Leilar and Friends on Candia!

Flaay

Advanced User
Listopad 23, 2009
Liczba reakcji
37
Dobra, jak wiedz? aktywni u?ytkownicy jest ju? par? temat?w o mojej postaci, jednak ka?dy 'usech?' po pierwszym czy drugim po?cie. Mia?em na g?owie za du?o spraw, no ale teraz po w??czeniu Winampa na ca?y regulator i wypiciu p?? litra niebieskiego Mountain Dew (Wiem, nie ma takiego w polsce, ale za to jest w usa. In your face!) No dobra, jedziemy.
Aha, i chcia?em podzi?kowa? jednej osobie, za zmotywowanie mnie do dalszego u?ywania tneta, da?a mi ona troch? reputacji, sam nie wiem za co, ale okej.
Dzi?kuje Kasiu! (Kate).

Naj?wie?szy awansik!
level92.png

Tutaj awansik z cashmakera, imi? i p?e? ?e?ska poniewa? gra?a na tym koncie siostra, i kupi?a posta?, potem przesta?a gra?, ja zacz??em na tej samej postaci, potem zrobi?em RP, potem ED.. blablabla
tnet.png

Full Yalaharian, po zrobieniu Yalahar i Blood Brothers Quest
yalaharfull.png

#Zdj?cia b?d? w takim samym wymiarze, jak wyprosz? moderator?w z forum NeoBota ?eby dali mi sw?j canvas size (w PS CS5) i ramk? :<

##U?ywam NeoBota.

###Guti nie pluj si? o nast?pny temat!

####B?d? 3 komentarze do jutra jak wr?c? z pracy i z szko?y to wrzuc? stan domku i wszystkie outfity, itemy do outfit?w, i stany wszystkiego!

#####Zdj?cie 3 - Hail LoE (LoE - Legion Of Evil, moja i Gutiego gildia na Candii, ja za?o?y?em, ale znudzi?o mi si? bycie liderem wi?c przekaza?em lidera Gutixowi, kt?ry i tak dalej li?e mi ple?niaki spomi?dzy palc?w u n?g! Huehuehue XD)

Odp: Leilar and Friends on Candia!

A jak ju? obejrza?e? temat to skomentuj, nie b?d? ?ajza ;\
No dobra...Niech strac? ;d
Ciekawie si? zapowiada, ale za du?o nie pokaza?e?. Mam nadziej?, ?e to si? zmieni bo chcia?bym nabija? posty w jakim? temacie.

Masz jeszcze jakie? postacie na Candii? Masz koleg?w czy grasz sam?

No no ... Ciekawie si? zapowiada ale tak jak ju? wspomnia? michalekk ma?o ss pokaza?e?.
Og?lnie to gz za lvl na ed i rp ;]
SS nawet spoko ale dodaj ich wi?cej.
Mo?esz tez doda? ss swoich kumpli albo po prostu niech oni sami tu dodadz? ss

@Michal
Koleg?w ma mimo swojego dziwnego charakteru ; D

Screen(Zgodnie z rozmiarem) :

Dobra, by?em zhackowany. Nie wiem czy przez program, czy przez koleg?, ale dziej? si? dziwne rzeczy ;> Tak jak na przyk?ad goblety podpisane przez GM wracaj? do domku? ;o

No dobra, niewa?ne. Wczoraj sprzeda?em specjalne rybki kt?re ?owi si? w Svargrond, za 77k. Kupi?em eq jakie jest widoczne na skrinie, i z 71 levelem (30% do 72) postawi?em bota na mutated humany.

stanep.png

I stan bankowy przed i po.
23:08 Znozel: Your account balance is 30744 gold.
08:35 Znozel: Your account balance is 60111 gold.

Wr?c? z pracy, to ogarn? co? jeszcze :x

Ehh... Nie zobaczycie mnie przez kolejny miesi?c, b?dzie to czas refleksji i odpoczynku. Raz w??czy?em bota na 1h, ?eby poskillowa? i z?apali. C??, trudno. 14 February zawitam ponownie dalej na premiumie i na haju :P

Ehh... Nie zobaczycie mnie przez kolejny miesi?c, b?dzie to czas refleksji i odpoczynku. Raz w??czy?em bota na 1h, ?eby poskillowa? i z?apali. C??, trudno. 14 February zawitam ponownie dalej na premiumie i na haju :P
Tak tak, a na minotaurach kto biega? a? brak?o staminy? xD

//Temat b?dzie zamkni?ty, najprawdopodobniej przeniesiemy si? na nowy ?wiat.

Back
Do góry