Lista przeboj?w TNP!

Status
Zamknięty.
Odp: Lista przeboj?w TNP!

Z dedykacjami dla wszystkich ?o?nierzy, kt?rzy walcz? o wyzwolenie swojego kraju, dla ?o?nierzy, kt?rzy w tej chwili s? torturowani, dla kogo? Dla kraju. Dla ?o?nierzy, kt?rzy walcz? i gin? w imi? zach?anno?ci ONZ oraz NATO. Poza tym, pos?uchajcie dzieci klasyki polskiego rocka. Lady Pank zawsze na TOP w Polsce.
Ma?a wojna - YouTube

@up
No kurwa. Mialem wrzucic dzis cos LP. No ale dobra, mamy jeszcze D?emik.
http://www.youtube.com/watch?v=pohQOPmPaK4

A to co mialo byc wczesniej zostawiam na pozniej bo znow bedzie "jednostajnie" lol.

Ostatnia edycja:
No to poszli z mocnym metal (death metal) uwielbiam ten utw?r.

https://www.youtube.com/watch?v=312Sb-2PovA

Nie mam poj?cia co si? stalo, zbugowa?o mojego posta... Widzicie to te??? normalnie poprzestawiane wszystko ...

Notka moderatorska:
Po??czone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

#up
Manowar \m/ Akurat si? zastanawia?em, czy nie wrzuci? "Die for metal", ale wyb?r pad? na Nirvane.

Do tematu:
Jako, ?e jest ju? nowy dzie?, a ja ucz? si? do sprawdzianu z matematyki, postanowi?em wrzuci? jak?? piosenk?.

Nirvana-Sliver

GRANDMA TAKE ME HOME

Ostatnia edycja:

Strasznie nie lubi?, kiedy mi kto? m?wi, ?e "teksty Comy maj? g??boki przekaz", bo s? te? takie, kt?re nie maj? ;)
T? piosenk?, obok Eckhart i Excess uwa?am jednak za najlepsz? w ich wykonaniu i s?ucham jej minimum 15x dziennie, wi?c nie mog?a si? tu nie znale??.

Coma - Leszek Zukowski - YouTube

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:

Najlepszy go?cinny wyst?p Serja jaki znam, no mo?e poza "Holidays in Cambodia" u Foo Fighters, to ten z zespo?em Viza, nawiasem m?wi?c r?wnie? pochodz?cym z Armenii. Sam zesp?? czerpie z dorobku SOAD i r?wnie? uto?samia si? ze swoimi korzeniami, chocia? p?ki co nie jest jeszcze a? tak znany. Piosenka "Viktor" jest jednak cudowna sama w sobie, wi?c wrzuc? j? dzi?:

Viza feat Serj Tankian "Viktor" - YouTube

Jak komu? si? nie podoba Serj i zesp?? Viza na ?ywo, to dodaj? te? wersj? studyjn?:

Viza feat Serj Tankian - Viktor - YouTube

Ostatnia edycja:

Ja wbij? piosenk?, kt?ra nie ka?demu si? spodoba, ale ka?dego uspokoi.

Time to say goodbye Sarah Brightman Andrea Bocelli - YouTube

Chcia?bym r?wnie? podzi?kowa? ka?demu, kto od pocz?tku bawi si? z nami :) Specjalnie pozdrowienia i dedykacje dla: Beosi <3, Aramiszona, Kikimory, Marolza, Eldryzifa, Kamcio003, Kenxu, Coore, Assesora oraz innych, kt?rzy w?o?yli sw?j wk?ad w ten temat.

Kikimora masz dobry gust do piosenek. (Chodzi o te piosenki zespo?u Papa Roach)

Prosz?, tu taka legendarna piosenka Avantasii, pewnie ka?demu znana, polecam Fireflies'owi, Kikimorze, Beosce, Aramiszonowi i Matre.

AVANTASIA - "Anywhere" [Lyrics] - YouTube

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry