League of Legends

Odp: League of Legends

Ehh zgadzam si? na eu east s? straszne nooby cz?sto wychodz? albo afkuja wczoraj mia?em gr? ?e 3 osoby wysz?y... i nie wiem czy te raporty co? daj?. ;/
a i jeszcze fast lockery -.-

dominion.leagueoflegends.com
W grze wida? ju? nowe itemy w sklepach, nastawione pod dominion.

My?licie, ?e Katarina Kitty Cat b?dzie jeszcze dost?pna do kupienia?

Szczerze powiedziawszy nie sadze ze na west bedzie lepszy poziom. Chociaz fakt faktem, ruskow jest tam znacznie mniej ;] Tak czy inaczej rankedy to zbiorowisko noobow, wydaje mi sie ze to nie za predko sie zmieni :)

Szczerze powiedziawszy nie sadze ze na west bedzie lepszy poziom. Chociaz fakt faktem, ruskow jest tam znacznie mniej ;] Tak czy inaczej rankedy to zbiorowisko noobow, wydaje mi sie ze to nie za predko sie zmieni :)
Zbiorowisko noob?w to jest, na elo 900 xd

Czasem pow?tpiewam w ludzi jak widz? ludzi na rankedzie graj?cych aniv? ad, czy masterem na ap. P?aka? mi si? chce jak ich widz?. Tacy ludzie si? trafiaj?...
Macie pomys? na jakiego? op champa?

Czasem pow?tpiewam w ludzi jak widz? ludzi na rankedzie graj?cych aniv? ad, czy masterem na ap. P?aka? mi si? chce jak ich widz?. Tacy ludzie si? trafiaj?...
Master ap jest kewl jak si? umie nim gra?. Aktualnie op to tylko talon do czasu nerfa.

ja gram Masterem pod ap, on ludzi po prostu niszczy :)
a anivi pod ad nie widzia?em ;/ ale pod ap to jest te? mega op jak kto? umie ni? gra?

Dtp napisał:

Oh gosh, a kt?ry nie jest OP w zdolnych ?apkach? Kwestia odpowiedniego balansu na linii bu?a-squishy. Im bardziej squishy tym bardziej polegasz na przetrwaniu dw?ch skill?w przeciwnika, cofni?ciu si? i odpowiedniej kontrze. M?wi? akurat o grze 1v1. Je?li za? chodzi o normalny laning to ci??ko dobra? konkretne rady.

No ale okey, chcia?e? OP.

LeBlanc AP - mid, stacki, pierwsze ulti do zjechania po?owy hp, 30 sekund przerwy, next ulti, ma?o kto si? spodziewa, ?e 30 sekund up?ywa tak szybko.

XinZhao AD - maxujesz jedynk?, jak najwi?kszy harras w early game.

Jax AD - runy na dodge, glyphy i quinty, masteries pod dodge, czekasz na passive z ulti i nakurwiasz hitem.

Katarina AP - spell vamp, do maxowania jedynka i dw?jka w early, dziw bierze, ?e wszyscy polecaj? shunpo na zmian? z jedynk?.

KogMaw AD - jak najszybciej madred, maxujesz dw?jk?, slow, jedynka, dw?jka, ulti.

Teemo HYBRID - hextech, co? na attack speed, reszta w AP, blue buff i grzyby.

Ezreal AD - maxujesz jedynk?, lasthitujesz, combo jeden, dwa, tp, auto attack, ignite, ulti.

Gangplank CRIT/AD - zwyczajne runy na critchance, potem le? w dmg.

Vladimir AP - co comment, jebane op g?wno.

Trynda AD - to samo co wy?ej, ale troch? run by si? przyda?o, oczywi?cie na crita.

Garen OffTANK - t?umaczy? nie trzeba.

Lux AP - staraj si? kra?? kille, zobaczysz co si? b?dzie dzia?o w late game :D

To jest tylko kilka przyk?ad?w, jak m?wi?em, jest od chuja OP champ?w jak si? potrafi gra?. Vayne, Twitch, Eve, Pantheon, Sion(!), Karthus, Nocturne czy nawet jebana Sona. Musisz zdecydowa? czy wolisz AD carry, AP carry czy mo?e co? mocniejszego, lub nawet nie?miertelnego (ah te jebane rammusy). Tak czy siak, zazwyczaj trzeba dobrze wystartowa?, z?apa? ze 3 fragi i potem ju? wszystko jest OP.

Ostatnia edycja:

Master na ap niszczy? Przesta?. Jeszcze nie widzia?em ogarni?tego Mastera ap. Jedyny jego skil to q, kt?ry wali w 4 losowe monstery/champy. Wiec nawet nie masz pewno?ci czy przeleci po championach czy po minionach. Drugi czar to meditate, wystarczy jaki? cho'gath czy jebana soraka by mu to przerwa?. Pisz?c do pana wy?ej, poprzewraca?o ci si?? Eve op? Chyba przed nerferm, teraz ani nie ma jak pod tureta wbiec by zabi? kogo? bo dostajesz tylko 150hp? hahahah, ?miech na sali. I zamiast stuna dali jej slowa. Eve mia?a og?uszy? przeciwnika i zajeba? a nie pierdoli? si? z nim godzin?. Vladimir? Od nerfa widzia?em go max 10x i ani razu nie widzia?em jak jego dru?yna wygra?a. Co? ty tu ponapisywa?, trynda? Jedynie rzucasz na niego stuna i zjadacie jego marne 2k hp i musi ratowa? si? ultim. Mo?na tak wymienia? i wymienia? ale si? nie chce. A poza tym, kata nie jest op tylko ulta ma op. Chodzi mi co? w stylu olafa, czy irelii. Wytrzyma?y off tank z dmg. W?a?nie zastanawiam si? nad olafem.

Kto ze mn? pogra?
Tylko ogar plx, mam TS 3 xD
Og?lnie to szukam teamu jakiego?, bo gra z randomami to jest chujoza, raz na 100 gier trafi? si? 2-3 ogarni?te osoby i kilka dni mo?na z nimi pogra?, ale chodzi mi o sta?y team ^^

Zagraj Katarin?, niez?e OP, tylko papier troche

Imageshack - katarina.png
Jedynie jej dobra strona to ulti, a przerwa? ulti to jedynie stun czy sillens.
Je?li grasz z randomami to chuja, nikt ci ulti nie przerwie chyba, ?e fuksem bo nikt tam na tyle inteligentny nie jest...
Je?li wolisz innego dobrego champa to polecam LeBlanc, sam ni? gram od oko?o miesi?ca i jest zajebista, w minute mozesz zajeba? na pocz?tku ka?dego, i praktycznie nikt nie ma z tob? szans solo, chyba, ?e z zaskoczenia.

@edit
Zagraj Akali, mo?e nie OP ale zajebiscie si? gra. Mo?esz te? wypr?bowa? Shaco.

Ostatnia edycja:

Master na ap niszczy? Przesta?. Jeszcze nie widzia?em ogarni?tego Mastera ap. Jedyny jego skil to q, kt?ry wali w 4 losowe monstery/champy. Wiec nawet nie masz pewno?ci czy przeleci po championach czy po minionach. Drugi czar to meditate, wystarczy jaki? cho'gath czy jebana soraka by mu to przerwa?. Pisz?c do pana wy?ej, poprzewraca?o ci si?? Eve op? Chyba przed nerferm, teraz ani nie ma jak pod tureta wbiec by zabi? kogo? bo dostajesz tylko 150hp? hahahah, ?miech na sali. I zamiast stuna dali jej slowa. Eve mia?a og?uszy? przeciwnika i zajeba? a nie pierdoli? si? z nim godzin?. Vladimir? Od nerfa widzia?em go max 10x i ani razu nie widzia?em jak jego dru?yna wygra?a. Co? ty tu ponapisywa?, trynda? Jedynie rzucasz na niego stuna i zjadacie jego marne 2k hp i musi ratowa? si? ultim. Mo?na tak wymienia? i wymienia? ale si? nie chce. A poza tym, kata nie jest op tylko ulta ma op. Chodzi mi co? w stylu olafa, czy irelii. Wytrzyma?y off tank z dmg. W?a?nie zastanawiam si? nad olafem.

Wikingiem nakurwiam ju? d?ugi czas w d?ungli, posta? jest jak najbardziej kewl ale wymaga d?u?szej nauki gry ni? LB czy Ryze. Kolejnym moim faworytem s? najnowsze cuda HotShota czyli Udyr na midzie maxuj?cy turtle stance jeden punkt w bear i potem tiger i phoenix. Zagra?em ze 3 gry i zdominowa?em mida, LeBlanc na full combo dojecha?a mnie maxymalnie do po?owy hp. Nie wspomn? o takich cudach jak Cho'Gath jako tank + elementy ap.

Trynda s?aby chyba ochuja?e? flash + cleanse = win
Vlad chujowy? Jeden z lepszych caster?w kt?ry ma od zajebania survi, juz na 6lvl ma zajebiste dive'y
Katarina to nie papier...

Nast?pna wygrana kat?, w dodatku grali?my 4 vs 5 od pocz?tku. Ciesz? takie gry, gdy liczy si? ogar nie liczba os?b. Build? Hextech, Butki pod cd, ksi??ka na staki,czapka,Rylaia i doka?czam hextecha. Mo?e si? komu? przyda.

Butki na cdr LOLOLOL r?wnie dobrze mo?esz ninja tabi sk?ada?. Hextech to jest core go sie na poczatku CA?EGO robi

Back
Do góry