Lil' Flashy zadba o Wasze postacie!

Status
Zamknięty.

Time

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
84
xd

Notka moderatorska:
Sztypta g?upoty, ze strony autora. Zamykam.//Rea~

Odp: Lil' Flashy zadba o Wasze postacie!

Tragicznie ten HUD wygl?da, jakby wyci?gni?ty z jakiej? s?abej gry mmo 3d.
Jedyne co chcia?bym to ten pasek do?wiadczenia pod oknem.

Wygl?da nie?le, nie mog? si? doczeka? a? wypuszcz? tego klienta. Ciekawe jak bedzie z ustawianiem hotkey?w.

Chujowy. Lepiej by by?o gdyby by? normalny pasek ?ycia i pod nim doda? mane, zamiast tych wielkich syf?w. Jednak ca?y pomys? z flashem mi si? podoba.

Jak to ogl?da?em pomy?la?em sobie to samo co Kamil, ?e powinni to da? normalnie a pod nim jeszcze mane. Dziwie si? ?e na tym flash cliencie wida? ?e nie ma bp? Gdzie b?dzie si? eq wsadza?? To s? takie moje podstawowe pytania, a ca?y projekt mi si? podoba.

P.S: To jest wyci?gni?te z 4Story (kiedy? gra?em przez godzine).

Przeczytajcie sobie ca?y artyku?. Wyra?nie jest napisane ?e wszystko b?dziecie mogli ustawi? jak b?dziecie chcieli przyk?adowo:

14854107.jpg

Zdj?cie zaczerpni?te z TibioPedia, r?wnie? tam mo?ecie zobaczy? par? innych zdj??.​

no to b?dzie granie ;P na telefonie sobie odpale :ooo fajny pomys? og?lnie ;]

Mam nadzieje ?e bedzi? mo?na ustawi? wybrane zakl?cie np na prawy przycisk myszy :)

To co teraz si? dzieje z Tibi? to tragedia powoli nie przypomina ju? mi tej Tibii kt?ra mi si? podoba?a tylko jak?? gre 3D chodz jest ona gr? 2D.

No efekt mo?e i jest dosy? dobry tego Lil'Flasha , ale czy b?dzie to u?yteczne, czy te? uci??liwe, to si? oka?e. Nie czyta?em ca?ego ale jedno mi troch? nie pasuje. Mianowicie nasz obecny ekwipunek. Gdzie tam jest niby eq? Bo ja widz? chyba tylko bp.

No efekt mo?e i jest dosy? dobry tego Lil'Flasha , ale czy b?dzie to u?yteczne, czy te? uci??liwe, to si? oka?e. Nie czyta?em ca?ego ale jedno mi troch? nie pasuje. Mianowicie nasz obecny ekwipunek. Gdzie tam jest niby eq? Bo ja widz? chyba tylko bp.

EQ b?dzie na pewno tak jak teraz, tylko zapewne b?dzie mo?na je ca?kowicie ukry?.

Wygl?da pi?knie , czekam na flasha.

Mi r?wnie? bardzo si? bardzo podoba ten flash, niewiem co noobom si? w nim nie podoba, i co z tego, ?e inaczej wygl?da, to ma by? dla wygody, wg mnie lepiej jak mo?na poukrywa? i przesuwa?.

Cipsoft coraz wiecej odgapia od wow'a

wow_addon_-_icehud-256403-1246846607.jpeg

na dole jak widac tez

cool down system

HUDFeb122009.jpg

Mi si? to zupe?nie nie podoba 'Tibia' kt?ra s?yn??a ze swojej prostoty nagle zamienia si? w jaki? eksperyment gamma na?pane na tym ekranie a? oczy mnie bol? nie wiadomo na czym uwag? skupi? ukryje sobie jakie? dziecko eq a potem matk? krzes?em pobije bo powie ?e mu posta? okrad?a <Joke> ale tak czy tak nie podoba mi si? to kompletnie Cipsoft zamiast zabra? si? za bardziej istotne rzeczy takie jak balansacja profesji to przerabiaj? klienta samym klientem we flashu nie odzyskaj? graczy a na pewno nie zdob?d? nowych bo Tibia nie jest ju? taka s?awna jak kiedy? ju? nie jest g??wnym tematem o kt?rym si? rozmawia z kolegami na podw?rku poza tym wida? liczb? nowych graczy na rooku je?eli nadal b?dzie mala?a liczba graczy to cipsoft mo?e pakowa? manatki i pomy?le? nad tym co pope?nili ?le to znaczy my?lenie tylko o paccu i o kasie jak? zarabiaj?.

popieram zadanie strasznie sciagaja od innych gier a inne gry powinny wzorowac sie na tibi

Wiesz jak inne gry beda wzorowac sie na tibi, to tibia nie bedzie miala sie juz na kim wzorowa? az wkoncu upadnie albo nied?ugo, z tibi zrobi? jednego wielkiego metina, lub margonem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry