• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Legends of Shinobi 2.0

Status
Zamknięty.
Odp: Legends of Shinobi 2.0

Kikimora acc i client bedzie 2 wrzesnia nie umisz czytac? pojawi sie na acc makerze zintegrowanym z forum.

Bedzie 2 wrzesnia, nie umiem czytac?
A w tym samym poscie podajesz od razu linka do strony na ktorej juz cos jest...
Tak poza tym to wszedzie pisze, ze 2 wrzesnia bedzie update, bla bla bla, w update bedzie to to i tamto... Nigdzie nie pisze, ze strona ruszy 2 wrzesnia i wtedy bedzie podany link. W kazdej zapowiedzi jak pisze o update albo o starcie to data jest podana konkretnie do czegos, a nie tak bez sensu, ze ja sie mam domyslac czy to do startu strony, czy do update, czy do startu serwera. A pierwsze co mi przyszlo na mysl, bo najczesciej sie reklamuje wlasnie to, to start serwera. Mam czekac do 2 na link do acc makera kiedy to 2 ruszy juz serwer? Ja chce przed startem zobaczyc co jest na stronie i jak to wyglada a nie po starcie dopiero wejsc i zakladac konto... Ale mniejsza z tym.
Na razie wyglada to slabo. Komentarze tez niezbyt dobre. Ale czego sie spodziewac, nie ma dobrych serwerow anime, wszystkie sa do dupy, zbugowane, maja malo contentu i tyle. Ale i tak na niektorych zawsze sie fajnie gra, nawet jak jest malo ludzi... Wiec nie wiem o co wszystkim chodzi. Chcecie nudny serwer gdzie gra 1500 osob, znajdzcie taki. Chcecie sie pobawic ze znajomymi, nawet na zbugowanym serwerze w 30 osob moze byc fajnie. Wiec radzil bym sie zastanowic.

Tak poza tym to wszedzie pisze, ze 2 wrzesnia bedzie update, bla bla bla, w update bedzie to to i tamto... Nigdzie nie pisze, ze

Jest napisane*

Forum jest zintegrowane z accmakerem, wi?c de facto masz ju? accmakera podanego :)

wszystkie itemy wraz z charami zostaly usuniete nie da sie juz bugowac itemek nie ma na to komend juz. AELO WIEC CO WY PIERDOLICIE ZE TO SYF SCHOWAJCIE SIE WSZYSCY LOS ZAWSZE I BEDZIE NAJLEPSZYM SERVEREM NARUTO :) MOZECIE TYLKO POZAZDROSCIC CO TY PIERDOLISZ O BOTACH nic nie wiesz.

SAMI HEJTERZY _/ na tym forum

wbijac na los.no-ip.org NAJLEPSZY SERVER NARUTO :) tylko tu sa takie epickie wary nie sluchajcie sie ich jest od chujaaaa expow i jest wiecej niz na takim WOSIE CZY SO HEHEHEHE

Nie hejtuje losa a zwraca?em uwag? na to ,?e przyda?o by si? poprawi? wygl?d choujiego czy saia. Jakby wygl?d konohy si? zmieni? i okolice jej by?y troch? inne to ch?tniej bym zagra?. Mo?e mapa jest du?a ale nie lepiej jej zrobi? bardziej pod anime? Wiem wersja 2.0 i nie ma sensu tego robi? ale wierzcie mi znam z 25 os?b kt?r? wr?ci?yby na losa gdyby nie ta sama mapa. Nawet zmiana wygl?du konohy da?aby du?o {chodzi o kszta?t, dodatkowe bramy).

pierdole te brame jest duzo expow nowych i profesji to jhest to

Od kiedy ilo?? profesji jest wyznacznikiem dobrego serwera?Kiedy wchodz? na wszelakie Dragon Balle etc. i widz? 30 profesji to od razu wychodz?,bo wiadomo,?e to b?dzie nie zbalansowane.
Na losie tak samo to wygl?da?o Sakura na 280 lvl pada?a od +- 200 Sasuke (Jeden trans mniej) na jednego skilla.
Nie wiem jak teraz wygl?da pvp na losie,ale s?ysza?em,?e pety ostro zamiesza?y.Nie wchodzi?em na ostatni? ods?on? losa,bo by?em pewny,?e upadnie po max 2 miesi?cach,jednak jestem pozytywnie zaskoczony.
See you in Game!

odezwal sie ??!! ANASTAZJUSZ HAHAHAHAHAHAHAHWM MWAHAAHAHHAAH DoS HAHAAHAHHA kipa server

teraz tak nie jest, jest prawie tak jak na real tibi tylko troche mocniej ale jest tak ze solo nikogo nie upierdolisz tylko we 2 , solo tylko upierdolisz jak ktos nie ogarnia tak to da sie wyhelac chyba ze sa na tobie potwory to co innego.

balans hitow jest taki jak na real cos podobnego tylko troche mocniej walisz z czarow gdzies o 10%

pvp system jest najlepszy ze wszystkich naruto serverow. swietny balans

Po 1 ka?dy ma prawo do w?asnego zdania wi?c je?eli anastazjo tak uwa?a to ma prawo, nie mo?esz go za to hejtowa? ani zmusza? go do swojego zdania. Je?eli nie jeste? tolerancyjny to po co zak?ada?e? ten temat? Aby obra?a? innych u?ytkownik?w za to ,?e maj? inne zdanie?
@down
Ale go prowadzisz jak wida? ,bo tamten kole? przesta? i nabijasz si? z innych pogl?d?w.

Ostatnia edycja:

los byl i zawsze bedzie syfem ta sama administracja, osoby, expy, kwadratowa mapa, prywatne eventy, i bugi nic nowego ;D dodaja jakies skrypty z internetow np ich niepowtarzalny item shop ;D dalo sie na tym itemy klonowac w chuj, pelno bugow z tym zwiazanych

@down
hdahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahah :D

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e mamy do czynienia z bardzo powa?n? chorob?, og?aszam kod czarny, sekwencja 5541 - stwierdzono Kenorzyc?.
Jako Kapitan Hejterskiej Gwardii mam obowi?zek naznaczy? ci? pi?tnem G?wnixa i odizolowa? od spo?ecze?stwa - zostaniesz przeniesiony na specjaln? wysp? "Kenorland" gdzie b?dziesz pod sta?ym nadzorem specjalist?w, zalecane kuracje zdrowotne - Kenorobicie.

Pozdrawiam.
Piotr Fronczewski.

@Anastazjo,
Pozostaje tylko czeka? na KenorLoga od strony Shiatka, dobry pocisk nie jest z?y.

Pion losa wypeirdala na kenorlanda ;_;
@down i kto to mowi pionie? ciskasz ka?demu tutaj i zapraszasz na s?abego losa, co daja ci ju? itemki na start za to? (i ja si? pytam czemu on jeszcze jakiego? warna nie ma?)

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e zdecydowana wi?kszo?? wie, ?e LOS to chujowy ots. Wi?c raczej nie ma sensu ?eby Shiatek dalej pr?bowa? wmawia?, ?e jest inaczej.

Powiem Ci tak, ?e chyba zrozumiesz.
W chuju mam ten ca?y pvp i ca?y ten zasyfia?y serwer, pisz? to nie dlatego, ?e 'boj?' si? tak gra? a dlatego, ?e nie mam zamiaru traci? czasu na gr? w takie g?wno. Przyprowad? te 300 os?b i niech napisz? w tym temacie, ?e jest inaczej, wtedy Ci uwierz?, ?e to taki zajebisty serwer a ja ca?e ?ycie by?em w b??dzie. Ba, nawet wy?l? ca?? kas? jak? mam dla admin?w, ?eby postawili drugi taki serwer.

wiekszosc? co ty pierdolisz to tylko 5 osob ;) a 300,400 wbije na server ;) wiec nie wiem na chuj spinacie poprostu nie umicie grac i jestescie zerami w takie gry z nowym pvp systemem
Mo?e och?o? troch? co?, 200/250 b?dzie max, i to ja nie wiem na co Ty si? spinasz, proponuje kupi? s?ownik ortograficzny i dopiero wtedy wyj?? do ludzi. Co to niby jest za 'nowy PvP system' ? na LoS'ie tylko co mo?esz pogra? to tylko i wy??cznie z botem, ba nawet z miasta ca?o nie wyjdziesz bo Cie zabij?.. Tu ju? nie chodzi nawet o to ale jak tam to bodaj?e Anastazjo pisa? to WoS ma lepsz? grywalno?? i map?. Poza tym te spelle postaci mnie odpychaj? ?eby tam gra?, jedynie co mi si? podoba to ten zintegrowany acc z forum i tylko i wy??cznie to.

Ostatnia edycja:

Jak bedzie nawet i te 150 osob to bedzie dobrze ;) polecam sprawdzic LoSa, nie spobodoba sie to trudno

Status
Zamknięty.
Do góry