-Tibia 8.10 Lemonic Ots

Status
Zamknięty.

kamien123

New User
Czerwiec 10, 2009
Liczba reakcji
0
Zapraszam wszystkich na Lemonic Ots

Mapka Evo, edytowana, nowe npc takie jak Akan (sprzedaje wszystkie arrowy z tibi 8.1, Leon (sprzedaje bp oraz pojedyncze wszystkie poty) Nisse (sprzedaje amulety i ringi, nowy ring RoL-ring of loss)
Gm Shop, edytowane itemki (tylko te trudne do zdobycia) i wiele innych rzeczy
Dostepne komendy: !aol i !mr

Exp Rate :x100
Skills Rate x 200 (duzy fast atack i skille nachodz? szybko)
Mlvl Rate x 200
Loot Rate x10

Mapa ca?y czas w budowie, dorabiane exp
Ip:lemonic.no-ip.org
Port:7171
Tibia.8.1

Serdecznie zapraszam GoD Owocek

Odp: Lemonic Ots

Exp Rate :x100

Jak bys powiekszyl albo zmniejszyl exp , bym zagra? .

Ja lubie albo bardzo ma?e albo bardzo duze,jezeli masz cos przeciwko nic tu nie pisz bo nie chce sie klucic.

Wkoncu tylko dla mnie nie bedziesz expa zmienia? ;[

Wejde i lookne.

Wed?ug mnie ?a?osny serwer po pierwsze to jest to ?e si? na pocz?tku ma golden bow i arbalest ..:confused:
Po drugie pytam si? GM'a czego takie lagi to on odpisa? mi "Nara". Pytam si? tutora czego takie lagi to on bo GM gra na necie w gry i dlatego.
Wed?ug mnie taki serwer w og?le nie jest godzien uwagi..:confused::confused::curse:
W og?le nie podoba mi si? ten OT:down::|

#edit
Nie mi?y GM to po pierwsze po drugie to BEZNADZIEJNY OT.!

Ostatnia edycja:

Gm nie napisal do ciebie tylko do mnie "nara". Arbalest i Golden Bow dostaje sie na pocz?tek poniewa? za?o?ony zosta? sklep dla palla i tak by ka?dy to odrazu kupi? wi?c nie ma du?ej r?znicy. Wszed?e? na 5 minut akurat jak edit mapki by? i by?y lagi i ju? twierdzisz ?e ots beznadziejny O.o Zastan?w si? nad sob? cz?owieku

Ostatnia edycja:

Skills Rate x 200 (duzy fast atack i skille nachodz? szybko)
Jaki szybki fast atak !?
1 szcza? i czeka sie 5 sekund aby naszed? nast?pny -.- Arbalest, golden bow i 200k na start !!! :curse: :curse: :curse: ?a?osny OTS.

1 strzal na 5 sekund hahaha, jeden strzal to jest na sekunde a ze byly lagi bo caly czas mapka edytowana to sie nie dziwie

Edit Mapki zakonczony lag?w juz nie ma

Jaki szybki fast atak !?
1 szcza? i czeka sie 5 sekund aby naszed? nast?pny -.- .

Was to chyba powali?o na t? g??wk?, fast atak jest du?y lag?w nie ma, nowe npc i widac ze hoster nad mapk? pracowa? a nie jak wszyscy tylko pobrac, w??czyc i niech graja nie wazne jaka mapka. Ten ots jest super, tutorzy s? pomocni a to sie nie cz?sto zdarza i Gmowie mili. Zapraszam wszystkich

Heh to ja Owocek. Za?o?y?em w?asne konto tutaj, i dzi?kuj? kamieniowi za publikacje. Przepraszam tak?e za przerw?;( w onlinie otsa-co? by?o z netem nie tak :/
A i teraz te? przerabiam mapk? mam zamiar j? tak super super odwali? bo wszyscy narzekaj? ?e ma?o expowisk. NA PEWNO w sierpniu ju? zagracie na super wypas mapce :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry