LastCrusade -! Rekrutacja !-

Status
Zamknięty.

Szusi

Advanced User
Lipiec 20, 2010
Liczba reakcji
17
logo.png

Poszukujemy ludzi do projektu RPG, jak na razie nad serwerem pracuj? 4 osoby, lecz jest to zdecydowanie za ma?o. W planie mamy stworzy? map? od 0 oraz w?asnego klienta w kt?rym znajdziemy sporo nowych grafik. Naszym celem jest to, by gracz na naszym otsie si? nie nudzi?, przewidujemy sporo quest?w prostych, jak i takich nad, kt?rymi b?dzie trzeba sp?dzi? ca?e godziny, dni. W sms shopie nie znajdziemy jakich? pro item?w z armorem czy atakiem 9999, chcemy by na serwerze mogli gra? ludzie posiadaj?cy pieni?dze na koncie w telefonie, jak i ci ich nie posiadaj?cy. Posiadamy ?rodki finansowe na serwer dedykowany, mamy r?wnie? wykupiona domen? na kt?rej powstanie forum.

Oferujemy prac? w profesjonalnym zespole. Gwarantujemy mi?a atmosfer? i dobra zabaw?.
Nie czekaj! Napisz ju? teraz​

Poszukujemy:

Mapper?w, kt?rzy posiadaj? sporo wolnego czasu i potrafi? robi? mapy na poziomie RL, tzn, liczy si? to by mapy nie by?y kwadratowe, by?y w miar? realistyczne. Nikt nie ka?e wam jako? super ich detalowa?. (1/3)
1.Avish
2.
3.

Grafik?w, kt?rzy potrafi? zrobi? itema na poziomie. (0/2)
1.
2.

Skrypter?w (1/1)
1.Freeq
Webmaster?w (1/1)
1.Szusi
Pisarzy, kt?rzy b?d? si? zajmowa? tworzenie fabu?y miast, miejsc, przedmiot?w itp. (1/2)
1.Kazia
2.

Wz?r Podania :

Imi? :
Sta? :
Przyk?adowe prace : (minimum 2)
Dlaczego ty :​

Podania nale?y sk?ada? w tym temacie

Szusi - 9004009
Cyanmon -7661407

Wszelkie inne pytania nale?y sk?ada? na moim pw lub pod w/w numerami gg.

Odp: LastCrusade -! Rekrutacja !-

Imi? : Tomek
Stanowisko: Mapper
Sta? : 4 rok
Przyk?adowe prace :

Maly Resp Dragon'?w:
ep2gyc.jpg

Resp Grip'?w:
3pv6wy.jpg

G?rka Hydr:
ljp2ts.jpg

Dlaczego ty : Od lat zajmuje sie mapperstwem. umiem porozumiewac sie z ludzimi :P

Przyjmujemy oby dw?ch pan?w.
Wolne stanowiska nadal na was czekaj?, zapraszam.

Od?wie?am! <znaki>

Imi? : Marcus czyt Markus
Stanowisko: Grafik ( robienie log,bannerow,tla do pic,avatarow,sygnatur,reklam i layout?w)
Sta? : 2 lata
Przyk?adowe prace : (minimum 2) http://tibia.net.pl/grafika/391736-proviant-gallery-x.html
Dlaczego ty : Mam du?o wolnego czasu z powodu wakacji , lubi? t? prac? bo daje mi satysfakcje.

Imi? : Przemys?aw
Stanowisko: Pisarz
Sta? : 1/2 roku
Przyk?adowe prace :
Na pocz?tek idziemy do NPC i piszemy:

-Hi
-Witam ci? (nick gracza), czy mo?esz mi pom?c?
-Help
-Dzisiaj w nocy s?ysza?am jakie? dziwne d?wi?ki z mojej piwnicy. Czy mo?esz tam zajrze??
-Yes

Wtedy wchodzimy do jej domku i widzimy ?e jest teleportu do jej piwnicy. Okaza?o si?, ?e aby wyj?? z tej piwnicy trzeba zabi? kilka Mutated Bad Pro, Unimil i kilka Vampire Pro oraz Medusa Pro. Nast?pnie widzimy teleport, wchodzimy w niego i pojawiamy si? przed NPC. Piszemy

-Hi
-Witaj czy ju? wszystko w porz?dku w mojej piwnicy?
-Yes
-To dobrze. Prosz? masz tutaj nagrod? (np. 10 jajek). (Nazwa NPC) m?wi?a mi ?e potrzebuje pomocy. Jak najszybciej do niej p?d?. B?dzie czeka?a na Ciebie u bram Cytadeli.

Idziemy do Cytadeli szukamy tego NPC. Gdy go znajdziemy piszemy do niego:

-Hi
-Witaj! To pewnie ty pomog?e? mojej przyjaci??ce. Potrzebuj? pomocy. Moje dzieci zagin??y. Niestety szuka?am ich, ale bez skutk?w. B?agam znajd? je. Udaj si? do (Nazwa NPC), on je ostatni widzia?. Mieszka za mostem w Enigmie.

Idziemy do (Nazwa NPC)

-Hi
-Witaj podr??niku, o co by? chcia? mnie zapyta??
-Dzieci
-Ach tak. S?ysza?em o nich. Widzia?em ich ostatnio u bram Cytadeli. Id? do Le?niczego i si? o nie zapytaj. Prosz? daj mu to ode mnie. (Dostajemy od [Nazwa NPC] paczk?)

W tym lasku gdzie s? bramy do Cytadeli b?dzie sta? NPC o nazwie Le?niczy.
Rozmowa z nim b?dzie wygl?da?a mniej wi?cej tak:

-Hi
-Witaj! Ty pewnie przyszed?e? zapyta? si? mnie o dzieci.
-Yes
-Lecz zwierz?ta mi m?wi?, ?e co? masz dla mnie
-Yes
-A wi?c daj (No i wtedy NPC zabiera nam te paczk?.)
-Zwierz?ta mi m?wi?, ?e dzieci zabra?a straszna czarownica. Musisz j? zabi?, aby znale?? dzieci. S?ysza?em, ?e jej nora znajduje si? tutaj w lasku. Ale nigdy jej nie odkry?em.

Szukamy nory, szukamy, szukamy. Wtedy tam b?d? takie drzwi, kt?rych nie otworzymy bez rozmowy z le?niczym. Wchodzimy w te drzwi i widzimy czarownice. Trudno j? zabi?. A to b?dzie korytarz z jedn? kratk?, wi?c jej nie uciekniemy bo drzwi si? zablokowa?y. Musimy zabi?, albo zgin??. Gdy j? zabijemy, idziemy dalej tym korytarzem. Nagle wchodzimy do labiryntu. W tym jest 7 dr?g. Tylko 2 prowadz? do wyj?cia. W 1 z tych 2 dobrych ukryta jest skrzynia po drodze, w kt?rej mie?ci si? 10 zielonych jajek.Gdy wyjdziemy z labiryntu jest teleport. Teleportujemy si? do tego miejsca:

beztytuuctt.jpg

(sam to robi?em)

Gdzie? tam czai si? NPC, do kt?rego piszemy:

-Hi
-Co ty tu robisz? Nie jeste? Tasma?czykiem, wi?c nie powinno ci? tu by?. Skoro ju? jeste? uciekaj st?d. Wiem, ?e przyszed?e?, bo chcesz co? zyska?.
No c??. Nie powiem ci, kt?ry teleport prowadzi do nagrody. B?dziesz musia? rozwi?za? pewn? zagadk?.
-Zagadka
-Teleport prowadz?cy do nagrody, znajduje si?:
4 na wsch?d, 3S, 2 zach?d, 1N, 2W, 1 po?udnie, 4E, 1N, 2 zach?d.

(Chodzi nam o teleport 2 Poziomo, i 3 Pionowo licz?c od pierwszego w lewym g?rnym rogu)

No i wchodzimy w teleport, i jeste?my po nagrody. :P
Dlaczego ty : Lubi? to co robi? ;)

O d ? w i e ? a m

O d ? w i e ? a m

O d ? w i e ? a m

Status
Zamknięty.
Back
Do góry