• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

"Let the fun begins - Imradir story!"

Odp: "Let the fun begins - Imradir story!"

No co? si? dzieje, temat o?ywa, Ty napierdalasz na lizardach. ?wierzych zdj?? niema za du?o, wi?c du?ego komenta nie b?dzie =/. Puki co pozostaje mi odwiedza? temacik, a Tobie ?yczy? powodzenia w setce, oraz wy?szych poziomach ; ).

?adna posta?! Gratuluj?, sam bym nie pogardzi? takim bohaterem :)
Mam pytanie, ile dziennie wbijasz % do nast?pnego poziomu? I oczywi?cie ile czasu nad tym sp?dzasz :)
Jeszcze raz gratuluj? i ?ycz? 150 levelu! Obiecuj? ?e b?d? codziennie zagl?da? w ten temat! :)

Elitarny napisał:
jakie masz outfity? i ile masz exp/h na expie?

Full citizen i mieczyk warriora. Nie przywi?zuje du?ej wagi do tego, ale w planach mam doko?czenie warriora.

M?j rekord expa tym charem to 480k/h, a ?rednio to 250-300.

Elitarny napisał:

Nie, nie u?ywam. Mam final warninga na koncie, wi?c kolejny ban za bota r?wna si? deletowi, a tego nie chce, bo bardzo podoba mi si? ta posta?.

Qmixu napisał:
Mam pytanie, ile dziennie wbijasz % do nast?pnego poziomu? I oczywi?cie ile czasu nad tym sp?dzasz

My?le ?e 50% dziennie to nie jest ?aden k?opot. Czasami nawet wi?cej. 2-3 godziny, mo?e odrobine wi?cej.

Qmixu napisał:
Jeszcze raz gratuluj? i ?ycz? 150 levelu! Obiecuj? ?e b?d? codziennie zagl?da? w ten temat!

Trzymam cie za s?owo. Dzi?ki.

Potem co? mo?e wrzuce, jakie? foty z wypadu. Reputy rozdane! Czekamy na nast?pne :D

Musz? przyzna?, ?e jest to jeden z moich ulubionych temat?w. Zawsze co? si? dzieje a screeny s? ciekawe, poza tym s? robione na Zao, kt?rego zwiedzenie nie by?o mi jeszcze dane ^^

Co do ostatnich zdj?? to loot ?adny, ale zawsze mog?o by? lepiej. Czekam na setny poziom do?wiadczenia i ?ycz? powodzenia w jego wbijaniu.

No to tak do??czam si? do tematu ; )
350 mp na wyrmach solo:

Jaki? tam Achievement :

Wypad na Drefie z Xemmem. :

Ja jakie? 8 k profitu - Xemm 7k waste. Loot chujowy , Xemm potem wrzuci ss.

Sida mi grozi?, ?e mnie zgwa?ci, jak nie skomentuje... :( Tak, wi?c GOGOGOGOGOGOGOGOGO 300!!111!1!1!oneone Du?ego dobrego loota na nowy rok i zero ded?w!

Najpierw wpad? lvl numer 99.

99lvl.jpg

Potem wspomniany wypad na wyrmy. ?miesznie bywa?o, jak mnie klepa?y 3 wyrmy i Side kolejne 7, ale dali?my rade. W pewnym momencie zlurowali?my 11 wyrm?w 96 palkowi kt?ry wbi? sie na respa, ale jako? uda?o mu si? uciec : ( Dobra, tutaj macie dwa zdj?cia ode mnie

wyrmy2.jpg

wyrmy1.jpg

sida napisał:
Ja jakie? 8 k profitu - Xemm 7k waste. Loot chujowy , Xemm potem wrzuci ss.

Oto i zdj?cie

lootwyrmydrefia.jpg

Tej chwili brakuje mi 50% do 100. Dzi? jeszcze pewnie wpadnie. Wyczekujcie! Reputy rozdane, czekamy na nast?pne : )

?wietny temat. Jeden z moich ulubionych. Fajnie Xemm ?e wr?ci?e? do gry. Wbijaj t? st?wk? i na questy. POI masz ju? zrobione?

?adnie, ?adnie
By?em z ra?ca z Marakusem na nightach ale jakis nub zacz? robic lura, potem chwile wyrmy ale net zacz?? odpierdala? to musia?em wyj?? ;/
wracaj?c do rzeczywisto?ci

Najpierw wpad? lvl, coraz bli?ej setki po raz drugi!!

xD

Musz? przyzna?, ?e jest to jeden z najciekawszych temat?w jakie dot?d ogl?da?em. Jest wszystko co powinno si? tu znale??- advance, wsp?lne hunty, emocje i dreszczyk adrenaliny. Nie martwicie si? o to, ?e zdarza si? zwastowa? na huncie, w ko?cu liczy si? zabawa. Oby tak dalej, ?ycz? Wam jak najwi?cej sukces?w ch?opaki!

Random pic z bicia demona, niestety nic nie polecia?o :f

demon.jpg

Potem wybrali?my si? na poi dle, oczywi?cie BRAK LOOTA! Bo jak?e inaczej, og?lnie waste 27k na dlach o.o

poidle1.jpg

poidle2.jpg

No i wyczekiwany 100 lvl! Wrzucam full screena, nie obra?ajcie sie : ]

ScreenShot003.jpg

Kolejne reputy rozdane! Czekam na nast?pne komenty ; )

Kto? pyta? czy robi?em POI, tak robi?em, kilka(na?cie) stron wcze?niej na pewno znajdziesz screena : )

Ostro lecisz Xemciu wbijaj 150. Ja mam na harmonii 68 ms, 14 dni pacca zosta?o, 70k w banku i zero checi do gry : ().Mo?? si? jutro zepne i wbije 70. Poszed?bys gdzies ze mna na hunta ? Moge jakie? ss wrzucic ?

By?o trzeba co? wbi? a nie tylko expienie Xemcia :D

I jaki? standardowy locik na 800 mp

Lece w kim? , elo = )

Kolejne screeny r?wnie? zajebisty. Xemm gz 100 teraz do 200.
Ma kto? z was gildi??

Gratuluj? Ci Xemm wbicia 100, teraz oczekujemy 200 oraz Markusowi 163:P Bardzo podoba mi si? temat, poniewa? jest tu wszystko co zach?ca do skomentowania. Powodzenia w dalszym expieniu:D

Regards,
Xinum

Nie maco zapierdalacie oby dwaj, Xemronowi mog? ?yczy? 150, a Marakusowi ju? dwusetki. Zawsze lepiej ogl?da? takie tematy, ni? kolejnych 20 paladyn?w bij?cych cycki na POHu. Dodatkowa zachcianka - Marakus mo?esz pokaza? staty i EQ? No dobra, bijcie lvle dalej, r?bcie questy, miejcie rado?? z gry, ale jednocze?nie posiadajcie ?ycie realne.

Musz? przyzna?, ?e jest to jeden z najciekawszych temat?w jakie dot?d ogl?da?em. Jest wszystko co powinno si? tu znale??- advance, wsp?lne hunty, emocje i dreszczyk adrenaliny. Nie martwicie si? o to, ?e zdarza si? zwastowa? na huncie, w ko?cu liczy si? zabawa. Oby tak dalej, ?ycz? Wam jak najwi?cej sukces?w ch?opaki! ;D

Bardzo ?adnie lecicie z tymi lvl-ami i zajebiste wsp?lne hunty :D Musz? przyzna? to samo co napisa? Up
Mam pytanie do teamu czy by?cie mogli wrzuci? zdj z aktualnym stanem postaci? I jeszcze jedno Imradir ile wydajesz na jednego koliko godzinnego hunta z Marakusem? :D Dla Marakusa ?ycz? szybko 200lvl, a dla Imradir-a 150 Tylko pozazdro?ci? :D

Ostatnia edycja:

Bardzo, ?adnie wam idzie z tymi lvlami Xemm gratuluje 1oo a Markusowi 163 ;) powodzenia w dalszej grze no i wbicia 2oo levela ;)

No no, ?adnie si? dobrali?cie takie levele, we dw?ch expicie to chyba nic wam nie straszne ;D ?ycz? jak najlepszego lota dla was i 200 leveli ! Jeden z najciekawszych temat?w na tnecie ! Oby tak dalej..

Back
Do góry