-Tibia 8.42 Landhoria OTS powraca!!! DARMOWY PACC!!

Status
Zamknięty.
Odp: Landhoria OTS powraca!!! DARMOWY PACC!!

Oj co? czuje, ?e na start b?dziemy musieli troche poczka? ;/ Strona nie dzia?a, ots nie dzia?a... Mam nadzieje, ?e g??wny administrator jest w domu i pr?buje naprawi?. No ale c??, trzeba czeka?, mam nadzieje, ?e w sms shopie nie b?dzie jakich? super item?w, tylko np. po 20 cc.

ja czekam do 21.00 potem szukam kolejny a tego sobie daruje skoro sa tak wielkie problemy przed startem i czytajac forum dowiaduje sie jak admin ma k****a w dupie ots to gitowo :):(:):(

strona nareszcie trybi :) http://landhoria.pl/

Strona dzia?a czekam na serwer Jak najszybciej GOD Bo serwer gra?em kiedy? nanim Zajeb****

Nieoczekiwanie przy uruchamianiu serwera wyst?pi? b??d systemowy. Niestety zmuszony jestem przesun?? restart serwera. Nie znam dok?adnej daty bo nie wiem ile zajmie mi naprawienie tego. Jednak?e, je?eli sprawa zostanie ju? rozwi?zana o dacie i godzinie restartu serwera zostaniecie poinformowani! Za utrudnienia najmocniej przepraszamy...

to no ta zegnam jak mowi paris... do zobaczenia nigdy!

Ostatnia edycja:

Nieoczekiwanie przy uruchamianiu serwera wyst?pi? b??d systemowy. Niestety zmuszony jestem przesun?? restart serwera. Nie znam dok?adnej daty bo nie wiem ile zajmie mi naprawienie tego. Jednak?e, je?eli sprawa zostanie ju? rozwi?zana o dacie i godzinie restartu serwera zostaniecie poinformowani! Za utrudnienia najmocniej przepraszamy...

weee juz nie dzisiaj ? :(

Wielka szkoda, my?la?em, ?e pogram przez weakend a tu lipa, napewno server straci wielu graczy no ale c?? ja b?de wytrwale czeka? na start :)

Problem rozwiazany
Tak jak pisa?em wcze?niej, wyst?pi? nieoczekiwany problem z systemem operacyjnym. Wszystko ju? wr?ci?o do normy. Serwer wystartuje w takim razie jutro oko?o godziny 16:00. Mam nadziej?, ?e to ju? ostateczna data/godzina. Od jutrzejszego rana b?d? r?wnie? poprawiane wszystkie napotkane b??dy.

ja czekam do 21.00 potem szukam kolejny a tego sobie daruje skoro sa tak wielkie problemy przed startem i czytajac forum dowiaduje sie jak admin ma k****a w dupie ots to gitowo :):(:):(
strona nareszcie trybi :) http://landhoria.pl/

Tak apropo nie wiem czy czyta?e? ale administracja si? zmieni?a .Osoba kt?ra b?dzie zarz?dza?a landhoria jest Shales nie Arakis

Za przesuni?cie startu serwera najmocniej przepraszam jednak?e wyst?pi? do?? powa?ny b??d systemowy kt?ry musia?em poprawi? a troche to trwa?o.

Start serwera odbedzie sie dzisiaj oko?o godziny 16:00

Apropo darmowego PACC.
Na serwerze udostepniona zosta?a nowa komenda !pacc(!buypremium) dzieki kt?rej b?dziecie mogli naby? PACC za walut? w grze. Jednak?e PACC bedzie mo?na r?wnie? kupi? w SMS shopie.

Klient: 8.54

A nie da?oby si? jako? wcze?niej prze?o?y? tego startu? Skoro ju? naprawi?e?, a ile b?dzie kosztowa? ten pacc?

No ja si? nie poddaje, kiedy? gra?em chwile, ale by?y ju? za du?e lvl'e i stwierdzi?em, ?e nie ma sensu ;P teraz mo?e zagoszcz? na d?u?ej. [ Mam tak? nadziej? ]
Jest na forum jaka? mapa respawn?w albo co?? Bo nie widz?.
I jak to jest;/ Darmowy pacc a w sms shopie pacc runy i pacc do kupienia - przy tworzeniu konta dostaje sie gratis 7 dni pacc;/ Je?eli pacc za kase to ja dzi?kuje za taki ots.

Pacc mo?na kupi? za walut? Tibijsk? :D
Robi? od nowa postacie

No ja si? nie poddaje, kiedy? gra?em chwile, ale by?y ju? za du?e lvl'e i stwierdzi?em, ?e nie ma sensu ;P teraz mo?e zagoszcz? na d?u?ej. [ Mam tak? nadziej? ]
Jest na forum jaka? mapa respawn?w albo co?? Bo nie widz?.
I jak to jest;/ Darmowy pacc a w sms shopie pacc runy i pacc do kupienia - przy tworzeniu konta dostaje sie gratis 7 dni pacc;/ Je?eli pacc za kase to ja dzi?kuje za taki ots.

PACC za SMS jest tylko dodatkow? opcj?. Mo?esz naby? PACC w grze wpisuj?c !pacc lub !buypremium, oczywi?cie za walut? w grze.

Je?li pacc jest za darmo to usu? albo zmie? nazw? tego co jest w shopie na dotacja na serwer czy co? takiego bo wiele os?b to mo?e odstraszy? :/

Serv w?a?nie ruszy? ju? gram ^^

Do GODA:
B?dziesz banowa? za elfa?

Ostatnia edycja:

Ots oki! Wszystkim polecam
Tylko gm zmie? :
Djiny [ npc od itemow ]
- po pierwsze ludzie nie wiedz? jak do nich doj??
- po drugie ci?zko co? selln?? bo ci?zko doj??...
Nie mam za co expi? bo si? nie da sella? item?w... [ w sensie, ?e nie dojde bo maridy s? itp...] To jest najwi?ksza wada

Status
Zamknięty.
Back
Do góry