• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[LaronN170] Pocz?tkuj?cy Mapper

Status
Zamknięty.

LaroN170

User
Liczba reakcji
0
Witam mam do przedstawienia kilka ss,?w.
Jestem ???todziobem w Mappingu ale chyba dobra praca ;D

Sory ze nie ma natury na samym dole ale jestem ciekawy jak mi posz?o ;D
Aha i przepraszam ze niekt?re grafiki s? podmienione ;>.

Prosz? o oceny Wady jak i Zalety poZDro LAron.

Notka moderatorska:
Czerwonego koloru nie u?ywamy

Odp: [LaronN170] Pocz?tkuj?cy Mapper

Na sam pocz?tek wy??czy? by? "Show Special"
Skupi? si? na ostatniej pracy te niebo zamiast wody to pora?ka,krzaki na dachu,trawa jest tak wyborderowana ?e g?owa ma?a, ska?y bez borderu.
4/10

Edit: Wiesz przeprasza? mo?esz nikt si? nie obrazi ale te niebo najbardziej rzuca si? w oczy tak wi?c kto? musia? o tym napisa?.

Ostatnia edycja:

Na sam pocz?tek wy??czy? by? "Show Special"
Skupi? si? na ostatniej pracy te niebo zamiast wody to pora?ka,krzaki na dachu,trawa jest tak wyborderowana ?e g?owa ma?a, ska?y bez borderu.
4/10

Napisa?em przecie? ze przepraszam za grafiki to czego si? czepiasz.
Dzi?ki za uwagi postaram si? poprawi? ;D

~~ Od?wie?am ~~

Nikt si? nie wypowie ?

Notka moderatorska:
Od?wie?amy po up?ywie 24 godzin od ostatnio napisanego postu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mapa jak dla mnie przecietna,ale jak na poczatki nie jest zle:D.

Og?lnie to nie jest tak ?le tylko to co zrobi?e? ?le to te proelo grafiki. M?g?by? te prac? bardziej urozmaici? tzn. k?pki trawy, drzewka, krzewy etc aby praca by?a lepsza. ?wicz i jeszcze raz ?wicz.

Zlituj si?, jakich ty border?w u?ywasz do g?r, to? to nawet ?adnie nie wygl?da! Jedynie co tutaj widze to autoborder i bezmy?lnie porozrzucane elementy. Czy to czerwone "kulki" wsz?dzie na mapie to ogie?? :D Je?li si? myle to mnie o?wie?.
S?abo nawet ?adnego shape'a nie ma ta g?ra. Jako, ?e zaczynasz nie b?de ciebie krytykowa? tylko odsy?am do poradnik?w, kt?rych coraz wi?cej masz na forum. G??wnie popatrz na nature i g?ry.

Popieram w/w za?o?enie, i? bordery, kt?re u?ywasz na pograniczach g?ry tych ska?, s? fatalnie wykonane i wygl?daj? zbyt amatorsko. Architektura dziwna, zwariowana a dodatkowo brzydka detalizacja, mowa tutaj na przyk?ad o naturze, kt?ra jest u Ciebie na poziomie zero. Radz?, przestudiowa? mas? poradnik?w, mam nadziej? i jestem tego pewien, ?e pomog? one Ci by?, nieco bardziej "pro".
Pozdrawiam!

Ogarnij sie kurwa cz?owieku. Oble?ny kawa? kupy bo map? tego nie nazwe. Nic do niczego nie pasuje, g?ry na wodzie, fontanna ni st?d ni zow?d na ziemi z cave. ?ciany to p?acz i smutek tak samo jak i dach. Wstrzymam si? od oceny.

Status
Zamknięty.
Do góry