• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Legoria.eu, Professional evolution map !

Status
Zamknięty.
Odp: Legoria.eu, Professional evolution map !

Bardzo dobry Ots.
Admin ma profesjonalne podej?cie do sprawy. Mapka, cho? evo, to jest bardzo przyjemna. Cz?owiek si? nie t?oczy na jednym respie mob?w z kilkunastoma osobami poniewa? jest wiele expowisk.
Ciekawe eventy dodaj? przyjemnego smaczku w grze ;) No i oczywi?cie zawsze jest dzi?ki temu jakie? zaj?cie.
Polecam Ots'a, je?li kto? lubi powalczy?, te? znajdzie tutaj rywali.

Zapraszam Serdecznie!

Shad

Otsik gody polecenie ja na poprzedniej edycji mia?em full sms eq a nic na to nie wyda?em bo wszystko z quest?w albo event?w : D
Nick: Talib

Witam,

Na wst?pie chcia?bym zaznaczy?, ?e na ka?d? edycj? ots wchodzi po 700 os?b, co na wi?kszo?? ots rujnuje, a ten stoi stabilnie.. Mapa jak Mapa.. napewno ka?dy gracz znajdzi? ciekawy teren do expienia dla siebie :) Balans postaci jest przeprowadzony prawid?owo i nie mo?na do niego mie? ?adnego zastrze?enia :) Obs?uga jest mi?a i godna polecenia , a wary na wysokim poziomie, choc jak wiadomo to zalezy od was :)
Polecam i pozdrawiam

Wyimaginowanie lecacy sd

Klimat swietni , niezle oro . eventy to wszystko sprawia ze nie jest nudno xd ... nudzi ci sie exp idziesz na questa ! eventow nie malo , masa questow . Gildie , oro , oro ,oro !!!

nick: Wakur

Witam ;)

Co do servera - godny polecenia, swietnie ustawiony balans profesji, jak dla mnie cudo! Napewno bede tutaj dlugo gral :-) jest to najlepszy server evo-pvp-e na ktorym gram.

Pozdrawiam : Mumminos

Legoria Ots - Moim zdaniem bardzo fajnie rozwini?ty server, bez lag?w,crashy.
Tak jak napisane na stronce darmowe pkt za lvl z czego si? bardzo ciesz? bo mam itemy z sms shopa za darmo.
Eventy, najazdy,wojny.
Polecam Kuba Rozpruwacz .

Mo?e wbije ale i tak pewnie b?d? crashe...

Serwer Mega, Mi?a atmosfera Tutorzy pomagaj?, 0 lag?w i crashy naprawd? warto wbi?

Pozdrawiam : Akamaru

Super Ots ?wietna Atmosfera Extra Gmowie tutorzy Pomocni Gracze
Dobry Exp Stage ?wietne Pkt za lvl Fajne Pk Du?o gildi Masa Event?w God kt?ry nie zlewa gracza Serdecznie Zapraszam Na Ots LEGORIA.EU
M?j Nick w grze Astecholix
PS: Server Bez Crashy Lag?w ale za to z Extra Questami na Full item z sms shopu I Rebornem

Ostatnia edycja:

Dokladnie ! Zapraszam na ots bez crashy. PKT za lvl, wszystkie itemy z sms shopa na questach!Eventy. Szukasz dobrego Evo? Ten Cie zadowoli!

Witam Serdecznie chce zaprosi? wszystkich na nowo otwarte radio. Zwie si? ono Najlepsza Muza w Necie Zapraszam Do s?uchania gra : Techno, Electro & House, Klubowe, Reggae, Disco Pollo ; D Zapraszajcie Znajomych !!!!

mi sie ots podoba, du?o event?w, q?est?w, i expowisk ;] zrobi?em w?asn? gildje mam juz 350lvl ~~!,,!~~GTW~~!,,!~~ Pozdro "Lord Dzion"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry