-Tibia 8.42 Landhoria.pl RPG OTS

Status
Zamknięty.
Odp: Landhoria.pl RPG OTS

Je?eli twoim zdaniem mam 14 lat, to ty ile? 10 yhy
Przynajmniej by?em kim? na tym ots-ie, a nie tak jak ty balicus "dziecko sms-shopa"
Tak dla waszej informacji, Balicus wyda? ponad 150 z? w jeden dzie? :)
@topic
Tak ?eby nie by?o zaraz ostrze?enia -.-,
OTS jak ka?dy inny, s? minusy i plusy, o czym mo?ecie si? dowiedzie? na forum.

hmm nie moge ale ty masz dziecko wyobra?nie, kim by?e? powiedzie? ci ? lizodupem i ja na twoim miejscu ne chwali? bym si? tym.

Druga rzecz? jest to ?e na OTS'y nie wydaje ani z?ot?wki i dobrze o tym wiesz wi?c nie wiem po chuj piszesz jakies wymy?lone rzeczy, tak samo jak z wiekiem tez wiesz ze jestem starszy a myslisz ze kozaka bedziesz zgrywal wielkiego na t.necie.pl.

Ps. mam wstawi? twoj? fotke zaraz ? i powiedz? ci ile masz lat.
Wiec nie pierdol g?upot ?e rzekomo wydawa?em 150zl bo nigdy nie wyda?em nic na ots'a, i na tym otsie wiecej znaczylem niz ty hue jebane zero + lizo dup gm'a. Przedstaw swoich koleg?w z osiedla co z nimi graleswiek 14/15lat i graliscie na tym gownie bo chwaliles sie ze masz tutora ? i moderatora.

@up
Hueh w?a?nie ci si? co? pojeba?o w twojej ma?ej gl?wce pokaza?em "tylko" fotke w teamie tym kt?rzy byli na vt wtedy. Wi?c skoro nie wiesz to nie m?w, gdybym ci teraz zawo?a? po?owe otsa by ci powiedzieli kim jestes i bys nie wbil nigdy na to forum czy landhori "pies,szmata,lizus, lizodup,pizda,pizdus" czyli wiekie gowno o nicu reins tak w skrocie mozna cie opisac i wszyscy maja na ciebie wyjebane. Zreszta po chuj sie tak tu wkrecasz, jestem zwyklym dzieckiem ktoremu trzeba pomoc bo sie zgubilo;> Ciekawe czy bys mi to na vt powiedzial to co wypisujesz ? czy bys dostal lekki pocisk i bys wyszedl z vt.

Ps. ty nie da?es, tylko znalezli cie heh

Ostatnia edycja:

Co kurwa ty Arakis jestes glupi to jest glowa mala landhoria to jest mega nie wypal imbecylu jebany ty pomysl jak bys zrobil updata na earth to odrazu by tam ludzi z golda w chuj przyszlo .

Wiecie jakiego Arakis updata zrobil na earth ??Ponizej 100 lvlami nie da sie plywac po miastach hahahaahhahha !

A jak bys chcial mappera lub skryptera to Tai Fei dobry w tym jest :)

Nie polecam gry na tym otsie. Malo osob gm rzaaaadko online.Pacc 7dni 3.66, miesiac dycha -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry