-Tibia 8.60 Legoria.eu - Evo Map; Events; Systems; Points; 4FUN Game.

Status
Zamknięty.

Collocorpusek

Active User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
23
Legoria.eu
start:
5 styczen godz. 19:00

Hi dear player ;)
Legoria jako brat bliznik materii rusza! Pamietacie otsmaterie? Napewno!
Legoria.eu jest poprawion? wersj? tego serwera czyli uznana za brata
bli?niaka. Wszystkie b??dy, kt?re zosta?y zreportowane oraz kt?re sam
wychwyci?em zosta?y raz na zawsze zarzegnane.
Zosta? tak?e wprowadzony system zg?aszania guildii aby odtrzymac darmowe
punkty z powodu bardzo duzej ilosci wiadomosci na gadu. Jeste? leaderem?
Zg?o? swoja guildie do prawdziwej gry na jednym z najlepszych serwer?w
evolution.

Gra na Legoria b?dzie toczy? si? bez ?adnego laga, bez ?adnego crasha, bez
?adnych b??d?w! Profecjonalnie przygotowany silnik oraz serwer dedykowany
jest nie do ruszenia przez jakie kolwiek ataki z zewn?trz! Gwarantujemy wam
stabiln? oraz bezproblemow? gr?.

Serwer nalezy do serwer?w typu 4Fun, czyli po??czenie wszystkich
najlepszych cech Tibii, do tego dodajemy eventy, kt?re umil? wam zabawe na
serwerze.
Nie ustanne oro z profesjonalnym balansem, walka z celem na castle war to
juz nie bawem!

Podo?asz wyzwaniu?

[exp stage]:
1 - 100 = 200x
101 - 160 = 150x
161 - 200 = 100x
201 - 250 = 75x
251 - 300 = 35x
301 - 350 = 15x
351 - 380 = 6x
381 - xxx = 2x

e1ywy.png

e2nnn.png

e5bgb.png

Odp: Legoria.eu - Evo Map; Events; Systems; Points; 4FUN Game.

Troch? ma?o jak na dobr? reklame ots'a ;]
Wytkne Ci b??d, patrz:
egoria jako brat bliznik materii rusza!
bliznik?! A co to znaczy? Chyba chcia?e? napisa? bli?niak.

Sory, przejde do konktret?w. Je?li jest tak jak piszesz, ?e serwer b?dzie stabilny, nie b?dzie lag?w itd. to jestem got?w, aby za?orzy? na tym serwerze konto i zacz?? gra?.
Z deka, troch? zniech?ci?y mnie te screeny, mo?na prosi? o wi?cej? Dzi?kuje.

@up

Te? ziomek pope?ni?e? kilka b??d?w ( konktret?w, za?orzy? ) <- popraw :>

A co do ots'a mam nadziej?, ?e nie b?dzie takiej lipy jak na ostatniej edycji materii..

Poprzednia edycja by?a udana, wi?c zawitam i na t?. Exp stages te? jest dobry. Na Materii exp stages by? dobry do oro ( moim zdaniem ), ale do niczego innego.

Polecam jak najbardziej

Gralem na poprzedniej edycji takze ta odwiedze na pewno. Zapraszam wszystkich do wspolnej gry.

Nie moge sie doczekac. Mam tylko jedna pro?b? zrobcie free pkt za lvl jak na revolii.Jezlie to zrobicie to bedzie najlepszy fun ots.

To ju? chyba 4 edycja Legorii, ale nie widz? zmian ci?gle ta sama mapa i stage, a? szkoda gada?, je?eli zmieni?by? troch? exp stage np. od 400x5 to na pewno bym zagra?, a nie ci?gle te same expowiska, stage, questy i mapa :]

Mam nadziej?, ?e nie bedzie takiej wtopy jak z ostatni? edycj? Materii, ?e nagla pad?a gdy sporo ludzie jeszcze gra?o. Zdecydowanie zgadzam si? z przedm?wc?. Z takim Exp Stagem wi?kszo?? quest?w by?o niewykonalnych w tak kr?tkim czasie, w jakim serwer by? online.
Jeszcze mog?o by forum dzia?a?, bo odci??y? GG.

Napewno wbije zobaczy? bo serwer zapowiada si? ?wietnie !

Bardzo przyjazny ots. Bede z wami.

Legoria.eu jest poprawion? wersj? tego serwera czyli uznana za brata
bli?niaka. Wszystkie b??dy, kt?re zosta?y zreportowane oraz kt?re sam
wychwyci?em zosta?y raz na zawsze zarzegnane.

A wi?c piszesz ?e legoria to poprawiona wersja materi, chocia? nie widac r?znicy poza exp stage.
Czy na legori te? da si? ulepszac itemy aby dawa?y %mlvl+, czy %hp+? Je?eli tak nalega?bym aby ka?dy itemek mo?na by?o ulepszyc tylko 1 raz, (poniewa? bo kilku dniach niekt?rzy gracze posiadaj? mlvl 200+ , lub dis 200+ i w pvp robi si? orsh), lub ca?kowite usuni?cie tej opcji z gry.
Mogliby?cie na stronie zrobic kilka ankiet dotycz?cych r?znych system?w aby sprawdzic co cieszy graczy, a co nale?y zmienic aby ta edycja r??ni?a si? od poprzednich.
Og?lnie server mi si? podoba i na pewno wbij? bez rezultatu na to czy m?j post b?dzie brany pod uwag? czy nie.​

Sorka za brak ? (problemy techniczne)

Ostatnia edycja:

Te upgradery b?d? w grze ale nie b?dzie ich w sms shopie. co do nowych rzeczy to na moich otsach nigdy nie zmienia si? pierwotne temple/miasto. dodalem kilka expow, poprawilem taski i castle war. dodalem tak?e nowy raid system kt?ry potem opisze . wiem co cieszy graczy bo mam do?wiadczenie ;D pytam tylko graczy je?eli chodzi o jakie? wi?ksze zmiany.

zapraszam na jutro o 19:00.
darmowe pkt na stronie.

przypomnij wszystkim ze Legoria startuje ;D

Te upgradery b?d? w grze ale nie b?dzie ich w sms shopie. co do nowych rzeczy to na moich otsach nigdy nie zmienia si? pierwotne temple/miasto. dodalem kilka expow, poprawilem taski i castle war. dodalem tak?e nowy raid system kt?ry potem opisze . wiem co cieszy graczy bo mam do?wiadczenie ;D pytam tylko graczy je?eli chodzi o jakie? wi?ksze zmiany.

Super fajnie i cudownie, ale wydaje mi si?, ?e wi?kszo?? graczy z ostatniej edycji Materii obawia si?, ?e ots zn?w padnie po bodaj?e 10 dniach dobrej gry. Co si? wtedy sta?o? Jaka jest gwarancja, ?e serwer zn?w nie padnie?

Super fajnie i cudownie, ale wydaje mi si?, ?e wi?kszo?? graczy z ostatniej edycji Materii obawia si?, ?e ots zn?w padnie po bodaj?e 10 dniach dobrej gry. Co si? wtedy sta?o? Jaka jest gwarancja, ?e serwer zn?w nie padnie?

Poprzednia edycja Legorii nie pad?a po 10 dniach. Na pocz?tku nie by?em przekonany, ale p??niej jak wbi?em to nie umia?em sie oderwa? ;d Poza tym z tego co widzia?em to Materia jeszcze jest testowana, tak?e raczej na Legorii nie b?dzie powt?rzonych b??d?w.

Do zobaczenia o 19

I Ile ots postoi? Znowu g?a tydzie?? i b?dzie reset-.- to najbardziej denerwuje;p

nie, najbardziej denerwuje jak gracze po niecalym tygodniu opuszczaja otsa.

Jaki wkoncu jest exp stage, ten co w newsie, czy ten co w server info????????? Wolalbym druga opcje ;D

Currently 592 players are online
Ja ju? dobrze wiem, po co te resety:p
server 3/5 wla?nie za te resy charow co tydzie?;p

Odradzam ots.... nie dosc, ze lagi masakryczne, to jak chcialem dodac ludzi do gildii to ich wszystkich wywalalo -.- i tak 3 razy ( wiecej nie probowalem)... stanowczo odradzam tego ots'a

Odradzam ots.... nie dosc, ze lagi masakryczne, to jak chcialem dodac ludzi do gildii to ich wszystkich wywalalo -.- i tak 3 razy ( wiecej nie probowalem)... stanowczo odradzam tego ots'a

B?d? tak dobry i nast?pnym razem pare razy zastan?w si? co piszesz. Tak, start nie by? wymarzony, ale poka? mi OTS'a w kt?rym wszystko gra od startu do ko?ca. A poprzednia edycja d?ugo sta?a, gra?o du?o ludzi i by? dobry fun. Odradza? OTS'a z dw?ch powod?w, kt?re zreszt? zosta?y/zostan? ogarni?te.

Gratuluje

Status
Zamknięty.
Back
Do góry