Liga pisarzy - wolne rozmowy.

Status
Zamknięty.

One

My?l?cy
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
216
Link do oryginalnego tematu: <click>

Temat napisa?em z prostego powodu. Tamten jest niejako oficjalnym, do podawania wynik?w i poprzez zb?dne posty powsta? by ?mietnik.

Tutaj mo?ecie powiedzie?, co si? wam podoba, co si? nie podoba, po prostu og?lna dyskusja na temat ligi pisarzy.

Przypominam, ?e zg?oszenia wysy?amy na PW - wi?c nie w tym temacie.

Pozdrawiam.

Odp: Liga pisarzy - wolne rozmowy.

Zaraz, zaraz! Gdzie opis nagrody o jak? "pisarze" maj? walczy??

Samej w sobie "nagrody" nie b?dzie, jako, i? jest to pr?bna edycja. Ka?dy uczestnik zarobi troch? punkt?w reputacji - chocia? g??wnie, walka b?dzie si? toczy? o tytu? najlepszego pisarza. Je?li komu? si? nie podoba, ?e nie zdob?dzie "super-wypa?nej nagrody" - nic z tym nie zrobi?, jest to na zasadzie sprawdzenia, czy ten pomys? si? sprawdzi.

Jak my?lisz, przed pierwszymi M? w pi?ce no?nej, tworzyli pierwsze pr?bne M? w pi?ce no?nej? W dodatku bez nagr?d (i nie pieprzcie, ?e czerpiecie rado?? z tego, i? jeste?cie, phie, najlepszymi pisarzami na forum). Je?li chcesz si? na co? przyda? - rozbij skarbonk?.

Pisz?c wolne rozmowy w temacie spodziewa?em si? prowokacji...

No dobrze po kolei.

Por?wnywanie ma?ego konkursu do Mistrzostw ?wiata w pi?ce no?nej, nie jest na miejscu. Dlatego je?li chc? co? sprawdzi? czy co? ma sens - proste - sprawdzam. I tutaj takie ma?e odniesienie, do pi?ki no?nej. Czy po pierwszej, nieudanej akcji zawodnicy si? poddaj?? Nie? A nie brakuje ludzi, kt?rzy maj? przyjemno?? z pisania i w dodatku nie s? materialistami.

Antoniusz a ty nadal pieprzysz od rzeczy... Czy musz? by? jakie? nagrody? Tutaj chodzi o dobr? zabaw? i rozkr?cenie forum. Jak mo?esz por?wnywa? Mistrzostwa ?wiata w pi?ce no?nej do tej ligi? Tam graj? zawodowcy, kt?rzy robi?c to co robi? zarabiaj? na ?ycie, a ta liga powsta?a ?eby po rywalizowa? w przyjacielskiej atmosferze (kt?r? ty na si?? pr?bujesz si? zburzy? wypisuj?c gdzie si? da swoje m?dro?ci), ewentualnie sprawdzi? si?. Mam ci do powiedzenia tylko jedno: sko?cz...!

Co do ligi, dobrze, ?e kto? stara si? rozkr?ci? troch? to forum a nie tylko siedzie? na ty?ku i narzeka?. Mog? tylko powiedzie?, ?e ka?dy uczestnik, kt?ry nie zrobi sobie jaj i nie odda pracy (oby takich by?o jak najmniej a najlepiej w cale), mo?e liczy? na punkt reputacji ode mnie. Wszystkim uczestnikom ?ycz? powodzenia ^^

Antoniusz to zeroo

Ja pierdole, Antoniusz czy Ty naprawd? jeste? taki niedojebany? Czy Ty kurwa my?lisz, ?e jak co? napiszesz, to jest to inteligentne? We? si? ogarnij.
@ Topic

Co do tematu, mog? ze starego konta da? reputa zwyci?zcy jak b?dzie unban ^^

Ja pierdole, Antoniusz czy Ty naprawd? jeste? taki niedojebany? Czy Ty kurwa my?lisz, ?e jak co? napiszesz, to jest to inteligentne? We? si? ogarnij.
@ Topic

Co do tematu, mog? ze starego konta da? reputa zwyci?zcy jak b?dzie unban ^^
Dok?adnie, mo?e ka?dy przyzna zwyci?zcy p. reputacji? To b. pomys?. Popieram. : )

Antoniusz a ty nadal pieprzysz od rzeczy... Czy musz? by? jakie? nagrody?

Ta, "Konkurs – publiczne przyrzeczenie nagrody za okre?lon? czynno?? lub jej zaniechanie lub za najlepszy rezultat, spe?niaj?ce przyrzeczone warunki, z okre?lonym terminem ubiegania si? o przyrzeczon? nagrod? w rozumieniu art. 919-921 Kodeksu cywilnego". Tote? nie wiem, dlaczego si? czepiasz. A, brak stosownej wiedzy. Nie wybaczam.

Tutaj chodzi o dobr? zabaw? i rozkr?cenie forum.

Rozkr?cenie forum? Niby w jaki spos?b? O jak? dobr? zabaw?? Chyba nie wiesz, jak trudnym jest pisanie (oczywi?cie na poziomie wy?szym jak zadowalaj?cy) na okre?lony temat.

Jak mo?esz por?wnywa? Mistrzostwa ?wiata w pi?ce no?nej do tej ligi?

Bo M? zawsz? by? tak zajebiste, jak s? teraz...

Ta, "Konkurs – publiczne przyrzeczenie nagrody za okre?lon? czynno?? lub jej zaniechanie lub za najlepszy rezultat, spe?niaj?ce przyrzeczone warunki, z okre?lonym terminem ubiegania si? o przyrzeczon? nagrod? w rozumieniu art. 919-921 Kodeksu cywilnego". Tote? nie wiem, dlaczego si? czepiasz. A, brak stosownej wiedzy. Nie wybaczam.
Rozkr?cenie forum? Niby w jaki spos?b? O jak? dobr? zabaw?? Chyba nie wiesz, jak trudnym jest pisanie (oczywi?cie na poziomie wy?szym jak zadowalaj?cy) na okre?lony temat.
Antoniusz, masz jaki? problem z tym co tutaj pr?bujemy zrobi?? NIKT CI NIE KA?E SI? UDZIELA? - W Y P I E R D A L A J.
Jak mo?ecie to zignorujcie go. ^^

Antoniuszu, powo?ujesz si? na zasad?, i?

Zwyci?zcy, poza sam? satysfakcj? z takiego miana (tytu?u), musi by? przyznana przyrzeczona nagroda (materialna jak np. finansowa lub rzeczowa, lub niematerialna jak np. dyplom, odznaczenie itp.)

Jednak jest to w prawym znaczeniu s?owa "konkurs" i odnosi si? g??wnie do zawod?w kt?re odbywaj? si? w okre?lonym miejscu, nie na forum.

?ebym si? ja?niej wyrazi?, potraktujcie to jako ZABAW?!

Dalej - je?eli uwa?asz, ?e jeste? taki zajebisty, je?li chodzi o pisanie - zapraszam na pojedynek, mo?esz nawet sam wybra? temat i czas, udowodni? ci, ?e si? mylisz - dlaczego, skoro jeste? naszym miszczem, sam si? nie zg?osisz?

Miszczu ?wiata we wszystkich dziedzinach - n?dzne prowokacje kt?re czynisz w kierunku u?ytkownik?w, nie s? ani fajne, ani inteligentne. Dlatego jako apel i zako?czenie tej dyskusji, proponowa?bym, aby? wi?cej tutaj nie pisa?, z korzy?ci? dla og??u, tw?j ban za destruktywne zachowanie nadejdzie szybciej ni? my?lisz : )

Z tego co napisa? Mercenary to nie zauwa?y?em aby u?y? s?owa konkurs. Gdyby jednak wspomnia?, ?e jest to konkurs:
"spe?niaj?ce przyrzeczone warunki".
Warunkiem jest nic. Rozumiesz? Nic. Takie nic mog? ci nawet na meila wys?a?. Przyrzeczone, wi?c dostaniesz swoje nic.

Jak? dobr? zabaw??
Skoro kto? si? za to bierze to chyba lubi to robi? i go to bawi?;o
Do tego jest rywalizacja.

O czym ty cz?owieku gadasz? Co ma piernik do wiatraka?

Jeste? za inteligentny na to forum. Odejd?!

Nigdy nie zabiera?em si? zapisanie. Odpadn? od razu, ale spr?bowa? zawsze mo?na ^.^ Wszystko dla ludzi :D
Wiersze bia?e dopuszczalne?

Ostatnia edycja:

Dowolna forma. Wi?c wiersze bia?e tak?e.

#edit

Gratulacje $peqto - trafi?e? na mnie :D

Ostatnia edycja:

Mam ci do powiedzenia tylko jedno: sko?cz...!

Pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek, pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek, pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek. Je?eli takie osoby maj? bra? udzia? w tej zabawie, to mija si? ona z celem.

W zasadzie mog? si? zapisa?, jednak?e czy prace oddam - nie wiem. Wszystko zale?y od tego, czy b?dzie mi si? chcia?o pisa? cokulwiek.

Pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek, pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek, pierw stawia si? wykrzyknik, potem wielokropek. Je?eli takie osoby maj? bra? udzia? w tej zabawie, to mija si? ona z celem.
W przypadku wielokropka lub pytajnika kolejno?? kt?rego? z tych znak?w z wykrzyknikiem ustala si? w zale?no?ci od tego, jaki efekt chce si? uzyska? – ko?cz?cy wykrzyknik zwi?ksza si?? ekspresji, ko?cz?cy pytajnik mo?e oznacza? zdziwienie lub kwestionowa? wykrzyknienie, a ko?cz?cy wielokropek – urwanie wypowiedzi lub niedopowiedzenie. Mo?na te? u?y? wszystkich trzech znak?w obok siebie w r??nych kombinacjach.

W zasadzie mog? si? zapisa?, jednak?e czy prace oddam - nie wiem. Wszystko zale?y od tego, czy b?dzie mi si? chcia?o pisa? cokulwiek.
Je?eli nie zamierzasz odda? pracy, to wypisz si? z konkursu. Nie potrzeba w nim ludzi, kt?rzy tylko zepsuj? zabaw? innym. Od siebie mog? zagwarantowa? bana ka?dej osobie, kt?ra nie prze?le pracy, nie maj?c przy tym ?adnego konkretnego usprawiedliwienia.

Czyli to jednak konkurs, nie zabawa.
konkurs
1. «impreza, przedsi?wzi?cie daj?ce mo?no?? wyboru najlepszych wykonawc?w, autor?w danych prac itp.»
No, jest to konkurs i zabawa.
Przeczyta?e? chocia? regu?y tego konkursu? Temat podawany jest 24 godziny przed terminem oddania. Wiesz co to oznacza? Ano to, i? kto? po prostu si? nie wyrobi.
A przeczyta?e? chocia? m?j post? Napisa?em wyra?nie, ?e nienapisanie bez podania powodu b?dzie karane warnem. Je?li wiesz, ?e nie b?dzie pasowa? ci dany termin, napisz do organizatora. A je?li wiesz, ?e nie wyrobisz si? z napisaniem pracy, to nie startuj w konkursie. Chyba proste.
Ale co tam - lepiej kara? ludzi uczestnicz?cych w zabawie, ni? Koko pisz?cego chuj bzdur.
Widzisz, wreszcie zrozumia?e? moj? forumow? polityk?. Brawo!

Czyli to jednak konkurs, nie zabawa. Przeczyta?e? chocia? regu?y tego konkursu? Temat podawany jest 24 godziny przed terminem oddania. Wiesz co to oznacza? Ano to, i? kto? po prostu si? nie wyrobi. Ale co tam - lepiej kara? ludzi uczestnicz?cych w zabawie, ni? Koko pisz?cego chuj bzdur.

Mercenarym, w takim razie mnie wypisz ; ) Widocznie kto? jest za g?upi by zrozumie?, ?e to zabawa, nie konkurs.

Ostatnia edycja:

Napisa?em wyra?nie, ?e nienapisanie bez podania powodu b?dzie karane warnem.

S?usznie, przynajmniej b?dzie jakie? zaanga?owanie.

Czyli to jednak konkurs, nie zabawa. Przeczyta?e? chocia? regu?y tego konkursu? Temat podawany jest 24 godziny przed terminem oddania. Wiesz co to oznacza? Ano to, i? kto? po prostu si? nie wyrobi. Ale co tam - lepiej kara? ludzi uczestnicz?cych w zabawie, ni? Koko pisz?cego chuj bzdur.
Mercenarym, w takim razie mnie wypisz ; ) Widocznie kto? jest za g?upi by zrozumie?, ?e to zabawa, nie konkurs.

Napisa?em informacje na PW, ?e b?dzie wi?cej ni? jeden dzie?, bo rzeczywi?cie mia?o by to wp?yw na poziom prac. O ile wiem to by?o oko?o 23:30, czyli przed napisaniem Twojego postu - nie powiniene? mie? w?tpliwo?ci. Tak samo przecie? wyja?ni?em, ?e nie liczy si? ilo?? a w?asny wk?ad. Nawet te "trzy zdania" mog? by? lepsze ni? d?ugi wyk?ad oponenta.

3. Zwyci?zc? zostanie ten, kto po up?ywie 24h uzyska wi?ksz? liczb? g?os?w w anonimowym g?osowaniu. Prace nie b?d? podpisane, w celu, aby kolega nie g?osowa? na prac? kolegi.

(...)

Dni pomi?dzy pojedynkami b?d? czasem na g?osowanie (praca z poprzedniego dnia) oraz podanie temat?w autorom kolejnych prac. Daty zostan? ustalone losowo. Szczeg??y dotycz?ce oddawania prac, podam, gdy lista si? zape?ni.

Tutaj jest napisane o 24h maj?cych zwi?zek z g?osowaniem i czasem na podanie temat?w. Na napisanie pracy b?dzie przypuszczalnie kilka dni - tak, ?eby ?adnie u?o?y? w terminarzu.

Debila ze mnie robisz?

Mercenary napisał:
Antoniusz napisał:
Mercenary napisał:
Antoniusz napisał:
Mercenary napisał:
Antoniusz napisał:
Mercenary napisał:
Antoniusz napisał:
Mercenary napisał:
Antoniusz napisał:
Rozumiem, ?e jak dopadnie mnie le? to i trzy zdania wys?a? mog??
Pewnie, byle swojego autorstwa.
To se mo?esz mnie zapisa?.
Nr 1 czy 2?
G?upi?? Dlaczego niby ma mi to czyni? jak?kolwiek r??nic??
Dobra, zobaczymy jak si? sprawia Twoje pi?ro - jeste? zapisany.
Temat?
Dzie? przed pojedynkiem, 24h na napisanie jest.
To poziom tych prac b?dzie straaasznieee niskii..
Zobaczymy, ewentualnie si? wyd?u?y ten czas, poprzez oddalenie termin?w poszczeg?lnych walk - jutro dam zna?.

Jak ju? wy?ej wspomnia?em - nie b?dzie mi przem?drza?y pajac grozi? - wypisuj? si? z tej zabawy (notabene m?wi? tak dlatego, ?e lubi? robi? pajacom na z?o??).

Ostatnia edycja:

Po pierwsze na napisanie tematu b?dzie wi?cej ni? dzie? - dok?adnie to podam po zape?nieniu listy.

Jeszcze jedna kwestia jest ustalana - czy prace maj? by? oceniane przez u?ytkownik?w, czy 3-5 osobowe jury, kt?re si? na tym zna?

#edit

Przynajmniej nam nie zepsujesz zabawy. Zosta?o jedno miejsce. No i robisz post?py, ju? nie nazywasz TEGO konkursem \o/

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry