What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

adrianosos

New User
Reaction score
0
Odp: Legendarne postacie ?wiata tibijskiego

A dla mnie legend? jest Mateusz Dragon Wielki... Zawsze by? dla mnie inspiracj? i natchnieniem.

Krecioo

Colorful!
Reaction score
67

Pisz?c swoj? propozycje legendarnej postaci nie ograniczajcie si? tylko do wymieniania nick'u i dw?ch s??w komentarza. Takie posty b?d? karane.

Napiszcie co ta posta? zrobi?a by wed?ug was zas?u?y? sobie na miano legendy.

areczekkk1

Advanced User
Reaction score
8

Moim zdaniem jest bezsensem wbijanie 200+ lvla solo trzeba byc juz troche psychicznie chorym aby expic samemu po 200 lvlu. Aczkolwiek moja ulubiona postacia by? Mateusz Dragon Wielki osiagno? on wielka s?awe oraz fortune szkoda tylko ze postac byla caly czas sharowana ;/

areczekkk1

Advanced User
Reaction score
8

Name: Eternal Oblivion
Sex: male
Vocation: Knight
Level: 297

Napisales ?e ma 300.

Sashara mi najbardziej zaimponowa? rare items.

wujush

Braci si? nie traci !
Reaction score
49

Dla mnie legend? s? 3 postacie. Dwie z nich znajdowa?y si? na Askarze, a jedna na Zanerze. Postacie z askary to Zunri i (no w?a?nie nie pami?tam jaki mia? nick). A z Zanery Ojos Saint. Wszystkie te trzy postacie zaimponowa?y mi swoimi umiej?tno?ciami PvP. Ale najwi?kszym kozakiem wg. mnie dalej zostaje Zunri. Wielu z was, kt?rzy grali na Askarze mog? powiedzie?, ?e nic specjalnego nie osi?gn??, to prawda bo nie mia? wysokiego lvl, lecz umiej?tno?ci PvP mia? nieziemskie. Tak samo z reszt? jak tamci dwaj.

dejwidmr

Advanced User
Reaction score
7

Dla mnie najlepszymi postaciami byli:
-Bubble = 273 ek. [Refugia]
-Seromontis = 318ek. [Nova]

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Dla mnie najlepszymi postaciami byli:
-Bubble = 273 ek. [Refugia]
-Seromontis = 318ek. [Nova]
Seromontis moim zdaniem w zadnym wypadku nie jest zadna legenda. Co takiego zrobil, duzy lvl mial w swoim czasie i tyle, ale i tak najlepszy z tym lvlem nie byl. Poza tym mial wiekszy lvl, teraz ma inny nick, i gral na furorze...
Z bubble sie zgadzam, pierwsza postac ktora wbijala poziomy szybciej od inny, poza tym jej historie zna kazdy.

kozik1234

New User
Reaction score
1

taifun devilry- jedno z lepszych pvp i full ogar. jeszcze dorzucilbym zwidka bo tez chlopak dla mnie mega ogarnial

kudlaczov1

Active User
Reaction score
0

Dla mnie legendarnymi graczami sa moi koledzy jak z rl tak jak z tibi . :) ktorzy nauczyli mnie wszystkiego od poczatku szkoda ze juz nei graja ;/ . Namowimy ich ;D! hehe . a wiec gram na swiecie Pandoria od 4 lat juz dobrych ; p . Moim takim ziomem byl Dragon Ziom,Miszczu Piu , Ram'zes-Picia scan" itp. Pozdrawiam ; )

Fanta27

Active User
Reaction score
3

legenda? taifun ! dlaczego? bo gra na pvp a nie jak te kozaczki z 500+ lvlami na non pvp, expi r?cznie gra samodzielnie i przeni?s? si? na pandori? gdy gloria mia?a wojn? . Jeden z lepszych lider?w i comander te? z niego dobry ;> do tego 350+ na pvp

brtek00

Active User
Reaction score
1

legenda? taifun ! dlaczego? bo gra na pvp a nie jak te kozaczki z 500+ lvlami na non pvp, expi r?cznie gra samodzielnie i przeni?s? si? na pandori? gdy gloria mia?a wojn? . Jeden z lepszych lider?w i comander te? z niego dobry ;> do tego 350+ na pvp

tak tylko, ?e wtedy kiedy Taifun pad? pierwszy raz na Furrorze (legendarny trap Taifuna w Edron) To gra?y nim ca?kiem inne osoby ni? teraz i przesta?y nim gra? w?a?nie nie d?ugo po tej akcji. Teraz gra nim jaki? dzieciak co w og?le nic nie ogarnia dlatego przeni?s? si? na Pandorie do koleg?w bo na Furrorze mia? przejebane. Og?lnie ca?a Furrora to legendy Zwidek, Imargram, Ymy, Czipsu i wiele wi?cej tylko ju? nie pami?tam nick?w. o_O Np Moczykij?? Kiedy? by?a taka posta? chyba rp go?? te? mia? bardzo dobre pvp, lecz po jakim? czasie jak pierwszy owner Taifuna przesta? gra? Moczykij zdelejtowa? posta? :d Og?lnie Taifun mo?e i jest Legend? tibii, lecz by? chujowym cz?owiekiem kto pami?ta tak? posta? jak "Spoxster"?? Niegdy? wielcy przyjaciele Taifun, Spoxster i Czipsu nawet razem robili Anhi. Spoxster by? du?o lepszy od Taifuna pod wzgl?dem pvp jak i samej gry, szybciej expi? i og?lnie mia? wy?szy lvl przez kr?tki okres czasu, lecz po jakim? czasie gdy Taifunowi by?o ci??ko Spoxstera dogoni? to go schakowa? i zrokowa? jego posta? taki w?a?nie by? pierwszy owner Taifuna.
Zapomnieli?cie doda? te? takich graczy jak Rodzina Del'Toro z Isary ci go?cie nieprawdopodobne pvp mieli chyba jedne z lepszych w ?wiecie tibii.
Cachero, Bubble, Setsler Gambler cos takiego?? Kiedy? dawno temu jak gra?em w tibie za dzieciaka bodaj?e tibia 7.0?? mo?e mniej nie pami?tam juz by?o jeszcze wiele postaci na kt?re mo?na powiedzie?, ?e zas?uguj? na miano legendy. Nie pami?tam ju? nick?w.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

tak tylko, ?e wtedy kiedy Taifun pad? pierwszy raz na Furrorze (legendarny trap Taifuna w Edron) To gra?y nim ca?kiem inne osoby ni? teraz i przesta?y nim gra? w?a?nie nie d?ugo po tej akcji. Teraz gra nim jaki? dzieciak co w og?le nic nie ogarnia dlatego przeni?s? si? na Pandorie do koleg?w bo na Furrorze mia? przejebane. Og?lnie ca?a Furrora to legendy Zwidek, Imargram, Ymy, Czipsu i wiele wi?cej tylko ju? nie pami?tam nick?w. o_O Np Moczykij?? Kiedy? by?a taka posta? chyba rp go?? te? mia? bardzo dobre pvp, lecz po jakim? czasie jak pierwszy owner Taifuna przesta? gra? Moczykij zdelejtowa? posta? :d Og?lnie Taifun mo?e i jest Legend? tibii, lecz by? chujowym cz?owiekiem kto pami?ta tak? posta? jak "Spoxster"?? Niegdy? wielcy przyjaciele Taifun, Spoxster i Czipsu nawet razem robili Anhi. Spoxster by? du?o lepszy od Taifuna pod wzgl?dem pvp jak i samej gry, szybciej expi? i og?lnie mia? wy?szy lvl przez kr?tki okres czasu, lecz po jakim? czasie gdy Taifunowi by?o ci??ko Spoxstera dogoni? to go schakowa? i zrokowa? jego posta? taki w?a?nie by? pierwszy owner Taifuna.
Zapomnieli?cie doda? te? takich graczy jak Rodzina Del'Toro z Isary ci go?cie nieprawdopodobne pvp mieli chyba jedne z lepszych w ?wiecie tibii.
Cachero, Bubble, Setsler Gambler cos takiego?? Kiedy? dawno temu jak gra?em w tibie za dzieciaka bodaj?e tibia 7.0?? mo?e mniej nie pami?tam juz by?o jeszcze wiele postaci na kt?re mo?na powiedzie?, ?e zas?uguj? na miano legendy. Nie pami?tam ju? nick?w.

Troche sprzecznie o taifunie. Koles pisal, dlaczego by go tu wstawil, a nie pytal o to. No i opisal nowe czasu kiedy taufinem gra niewiadomo ktory owner bo nikt tego nie liczyl. taifun byl legenda kiedy lvlowal na demonie. Walczyl o to lvl tibii. Byl typowany na pierwsza 300. A dodac trzeba, ze expil w czasie jednej z najwiekszych wojen na furorze.
Co do reszty slaw z furory to raczej dla graczy z innych swiatow nie sa to takie slawy jak dla tych co na furorze grali. Ale niektore osoby mozna by wspomniec, bo naprawde, kiedys na furorze byly takie gildie, acy liderzy, takie wojny, ze teraz na test serwerach gdzie sa ludzie z 50 swiatow takich nie ma. Spoxter to legenda furory, ale na swiatowa skale raczej nie?
Co do reszty. Zwidek? No moze, chociaz w sumie co on takiego zrobil?
Imargam. Mysle, ze napewno. Przeciez kiedys ta postac byla praktycznie nie do zabicia. Na thais 200 osob sie zebralo z czego wiekszosc to noob chary, ale jakos go strapowac musieli nie?
Ymy na skale calej tibii tez nie bardzo, ale zapomniales np o pasterzu. Mial najwieksze skille w tibi przez jakis czas. Teraz skonczyl gre. Postac ma poziom 6 i chyba juz 20x zmieniala ownera. Mialem okazje go kupic za 200k...

Klyyto

Active User
Reaction score
2

Mateusz Dragon wielki- za ca?okszta?t
Eternal Oblivion Jak powy?ej
Utimated Warrior - fajny nick

Reaction score
0

Straaszznie malo i nieprzejrzyscie... Wiecej dowiedziec sie mozna od postow uzytkownikow.
MDW - Zna go chyba kazdy
Sunrise - Caloksztalt

stripling

Active User
Reaction score
4

Fajna lista no i bardzo interesuj?ca.
S? tu wytypowane Legendy Rl-Tibi, kt?rzy potrafili gra? i ci kt?rzy wk?adali w t? gr? ca?e swoje serce.
Tak?e z post?w du?o dowiedzia?em si? ;) .
Bardzo fajne.

snipers

Advanced User
Reaction score
20

Co do tajfuna. Za z?otych czas?w tibii (7.80+) By? to jeden z najlepszych graczy na furorze (je?li nie najlepszym) pod wzgl?dem tzw. ogaru. Potem po jego s?awnym edro?skim trapie posta? zosta?a potem (nie wiem dok?adnie kiedy) sprzedana (by? mo?e zhackowana) i jak mo?na by?o zauwa?y? pada?a na dragonach (tych ma?ych hatchlingach, pamietam ten update i "?a?ob?" furory) potem posta? prawdopodobnie wr?ci?a do w?a?ciciela i jej dalsze losy s? mi nieznane bo zarzuci?em mo?liwo?? grania w tibi?.

kocz

User
Reaction score
2

Alex - Swojego czasu wielka osobisto??, najpot??niejsze skile (przed hackiem), wielki trader (handlarz), na koniec oszust.
Hagbard - Zosta? oszukany przez Alexa kt?ry by? middlemanem (przed pojawieniem si? bezpiecznego handlowania), nie do?? ?e straci? du?o gp to i magic long sworda.
Lightbringer - 1 gracz kt?rego spotka?em w swej przygodzie, poza tym posiadacz wielu sekretnych przedmiot?w, swojego czasu m.in: Great Axe, HOTS, Magic LongSword, Warlord Sworda (widzia?em na w?asne oczy).
Flattery - P?atny zab?jca.
Wurzel - Najwi?kszy bot, deleted na bodaj?e 214 lvl.

m?g?bym sobie przypomnie? wi?cej starych os?b z Anticy kt?rzy wryli mi si? w pami?? na pocz?tku mojej przygody w zamierzch?ych czasach.

Poza tym peker Termer (lub co? w tym rodzaju), pami?tam ?e zawsze czycha? w starym Thais, pekowa? najcz??ciej ludzi wracaj?cych z hunt?w kt?rzy cz?sto mieli 0 suppli ; ).

Last edited:

lolux

New User
Reaction score
0

Dla mnie legenda to Knight'poderoso z jamery ,w 2006r przy 170+ shakowany i zrokowany ,gracz zawzial sie i zaczal grac od nowa(niewiadomo jednak czy nie sharowal kontem )

Gicioor

User
Reaction score
0

Master-kozak 344 MS z Refugii. Usuni?ty za wykorzystywanie buga na exp.