-Tibia 8.60 Legoria.eu, Professional evolution map !

Status
Zamknięty.
Legoria.eu

Legoria.eu

Legoria.eu super server -EVO juz wystartowal duze eventow pelno warow zapraszam serdecznie na server ;) 0 crashy 0 lagow przyjemna gra

Nick : Markes

Odp: Legoria.eu, Professional evolution map !

Na pierwszy rzut oka wydawa?o by si?,?e to jaki? zwyk?y ots kt?ry postoi 2-3 msc. Ale to nie ten typ gra?em na poprzedniej wersji tego ots i wspominam go mi?o gra?em r?wnie? na podobnych ots o innej nazwie ale prawie o tym samym systemie. Jest tu co? dla ka?dego nie masz za du?o pieni?dzy ?eby wys?a? sms?? Nic trudnego itemki z sms shopa mo?esz zdoby? z r??nych event?w takich jak np.Metin Stones. Dla tego cenie sobie ots tego typu poniewa? ka?dy mo?e by? r?wny a nie, ?e sobie kupi jaki? bogacz od ch*** itemek z sms i b?dzie chodzi? i Ci? zabija? i ty masz szans? by? dobry :)
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam na tego ots mo?na naprawd? na nim si? ?wietnie bawi? i rozlu?ni? po pracy wszelakiej :)
Pozdrawiam Fritt. :)

Dobry serwer, fajne eventy przygotowane dla graczy, nuda to tutaj b?dzie raczej ma?o znane s?owo. My?la?em, ?e to jest kolejne nudne evo z przerobionym temple, ale si? myli?em. S? dodane nowe questy, expowiska r??ni? si? du?o od wi?kszo?ci serwer?w EVO. Administracja bardzo si? postara?a.

Wchodze na pelnej

Legoria.eu jest mo?na powiedzie? najlepszym otsem EVO jaki widzia?em co prawda gram od dzi? ale wydaje si? super ju? wbijam.:D
Nick.Bunio Druid

Wg mnie najlepszy evo ots, 0 lag?w przy ponad 500 graczy, duzo expowisk, war mode, eventy, ob places. OTS dopracowany pod kazdym wzgledem.

Hail legoria By Benq

Hmm.. Co mo?na tu powiedzie? o serwie? :d Gram od 2 h i jestem zadowoly!! ;d
Serwer ma du?o system?w bardzo du?o quest?w i exp?w!
Serdecznie polecam tego ots.!!! A i te wyj*bane eventy normalnie bajka !! xD

Von Roter Ed Wali Ue

Bardzo fajny OTS. Gor?co polecam tego OTS, bardzo dobrze zrobiona evo mapa. Du?o expowisk, du?o quest?w, du?o event?w, mi?y support. Bardzo polecam i dozobaczenia na serwerze !

Nick ; fasmen'ms

Fajny serwer, nie za duzy exp, w cholere macie expowisk... Dobrze, ze da sie zdobyc wiekszosc itemow z sms shopa przez questy, a questy z kolei sa dobrze zrobione, bo sa nawet dlugie i trudne, ze trzeba pozbierac czasem wieksza mase. Wiekszosc eventow jakie macie widze po raz pierwszy, ale mysle ze to bardzo pozytywny aspekt tego serwera. Chociaz bylem na last man standing, duzo osob nie padlo i wkoncu czas sie skonczyl i nikt nie wygral, moglibyscie to zmienic jakos zeby zawsze ktos wygrywal, nawet kilka osob.
Dziekuje
NIck: CESORZ

~~Witam~~
W 100% polecam powy?szy server!
Na pierwszy rzut oka wida? ?e w?o?ono w niego sporo pracy i czasu. Napewno wbije :D.

Na pierwszy rzut oka trudno jest okre?li? czy w?o?yli du?o pracy czy te? nie... To mo?na dopiero stwierdzi? po wbiciu jakiego? sensownego lvl'a i poznaniu wszystkich zagadek servera (je?li takowe s?). Ale czuj?, ?e jest to nast?pny lekko zedytowany evo "for money".

Bardzo rozbudowany ots, malo bugow- fajne oro wbijac : )

Orbizz

Najlepszy ots na jakim gra?em niesamowita ilo?? event?w kt?re s? super. Ka?dy gracz znajdzie expa dla siebie ka?dy znajdzie miejsce dla siebie na tym ots wystarczy si? zalogowa? i gra?. JAK DLA MNIE TEN OTS JEST NUMEREM 1! Serdecznie zapraszam!

Demons Brother Two

Server jest bardzo ?adnie zrobiony.Gram na nim i osobi?cie podoba mi si? mapa,eventy,questy kt?re wymagaj? ekipy oraz eq z sms w grze za darmo.
Polecam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry