League of Legends OTS

Status
Zamknięty.

pitrs

New User
Grudzień 20, 2009
Liczba reakcji
0
Chodzi mi o to czy gdyby takie co? si? pojawi?o byli by ch?tni do gry. Nie wypisujcie mi o problemach ze skryptami itp. tylko konkretne odpowiedzi :)

Odp: League of Legends OTS

hymm. Mo?e i by to wypali?o ale o co w tym b?dzie chodzi? ?

O to co w LoLu. Zdobywasz nowe postacie, Idziesz na areny i walczysz z dru?yn? itd. Chodzi mi tylko o to czy byliby ch?tni do gry

Wi?kszo?? pewnie wola?aby zagra? w oryginaln? gr?, ja tam jej nie cierpie.

Bez sensu pomys?, to by?by zwyk?y OTS typu WAR tylko bardzo ograniczony i niepotrzebnie za?miecony setkami skrypt?w, kt?re b?d? same siebie niszczy? lagami...

Wed?ug mnie nie wypali. Jak chcesz zrobi? zdobywanie postaci? LoL to nie jest kolejny OTS typu Pokemon, ?e dostajesz pokeball'e i ?apiesz potworki. Sama w sobie mapa musia?aby by? jedn? wielk? aren?, a takie s? - uwierz mi - brzydkie. Serwer b?dzie nie do??, ?e bardzo ograniczony to sko?cz? Ci si? pomys?y, bo nie da si? wykona? czego? podobnego do LoL'a w prostym silniku Tibii - mo?e i si? da, ale bez odpowiedniej wiedzy mo?esz marzy?.

Strasznie cienko to widze , nawet jak wypali to w?tpie ?eby ludzie w to grali , pozatym odzwierciedlenie postaci i efekt?w pfuuu , zapomnij lepiej ;p.

Te? kiedy? o tym my?la?em a dok?adnie o Tibia League Of Legends i nie by?oby to zajebi?cie trudne do zrobienia (wida? po projekcie xina) dla chc?cego nic trudnego.

Wiekszosc z tych pomyslow tego typu nadaje sie najwyzej na jakis maly event co juz pisalem przy pomysle bg z wowa...
Zrobic taki serwer i go utrzymac? Zeby wykonac takie cos musial bys napisac praktycznie wszystko od 0. Caly silnik... To co teraz jest moze w 10% podstawy by ci pomoglo. Reszte bys musial zrobic sam, zeby mozna bylo wykonac niektore rzeczy z lola w tibii. A do tego, trzeba sie troche znac na tym. Bo przeciez nie napisze ci ktos od 0 gry ktora jest polaczeniem lola i tibii. A na ciezko by bylo znalezc w swiecie tibii w ogole kogos kto by dal rade...
Tak wiec generlanie, drobny event na ots? Jakies takie male areny i potyczki na zasadzie lola troche? Ok. Inne pomysly typu bg jako takie sobie eventy? Ok.
Caly ots na bazie czegos takiego? Raz, ze nie wykonalne, dwa, ze nawet jak juz by ktos takie cos zrobil, to srednio bedzie to grywalne... Juz lepiej pograc w normalnego lola niz w dokladna kopie z wieksza iloscia bledow(to na 100%) i w dodatku z grafika z tibii.

Nie.

Wole tibie, a lol ma lepsza gafike, wiec po chuj pogarszac?

WG.mnie mieszanie gier nie ma sensu..
lol to lol tibia to tibia,do ots mo?na wykorzystywa? pomys?y z innych gier ale nie ca?y szkielet.
Poza tym du?ooooo roboty z tym i nie widz? zbyt du?ej ilo?ci graczy na tym

Na czym polega? by taki ots? Te dwie gry to ca?kiem inna bajka wi?c nie wiem jak by? chcia? to po??czy?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry