-Tibia 8.54 Legend of Pokemon - Z?ap Je Wszystkie

Status
Zamknięty.

haski123

Advanced User
Kwiecień 17, 2008
Liczba reakcji
6
Witam.

Oto zapowiedz serwera Legend of Pokemon.
Posiadamy wiele ciekawych system?w, tj:

-Lvl Pokemon?w
-P?ci Pokemon?w
-Ewoluowanie od poziomu pokemona
-Boost System
-Auto Fishing System
-Bike System
-Rzucanie Ballami z Oddali
-TV System(100% Sprawnosci)
-Staty Pokemon?w
-Zmiana Nicku Pokemon?w
-Ataki M1-M12
-System Portret?w
-Samopoczucie Pokemon?w
-CD Bary(Screen na dole)
-Walki z Liderami(Filmik na dole)
-System Ma??e?stw

Exp Stage:

1-10lvl = x18
11-20lvl = x12
21-50lvl = x7
51-100lvl = x2
101-xlvl = x1

Pare Screen?w:

CD Bary:

5917ksxv3ule.bmp

Dziki Pokemon, Lvle i plec:
gastly.png

Filmiki Ukazuj?ce Systemy:

Walki z Liderami:
[video=youtube;K-AWzPKzH6U]http://www.youtube.com/watch?v=K-AWzPKzH6U&context=C4be7d15ADvjVQa1PpcFOfsc2pkEDzdjdYxR2jT9B4 yJ1vGoTt3vM=[/video]

Pozdrawiam, I Zapraszam do Oczekiwania na Wielkie Otwarcie !! ?wie?e newsy b?d? pisa? w tym temacie !!

​

Odp: Legend of Pokemon - Z?ap Je Wszystkie

Wszystko pi?knie, cudnie... ALE!
Dlaczego u Wild Gastly w nawiasie jest [1]
A w Magmarze [+40]?
Troch? si? to nie komponuj?, wol? jak na PXG, gdy si? Look robi na balla to tam powinno by? z + napisane, lvle pokemon?w mi si? podobaj?, ale nie chcia?bym mie? 40lvl i od razu Scyther/Venusaur/Dragonite.. ;)

EDIT //
Nie zauwa?y?em u Magmara lvl'ka, sorka.
Scyther po 10k z fista wali? Dostaje si? expa za lider?w? Nie bardzo... :/
Jak si? u Ciebie sprawdza, ile expa brakuje do lvl'a pokemona?

Bo doda?em sobie u Scythera Syatystyki :D, aby szybciej posz?o. Co do expa, sprawdzamy parwym i lewym na poka, jak na lvl cz?owieka.

Nic wielkiego ,serwer z neta i podnieta ...
Teraz tylko ?ci?gni?te serwery powstaj? :(

Jasne z neta. U?ywam skrypt?w z Dash Advanced, ale serwer nie jest z neta. Cz??ciowa mapa Kpdo, przerobiona pod nasze wymagania oraz dodane zosta?y nowe expowiska i og?lnie zosta?o troch? pozmieniane :P, Acc Maker oraz questy na outfity.

System ewolucji od Lvla:

Ostatnia edycja:

Screen z mapy:
2146bx8qpajk.png

Te czarne miejsca w miastach s? tylko pokazane na mapie. W grze nie ma z tym ?adnego b??du. To tylko jest b??d z items.otb ale to powoli ogarniamy, b??dy jak m?wie, s? tylko w map edytorze :p.

Ostatnia edycja:

Bardzo fajna mapka, system evolucji zajebisty.
Miasto na Ice jak si? zwie?
To tylko 1 generacja pokemon?w?

Narazie tylko 1. Mamy grafiki 2 serii ale chcemy je udostkonali?.

Jak dopatrzy?em, evolucje s? jak w gba, w sensie je?li chodzi o lvl'e.
Ale!
Bulba w Ivy na 17
Charmander w Meleona na 19
Squirtle w Totla na 18

Troch? g?upie, u was te? tak jest?
Ciekawi mnie, na jakim poziomie mo?na z?apa? Dratini.
Czy od poziomu pokemona te? zale?y % catch? Je?li tak, to ka?dy w przysz?o?ci, b?dzie mia? dragonite..
Player te? ma sw?j lvl? Wiem, ?e tam jest napisane, ale po co on, skoro pokemon ma sw?j w?asny? Ci??ko b?dzie, je?li ma si? np. 15lvl i 15bulbe, p?jdzie si? z blokerem na venu, i si? wbija taki z 18-19 i ju? u?ywa? nie mo?na :s

Bo patrz. Masz Venusaura, nie mo?esz go wyci?gn?? na poziomie 5, 20 czy 30 tylko i wy??cznie na poziomie kt?ry jest przewidziany dla danego pokemona. Jest to zrobione, ?eby ka?dy nie m?g? mie? ka?dego pokemona. Musi osi?gn?? odpowiedni poziom aby go opanowa?. w GBA by?o tak, ?e Bulba w Ivy ewoluowa? na 16, tzn z 16 na 17. Charmande i Squirtle tak?e. Exp b?dzie ma?y i ci??ko b?dzie zdoby? Dragonita. Jest on dopiero od poziomu 65 wi?c, nie ka?dy b?dzie go m?g? wyci?gn??. I catch nie zale?y od lvla pokemona. Ka?dy pokemon ma sw?j indywidualny catch, co bardziej urozmaici Gr?.

To mog? odpali? venu jak mam 34lvl? Na takim evouluje w GBA :D

Nie, to dzia?a na takiej zasadzie, ty masz lvl 5 i mo?esz wyci?gn?? ka?dego, ale to ka?dego pokemona z tym levelem b?d? mniejszym. Je?eli pokemon ma wi?kszy lvl ni? ty nie mo?esz go wyci?gn?c, a chodzi o to z ewolucj? ?e ka?dy pokemon ma ustalony lvl ewolucji, i to nie zale?y od twojego levela masz 20 lvl, a bulba ewoluuje Ci w ivy na 15/16 lvl to nadal masz ivy z 17 lvl.

Ale wy mnie chyba ?le zrozumieli?cie xD
Chodzi mi o to, czy jak b?d? mia? 15lvl, jaki? friend z 100+lvl bloknie mi Venu i ja nie wbij? 17lvl, a mojemu bulbie wskoczy ten poziom to go nie mog? u?ywa? prawda?

Tak jak ju? m?wi?em, mo?esz u?ywa? pokemon?w maj?cych taki sam lvl jak ty b?d? mniejszy ni?, chyba nie takie trudne do zrozumienia? :D

Pana ^^ Prosze Delete !!

Kiedy b?dzie start

Start nast?pi w ?rodku Maja, Nie znamy dok?adnej Daty.

@pokemultiplayer
Prosze o warna dla tego pana za reklame swojego servera w reklamie mojego.
+
Nie polecam, server hackowany ?adnych nowosci, jak cos to lepiej pograjcie na Welcome To Pokemon Portal Offical! 24/7 100MBIT! New Teleports, Quests & Hidden Spawns! - Latest News prawie to samo tylko ze o wiele fajniejszy server, a ten server ktory kolega wyzej zaprezentowal nie ma zadnych nowosci nic, nawet skryptu na rzucanie ballem ktory juz wiekszosc serverow ma, bo mozna latwo wyciagnac z pewnego silnika. ;)

@pokemultiplayer
Prosze o warna dla tego pana za reklame swojego servera w reklamie mojego.
+
Nie polecam, server hackowany ?adnych nowosci, jak cos to lepiej pograjcie na Welcome To Pokemon Portal Offical! 24/7 100MBIT! New Teleports, Quests & Hidden Spawns! - Latest News prawie to samo tylko ze o wiele fajniejszy server, a ten server ktory kolega wyzej zaprezentowal nie ma zadnych nowosci nic, nawet skryptu na rzucanie ballem ktory juz wiekszosc serverow ma, bo mozna latwo wyciagnac z pewnego silnika. ;)

Dopiero wystartowa? to mia?by mie? od razu nowo?ci? ...
Pportal to ,to samo co wy tworzycie czyli nuda, pogra si? troche i nudy.A co do wyci?gania skrypt?w to wy chyba wolicie ca?y data pack ?ci?gn?? zamiast samemu co? zrobi?. :)

@up
Fajnie sie dowiedziec co robimy od kogos nie wiedzacego kompletnie nic ;). No wiekszosc startujacych teraz serverow startuje dopiero po ukonczeniu serva jak ma jakies fajne rzeczy itd. A powiem Ci ze znam tego pana, on nie jest "tego" do robienia czegos samemu :P :D, i prosze nie wmawiaj mi co ja robie a czego nie bo az sie smiac chce jak ktos cos mowi o czyims projekcie/serverze nie widzac/grajac czy co kolwiek robienia z/w/na nim. Hehs ;))

Status
Zamknięty.
Back
Do góry