Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i jeszcze bym prosil o pomoc z ogarni?ciem otsa tzn , jakie ?apa? poki od 10 do 25 lvl ... jakich u?ywa? balli na danym poku itd... mam 10 lvl moj nick Drgydr , oczywiscie jakies podarunki tzn poki ;p i kasa mile widziane ;] dziekuje .
jak sie logne to dam edita ze stanem postaci
lol ? Po 1 za co warn? po 2 zlapalem charizard [w GB] jak bylem z guildia na fire island a wczesniej w gb 2 venu ;]Jaja sobie robisz ?
We?my np. Charizarda - on jest od 80 lvl ?-.-, a Ty nakurwiasz ?e go masz na 49 lvlu -.- . . .
Poprosze o warna dla tego pana za ma?o warto?ciowy post ;s
A Wilku koxie za co masz admina ?;>
lol ? Po 1 za co warn? po 2 zlapalem charizard [w GB] jak bylem z guildia na fire island a wczesniej w gb 2 venu ;]

Chyba ?e tak :d
Ja ju? sko?czy?em z stormem, bo jest nudny
Gram teraz na :
PokemonBR - Pokemon Open Tibia Server
S? tam poki z 1,2,3,4 generacji !!
Ja jak narazie to najlepszego pokemona jakiego mam to Kingler i Bayleef
W 2 dni !!
I juz 46 lvl :d
M?j nick Blastax, jbc. to pisa?
oraz zaloze temat aby dodawac screeny z tego serva moj nick Jadwokadwitam mam nowego chara nick kisiu ;p mam 36 lvl i nadal nei ogarniam otsa ;/ prosil bym o pomoc z questami itd ... :} i jakie poki mi proponujecie kupic? mam bulbe , marill , pikachu , vulpix, sandshrew
JEST jakies polskie forum na temat tego otsa?

i dobrze ci tak pedale ;] zlodziej jebany.Ehh od pewnego czasu nie mog? wbi? na serwer, a dzi? mia?em wbija? 90
JBC pisa? m?j nick Korossu!!