarzaj? si? czasami na prawd? mili i ogarni?ci ludzie. Nie radz? te? wierzy? w te wszystkie programy przy?pieszaj?ce internet i usuwaj?ce zak??cenia, bo one niestety nic nie daj?.

Ewentualnie mo?esz sprawdzi? czy wina nie le?y po twojej stronie. Sprawd? wszystkie kable, modemy, routery itp. Ma?a szansa, ?e to co? pomo?e, ale nie szkodzi spr?bowa?.

@up zauwazylem jeszcze to.
Ze gdy gralem na ots to ja mialem laga.
Ale Bot mnie wyleczyl ;o
Czyli takjakby mi cos z grafa szwankowalo czy cos ? =/
Ale ze stronami tez miewam problemy

Probowalem GameBoost 1 (free) i wydaje mi sie ze pomogl troche ale to wciaz za malo =/

Albo masz wira albo cos z netem stawiam ze cos z netem skoro ze stronkami cos sie dzieje i nie zgadzam sie z Krecioo ja osobiscie uzywalem juz dosyc duzo razy ComboFix a nie jestem zbyt w nim ogarniety jak mialem 13 lat pierwszy raz uzylem wiec ty nie pier..... za przeproszeniem ze mozna system sobie zwalic bo nic takiego nie mozna zrobic no chyba ze sie jest takim nie ogarem jak ty......

POZDRAWIAM

Status
Zamknięty.
Do góry