• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Legends of Shinobi 2.0

Status
Zamknięty.
Odp: Legends of Shinobi 2.0

Raezil co ty gadasz duzo sie zmienilo los jest lepszy niz byl z tego co pamietam to byles gownem najwiekszym ktory nic nie osiagnal i ma czelnosc sie wypowiadac na temat losa..

zazdroscisz bo masz gorszy server , proste

LoS jak narazie jest najlepszym serverem naruto, jest tyle expow ze kazdy sie wyexpi bez problemu i nie ma mowy o zajmowaniu respow bo ktos zajmie to masz 15 innych expowisk

ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY NARUTO SERWER :)

zazdroscisz bo masz gorszy server , proste

Jaki serwer ?

Troll.png

Fakt faktem, los wytrzyma? rok (?) bez resa, a to ju? co?. Dodatkowa profesja zawsze plusem.

mial jakies gowno ktore nazywal projektem i niewypalilo,

a teraz zazdrosci ze los bedzie mial tyle graczy ;)

Nie oszukujmy si?, najlepszym serwerem Naruto jest Shinobi Online.

Nie oszukujmy si?, najlepszym serwerem Naruto jest Shinobi Online.

Hahahahaha chcia?e? napisa? "Story of Bugland Offline", SO to wysypisko bug?w i niedoci?gni??, 20 mob?w na krzy? (wi?kszo?? grafik z RL tibii, np. Tigery) respy oddalone od siebie o 300 sqm, mapa na 1000 typa, a resp?w na 50, good job.

Z reszt? to, ?e na starcie gra?o 600 os?b + kolejki po 300, a po 2 tyg nawet 100 os?b nie by?o to o czym? ?wiadczy nie?

@Shiatek
Pod wzgl?dem grywalno?ci i mapy WoS jest du?o lepszy.

A Tu co masz? Grafiki takie, ?e chce mi si? rzyga?.
To ?e Tiger by? jako potw?r to ?le? Rozumiem, ?e w ?wiecie Naruto niema tygrys?w? Chyba, ?e mieli rysowa? nowego, albo wstawi? tego z LoGa? Kolejny punkt.. fabu?a? Ej, admini tego syfu niech mi napisz? jaka jest fabu?a 'gry'. Naruto walczy z Naruto, ale do walki do??cza Naruto i wygrywa Naruto.

@up a gdzie masz inaczej? gdyby otsy nardo mia?y by? zgodne z fabula to tylko narutem bys gral
I wogole SO jeszcze dzia?a? xD A na losie nie ma gry bo bijo ;_;

Dla mnie tam nie ma sensu powrotu, mia?em tutora, dobra zjeba?em spraw?. Co z tego ,?e wr?c? jak nie mog? u?ywa? swojego Nicku ,bo zaraz zostan? zbanowany przez xama mimo ,?e nic z?ego nie robi?. ?wir mi pozwoli? gra? pod swoim Nickiem ale xam ma to w dupie.

@edit
Jedyne co mnie zaskoczy?o to wygl?d acc makera i zintegrowane forum z otsem.

Ostatnia edycja:

@DawidDemon
Na Shinobi Online jest inaczej? Grasz stworzonym przez siebie Ninj? :)

@Ksardas
Tak... sasuke (ala uchiha) itd. I tam nie ma sag ;x

@UP
I dobrze, chcesz przej?? fabu?? naruto to sobie zagraj w jak?? gierk? SP.

Nie rozumiem jak mozna sie reklamowac nie podajac nawet adresu strony albo chociaz linku do pobrania clienta. Mam sie domyslac?
Chyba, ze serwer odpalany tylko dla starych graczy ktorzy i tak wejda bo grali wczesniej i maja jakies kontakty gg itp? W takim razie po co w ogole taki temat tutaj z reklama, jak wszyscy ktorzy powinni beda wiedziec o starcie a nowi i tak nie sa mile widziani bo nawet nikt im adresu nie poda? xD
A chcialem zobaczyc jakis serwer naruto, chyba jednak to nie bedzie ten ;P

Kikimora acc i client bedzie 2 wrzesnia nie umisz czytac? pojawi sie na acc makerze zintegrowanym z forum.

los.no-ip.org

//////////////

co wy pierdolicie ze jakies shinobi online jest najlepsze los byl zawsze najlepszy pod wzgledem graczy online i grafik oraz pvp systemu miski mozecie tylko krytykowac i tak jestescie zwyklymi pionami ktorzy nie maja pojecia o tym co to jest LOS nie podoba sie to nie komentowac i wyjsc z tego tematu,

graczy bedzie z 400+ wiec mozecie possac czekam tylko na te epickie openki po 15+ osob z kozackim pvp systemem , tibia to gowno przy losie ;_)

co wy pierdolicie ze jakies shinobi online jest najlepsze los byl zawsze najlepszy pod wzgledem graczy online i grafik oraz pvp systemu miski mozecie tylko krytykowac i tak jestescie zwyklymi pionami ktorzy nie maja pojecia o tym co to jest LOS nie podoba sie to nie komentowac i wyjsc z tego tematu,

graczy bedzie z 400+ wiec mozecie possac czekam tylko na te epickie openki po 15+ osob z kozackim pvp systemem , tibia to gowno przy losie ;_)

NAJLEBRZY SERFER EVA! tylko wbijac i grac bo to serfer cut malina ;_; i jeszcze ten tekst "jeste?cie zwyk?ymi pionami..." odezwal si? mistrz kt?ry wida? ze tempi lov lvle xD
"tibia to gowno przy losie" hahahahahhahahahahaahahah XDDDD nie no ja to bym napisa? do Cipsoftu ze los im graczy zabiera XD ciekawe jak by si? to skonczylo

Kikimora acc i client bedzie 2 wrzesnia nie umisz czytac? pojawi sie na acc makerze zintegrowanym z forum.

los.no-ip.org

//////////////

Pionem to jeste? ty jebany no name, to na pocz?tek.
LoS jest znany tylko z tego, ?e po?owa graczy to pr0 pekerzy na botach, a druga po?owa to koledzy ?wira biegaj?cy z full eq na dzie? dobry.
Graczy 400 + xD? nawet 300 nie dobili?cie pajacu.
AA i zapomnia?em o jebanej kwadratowej mapie z dupy, kt?ra wygl?da jakby 3-letnie dziecko uk?ada?o lego ;)

Deal with it "pionie".

powiadasz iz oczekujecie 400 graczy? jesli wejdzie 150 daje ci moje moje passy do wszystkiego

@edit
no okej jesli stala ilosc graczy bedzie 150 to ci daje passy

Ostatnia edycja:

150 b?dzie lajtem, wtedy raptem gra?o 150/160, ciekawe czy pobija rekord WoS'a kt?ry bodaj?e wynosi 320 online.

Aole, zbugowane Itemy, znik?y wraz z postaciami i kontami z wersji 1.6-1.95.

Status
Zamknięty.
Do góry