• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PHP Layout By Matiyas

Status
Zamknięty.

Matiyas

Active User
Liczba reakcji
2
Witam przedstawiam wam m?j layout pod g?sior acc​
.
Screen​
;
1.
2.
3.
Download
Scanner​

Odp: Layout By Matiyas

Bardzo fajny layout napewno go wykorzystam w przysz?o?ci ;D
8/10

Chyba tylko zmieni?e? t?o i kolor i to wszystko.

5/10

Chyba tylko zmieni?e? t?o i kolor i to wszystko.
5/10

tak kolory i grafik? pozmienia?em lecz r?wnie? zosta?a poprawiona tabela login,dodany inny wygl?da serwer status [online] oraz tabela search character.

Ty to nazywasz poprawion? tabel? login:
dpsaf.jpg

Heh : |

A to search characters te? wstawi?e? jak by z ksi??yca spad?o. Bo Tutaj wyr?wna?e? wszystko do ?rodka a tu nagle po prawej nie symetrycznie ani do niczego nie pasuj?ce, Search Character ... Nawet Ci si? t?a nie chcia?o zrobi? do zmiany wprowadzanego textu, jak zosta?o to uczynione w panelu logowania ; (

Inny wygl?d serwer status co? mi si? wydaje ?e tylko po zmienia?e? jego kolejno?? i miejsce wy?wietlania ; (

Tak og?lnie te? patrz?c to po Twoich zmianach kolor?w grafika strasznie straci?a na jako?ci co mo?na tutaj zauwa?y?:
dZoSI.png

Widoczne postrz?pione kraw?dzie co w oryginalnym layoucie by?o przy?mione czarnym t?em, i spixelizowana reszta obrazka.

Ju? do kodu mi si? zagl?da? nie chcia?o co? Ty tam po?al si? bo?e narobi?.

Nie ?ebym Ci? hejtowa? ale jak ju? co? robisz to r?b to ze stylem, a nie tak na "odpierdol si?".

Pozdrawiam
Bufo

Ostatnia edycja:

grunt ze chocia? zmieni? t?o a nie wstawi? orygina?u i nie podpisa? ze to jego dzie?lo

Bufo dzi?kuje za rade postaram si? lepiej nast?pnym razem.Co do czopka dziwny jeste?.

Bufo i mam jeszcze jedna pro?b? m?g?by? sprawdzi? kod i powiedzie? co z nim jest nie tak i co mam poprawi? by?bym bardzo wdzi?czny.Dzi?kuje

Super layout, pasuje do zblizajacej sie pory roku, wiec prawdopodobnie ludzie chetnie beda go uzywac.

?wietny. Bardzo mi si? podoba. rep+
Tak jak kolega @UP napisa? pasuje do zbli?aj?cej si? pory roku.
To prawda. Napewno przetestuj? go na swoim serwerze. Jak b?dzie dobry napewno u mnie zostanie!

Og?lnie nie podobaj? mi si? prace zrobione kolorem nieniskim nie wiem czemu po prostu nie wpadaj? mi w oko 4/10

@ Deother
^^ Polska jest najwa?niejsza z racji tego ?e layout jest niebieski , ja wole czarno bia?o czarno czerwono jak szata?skie kolory wiec nie dam ci < Podzi?kuj > aczkolwiek nie powiem ?e mi si? nie podoba.
Narra!

Status
Zamknięty.
Do góry