• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Laikike 1 - Level up 4

Status
Zamknięty.
Odp: Laikike 1 - Level up 4

Nie masz co sie dzieciak?w o to pyta?. I tak nie zczaj? o czym laik napierdala.

Jak jeste? taki ogar, to poka? linijki na Pezeta i je wyja?nij. Zobaczymy jaki jeste? dobry.Pezet nie odpowie.

Beka, po primo nie jestem fanem Pezeta, i nie slucham go(bynajmniej "nowego" bo muzyka rozrywkowa itp. to klasyka gatunku) ale ten caly Lajkjeden jest tak marny, i to cale gadanie wlasnie "nie czaisz o czym lajk napierdala" ku*wa czaje - po prostu jest to strasznie slabe (chyba uzylem najlagodniejszych slow jakich moglem ;))

dodatkowo typ wypuszcza jeden kawalek na rok i ma sie za boga sceny.....

Ostatnia edycja:

Beka, po primo nie jestem fanem Pezeta, i nie slucham go(bynajmniej "nowego" bo muzyka rozrywkowa itp. to klasyka gatunku) ale ten caly Lajkjeden jest tak marny, i to cale gadanie wlasnie "nie czaisz o czym lajk napierdala" ku*wa czaje - po prostu jest to strasznie slabe (chyba uzylem najlagodniejszych slow jakich moglem ;))

---Aktualizacja---

Go?ciu, jak nie masz co powiedzie? to nie pisz nic, Laikowi wi?kszo?? raper?w do pi?t nie dorasta. Raz na rok to on wypuszcza tylko Level Up. Pos?uchaj sobie jego p?yty "Milczmen Screamdustry" i wtedy si? wypowiedz, a wypowiada? si? nie znaj?c tematu ka?dy potrafi.

dla jednych tekst jest zrozumia?y i na si?? w nim s? wci?ni?te metafory,dla drugich tekst jest zrozumia?y a potocznie kojarzona grafomania jest arcydzie?em swojego gatunku a z kolei dla tych trzecich tekst jest du?ym znakiem zapytania i nie chc? im si? ruszy? g?ow? wi?c = *****.
Best,na si?? ?adnej osoby nie wpakujesz do jednej z ww. grup do kt?rej akurat Ty,Tryndemere czy ja si? zaliczamy.
Laik ma ?wietny g?os,trzyma si? korzeni,flow zahacza o wzory dla m?odych MC.

Pami?tajcie o roku 1973 i co si? w tym czasie dzia?o,5.

wypowiadac sie nie znajac tematu? hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahaha prosze cie
milczmena przesluchalem, wiec nie mow mi synku co mam robic - skoro zalozyles temat z pytaniem 'co o tym sadzicie?' to ci odpowiadam - laik to marny grajek
jesli moge ci cos polecic : Buka/SumaStyli/Eripe(Patokalipsa)/Peerzet/Zyt Toster

tyle w temacie

Buka - owszem, sluchalem, Zyt Toster teraz slucham troche, ale nie duzo. Nie prosilem Cie zebys mi cos polecil...

liczylem na glos rozsadku w twojej glowie ;) nie warto sluchac slabej muzykii

Status
Zamknięty.
Back
Do góry