- Liczba reakcji
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie nie b?dzie.My?licie, ?e Katarina Kitty Cat b?dzie jeszcze dost?pna do kupienia?

Zbiorowisko noob?w to jest, na elo 900 xdSzczerze powiedziawszy nie sadze ze na west bedzie lepszy poziom. Chociaz fakt faktem, ruskow jest tam znacznie mniej ;] Tak czy inaczej rankedy to zbiorowisko noobow, wydaje mi sie ze to nie za predko sie zmieni![]()
Master ap jest kewl jak si? umie nim gra?. Aktualnie op to tylko talon do czasu nerfa.Czasem pow?tpiewam w ludzi jak widz? ludzi na rankedzie graj?cych aniv? ad, czy masterem na ap. P?aka? mi si? chce jak ich widz?. Tacy ludzie si? trafiaj?...
Macie pomys? na jakiego? op champa?
Dtp napisał:Macie pomys? na jakiego? op champa?

Zagraj Katarin?, niez?e OP, tylko papier trocheCzasem pow?tpiewam w ludzi jak widz? ludzi na rankedzie graj?cych aniv? ad, czy masterem na ap. P?aka? mi si? chce jak ich widz?. Tacy ludzie si? trafiaj?...
Macie pomys? na jakiego? op champa?
Imageshack - katarina.pngZagraj Katarin?, niez?e OP, tylko papier troche
Je?li grasz z randomami to chuja, nikt ci ulti nie przerwie chyba, ?e fuksem bo nikt tam na tyle inteligentny nie jest...Imageshack - katarina.png
Jedynie jej dobra strona to ulti, a przerwa? ulti to jedynie stun czy sillens.
Master na ap niszczy? Przesta?. Jeszcze nie widzia?em ogarni?tego Mastera ap. Jedyny jego skil to q, kt?ry wali w 4 losowe monstery/champy. Wiec nawet nie masz pewno?ci czy przeleci po championach czy po minionach. Drugi czar to meditate, wystarczy jaki? cho'gath czy jebana soraka by mu to przerwa?. Pisz?c do pana wy?ej, poprzewraca?o ci si?? Eve op? Chyba przed nerferm, teraz ani nie ma jak pod tureta wbiec by zabi? kogo? bo dostajesz tylko 150hp? hahahah, ?miech na sali. I zamiast stuna dali jej slowa. Eve mia?a og?uszy? przeciwnika i zajeba? a nie pierdoli? si? z nim godzin?. Vladimir? Od nerfa widzia?em go max 10x i ani razu nie widzia?em jak jego dru?yna wygra?a. Co? ty tu ponapisywa?, trynda? Jedynie rzucasz na niego stuna i zjadacie jego marne 2k hp i musi ratowa? si? ultim. Mo?na tak wymienia? i wymienia? ale si? nie chce. A poza tym, kata nie jest op tylko ulta ma op. Chodzi mi co? w stylu olafa, czy irelii. Wytrzyma?y off tank z dmg. W?a?nie zastanawiam si? nad olafem.
zale?y od gryButki na cdr LOLOLOL r?wnie dobrze mo?esz ninja tabi sk?ada?. Hextech to jest core go sie na poczatku CA?EGO robi