-Tibia 8.60 Lazareth - Full RPG, v2

Status
Zamknięty.
Odp: Lazareth - Full RPG, v2

Wbita i robi? konta !
Nie ca?e 2 dni !

Nudna real mapa i to m?wi osoba, kt?ra widzi serwer po zdj?ciach, ma?o tego, zdj?? real mapy nawet nie ma, ale ty ju? wiesz, ?e jest to kolejna nudna mapa, jasne. Nie, nie zaj??o mi to 2h, dalej zajmuje i po?wi?ci?em na ten serwer wi?cej czasu ni? ci si? wydaje wi?c nie pierdol, ?e jest to nudna mapa bo nawet jej nie widzia?e?.

Co do RPG, z czego si? tak cieszysz, bo nie rozumiem. Raty s? jak najbardziej dobre, w po??czeniu z expem stages wyst?puj?cym na serwerze.

Je?li nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij jap? i nie wchod? do tematu, bo ocenianie czego?, czego si? nie widzia?o jest ?a?osne.

"Przede wszystkim w pe?ni odwzorowan? real map?, wszystkie tereny, pe?na wyspa ZAO, do tego bardzo du?e miasto z terenami do expienia - Alvia."

W pe?ni odwzorowana real mapa jest nudna, dlatego stul pysk jak zaczniesz po mnie jecha? bo sam nie wiesz co pisa?e? wcze?niej. Chyba, ?e si? myl? i jest to pro elo edycja tej mapy. W takim razie k?ama?e? w pierwszym po?cie, zdecyduj si?.

Ciesze si? z tego twojego RPG bo nie ma to nic wsp?lnego z t? zapowiedzi? a tym bardziej "serwerem".

@muleron
Nie gram na otsach dla twojej wiadomo?ci, za to mam niez?y ubaw z was. Chcecie real mapy dopracownej zapraszam na serwery cipsoftu :) (gdzie tych twoich orsh?w b?dzie na pewno zdecydowanie mniej ni? na tym serwerze).

@Bruso
Loot 2 to du?o a co dopiero 3. Z reszt? mia?em na my?li bardziej ten ?mieszny licznik 13 skill, 6 mana.

Ostatnia edycja:

W pe?ni odwzorowana real mapa jest nudna, dlatego stul pysk jak zaczniesz po mnie jecha? bo sam nie wiesz co pisa?e? wcze?niej. Chyba, ?e si? myl? i jest to pro elo edycja tej mapy. W takim razie k?ama?e? w pierwszym po?cie, zdecyduj si?.

Ciesze si? z tego twojego RPG bo nie ma to nic wsp?lnego z t? zapowiedzi? a tym bardziej "serwerem".

@muleron
Nie gram na otsach dla twojej wiadomo?ci, za to mam niez?y ubaw z was. Chcecie real mapy dopracownej zapraszam na serwery cipsoftu :) (gdzie tych twoich orsh?w b?dzie na pewno zdecydowanie mniej ni? na tym serwerze).

@Bruso
Loot 2 to du?o a co dopiero 3. Z reszt? mia?em na my?li bardziej ten smieszny licznik 13 skill, 6 mana.

Stul pysk mo?esz m?wi? do koleg?w, albo starej jak ci ka?e odrabia? lekcje. A teraz zamknij pizd? i s?uchaj. Masz mnie za jakiego? idiot?? Umiem czyta? i wiem co pisa?em wcze?niej, a tw?j post jest r?wnie pojebany jak ty.

W pe?ni odwzorowana real mapa jest nudna, dlatego stul pysk jak zaczniesz po mnie jecha? bo sam nie wiesz co pisa?e? wcze?niej.
Teraz ty mo?esz stuli? pysk i ogarn?? to co piszesz.

Sk?d wiesz? Powiedz kurwa sk?d wiesz co ta zapowied? ma wsp?lnego z serwerem skoro nawet na oczy go nie widzia?e?.

Loot 2 to du?o a co dopiero 3. Z reszt? mia?em na my?li bardziej ten smieszny licznik 13 skill, 6 mana.
Ogarnij cz?owieku b??dy cho? troch? i si? nie wym?drzaj. 6 mana, nom. Ah, to pewnie liter?wka, jaki pech..

Nie wypowiadaj si? ju? w tym temacie bo Twoje posty nie maj? nic wsp?lnego z prawd?, krytykujesz co?, czego nie widzia?e?. Nie wiem w czym masz problem, ?e stawiam ots. Siema.

Stul pysk mo?esz m?wi? do koleg?w, albo starej jak ci ka?e odrabia? lekcje. A teraz zamknij pizd? i s?uchaj. Masz mnie za jakiego? idiot?? Umiem czyta? i wiem co pisa?em wcze?niej, a tw?j post jest r?wnie pojebany jak ty.

Teraz ty mo?esz stuli? pysk i ogarn?? to co piszesz.

Sk?d wiesz? Powiedz kurwa sk?d wiesz co ta zapowied? ma wsp?lnego z serwerem skoro nawet na oczy go nie widzia?e?.

Ogarnij cz?owieku b??dy cho? troch? i si? nie wym?drzaj. 6 mana, nom. Ah, to pewnie liter?wka, jaki pech..

Nie wypowiadaj si? ju? w tym temacie bo Twoje posty nie maj? nic wsp?lnego z prawd?, krytykujesz co?, czego nie widzia?e?. Nie wiem w czym masz problem, ?e stawiam ots. Siema.

Mam ci wszystko od pocz?tku t?umaczy? jakby? by? idiota? Chocia? pisz?c "co ma wsp?lnego zapowied? z serwerem" stwierdzam, ?e nim jeste?.

Po to si? kurwa robi zapowiedzi, ?eby przedstawia?y serwer czy si? ku?wa myl?? Wi?c oceniam po tej zapowiedzi chyba, ?e jest to dla ciebie zbyt trudne do zrozumienia.

"Ogarnij cz?owieku b??dy cho? troch? i si? nie wym?drzaj. 6 mana, nom. Ah, to pewnie liter?wka, jaki pech.."
Jakie b??dy? Je?li chodzi ci o b??d z 6 mana to nie trudno domy?li? si? normalnemu cz?owiekowi, kt?ry jest zorientowany w temacie, ?e chodzi mi o mno?nik poziomu magicznego jaki b?dzie wyst?powa? na tym serwerze. Oczywi?cie mo?esz te? przyczepi? si? do braku "?", paczaj zmieniam to teraz!

B?d? krytykowa? OTS nawet nie graj?c na nim. Wiesz dlaczego? Dlatego, ?e od tego jest forum a ty wstawi?e? zapowied? tego serwera. Tym bardziej powinienem ciebie krytykowa? bo sam twierdzisz, ?e zapowied? ma ma?o wsp?lnego z serwerem. Trzeba by?o wstawi? opis dzia?ania odkurzacza. Mo?e "?mie?" Bruso zorientowa?by si?, ?e ci?gle bumpuje co? co ma ma?o wsp?lnego z tym co tak naprawd? ma przedstawia?.

Jak masz zamiar dalej tak si? o?miesza? to albo przesta? pisa? albo ogarnij o czym piszesz (polecam przeczyta? twoje posty w tym temacie).

@up
Kurwa pojebie cytujesz kawa?ek zdania a p??niej wkr?casz, ?e to ja jestem idiota.

Chocia? pisz?c "co ma wsp?lnego zapowied? z serwerem" stwierdzam, ?e nim jeste?.

Powiedz kurwa sk?d wiesz co ta zapowied? ma wsp?lnego z serwerem

Widzisz r??nic?, czy nie bardzo? Oceniasz po zapowiedzi, ah tak. Po zapowiedzi oceniasz kolejn? nudn? real map?, a po czym? Po czarach, skryptach? A mo?e po nazwie serwera skoro nigdzie nie ma ani jednego zdj?cia real mapy. Nom, bo mana znaczy to samo co poziom magiczny, Z reszt? nie b?d? si? o to k??ci?. Po raz drugi, daj mi fragment gdzie twierdz?, ?e zapowied? ma ma?o wsp?lnego z serwerem, fragment - zdanie, a nie dwa wyrazy wyci?te z kontekstu.

Mo?e "?mie?" Bruso zorientowa?by si?, ?e ci?gle bumpuje co? co ma ma?o wsp?lnego z tym co tak naprawd? ma przedstawia?.
Ty serio jeste? zjebem, bo nie wiem jak inaczej nazwa? cz?owieka, kt?ry sam nie wie co pisze, na dodatek wmawia to drugiej osobie. Sk?d wiesz, co przedstawia mapa skoro jej nie widzia?e?? Sk?d wiesz jaka jest pe?na lista skrypt?w? Sk?d wiesz jakie s? nowo?ci na serwerze? Ta zapowied? to tylko cz??? informacji z kt?rych wnioskujesz, ?e to i tak nie ma nic wsp?lnego, a po czym? Po wyci?tym przez ciebie zdaniu z kontekstu - szczyt debilizmu.

Lecz si? cz?owieku, btw. mia?e? nie pisa? w tym temacie.

Cynna zlej go bo to bezsensowna k??tnia. Zawsze jest kto? kto musi ponarzeka?.
Wbij? ludzie zobaczymy.

JUTRO START ROBI? KONTA WARTO !!:d

Refresh!

Zapraszam do tworzenia kont!

lazzzz.PNG

Do startu Lazareth.pl pozostalo:
0 dni, 10 godzin, 12 minut oraz 53 sekund!

WBIJAMY :)

witam pytanie mam czy speary dla palka sie koncza ? i czy sa train monki ?

Speary si? nie ko?cz?, train monki s?.

Zapraszam do rejestracji!

to jest wasza 1 edycja ? jak nie to ile mieliscie ludzi online w poprzednich ? Ots mi sie podoba napewno sprawdze bo szukam juz od dluzszego czasu ots z takim exp stage bo wszedzie to samo x200 i 200 lv w jeden dzien bez sensu.

Czy w nowych czarach jest Exura Gran San dla palladyna, czy tylko ofensywne spelle doda?e??

Czy w nowych czarach jest Exura Gran San dla palladyna, czy tylko ofensywne spelle doda?e??

nie ma exura gran san poniewa? jest bezsensem dodawanie tego czaru pallek doskonale leczy sie exura vita / san

ZAPRASZAM !! START ZA 4H :d

PS : expic sie i na hunta demony xD

jak nie wypali z 100 minimum osob to lipa z serwerem bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie klapy

czekamy na start ! trzymamy za slowo z lvl pvp, :}

START za kilka minut ZAPRASZAM!!!!!!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry