• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

PHP Layout by Talesia.net

Status
Zamknięty.

Clean-Sector

Senior User
Liczba reakcji
52
Jako i? jest ma?o layout?w do pobrania (linki upad?y) mam zamiar wstawia? ka?dy layout od nowa wi?c zaczynam od layoutu Talesia.net

talesia.png

Odp: Layout by Talesia.net

chomikuj? serio? i tak do kazdego layoutu osobny temat? na otlandzie masz wszystkie layouty z akywnymi linkami a jak nie to Ci tam w pare h dadz? nowy link wi?c daruj sobie

Jak by? chcia? wiedzie? to nie ma tam layout?w pod gesiora po niedawno sprawdza?em ... a i linki nie dzia?aj? i jako? nikt nie chce doda? nowego :) a chomikuj wybra?em dlatego ?e link nie upadnie na nim

---Aktualizacja---

Doda?em jeszcze mo?liwo?? pobrania z Speedy Share

da?em na dedyka tego layout to nie chce go czytac ;/

a masz Xamppa? i wgranego acc gesiora? bo mi wszystko dzia?a

chomikuj? serio? i tak do kazdego layoutu osobny temat? na otlandzie masz wszystkie layouty z akywnymi linkami a jak nie to Ci tam w pare h dadz? nowy link wi?c daruj sobie

Ciesz sie, ze w og?le kto? to wstawi?, a jak Ci co? nie pasuje do droga na otland stoi otworem...Ostatnio sam jak wszed?em, pootwiera?em spisy silnik?w, map, skrypt?w, layout?w, to bardzo du?o nie dzia?a?o. Inn? spraw? jest te? pomoc tam, wstawi?em tam b??d konsoli, najpierw si? dojebali, ?e mam tfsa 0.4 nie maj?c donatora, w ko?cu jak ju? posty sobie ponabijali, to tylko jedna osoba co? pr?bowa?a mi pom?c.

@top
Fajnie, ?e kto? si? tym zajmuje i dodaje tu layouty, bo trzeba to forum jako? o?ywi? :D

ja ne dedyku i pisze .Strona zostala zablokowana z powodu podejzenia naruszenia regulaminu. Kod #4.

no ale na dedyku te? musisz mie? xamppa i acc gesiora

ja za dobrze si? na tym nie znam ale u mnie dzia?a :P

Napisz temat w dziale pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry