What's new

Live Mapping

Status
Not open for further replies.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104
Odp: Live Mapping

musicie mie? dobrego neta bo cz?sto jest tak ?e u osoby mappuj?cej wszystko ?adnie wida? a potem jak wbije jeszcze raz to po?owy rzeczy nie ma
szczeg?lnie wklejanie i przenoszenie - te dwa prawie zawsze ?le dzia?aj? chyba ?e zosta?o to poprawione

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Co do internetu Ja mam najgorzej bo mam 50mb ale zagranica XD Ale dobra jak kto? jest ch?tny to mo?e pisa? teraz tak z 2h posiedz? :)

Kahras

Senior User
Reaction score
167

musicie mie? dobrego neta bo cz?sto jest tak ?e u osoby mappuj?cej wszystko ?adnie wida? a potem jak wbije jeszcze raz to po?owy rzeczy nie ma
szczeg?lnie wklejanie i przenoszenie - te dwa prawie zawsze ?le dzia?aj? chyba ?e zosta?o to poprawione

Dzia?aj? pr?bowa?em, zosta?y poprawione.

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Dzia?aj? pr?bowa?em, zosta?y poprawione.

[MENTION=356768]Kahras[/MENTION] chyba jako jeden z nielicznych poj??e? t? oto sztuk?(Ucz mnie), ?eby przetestowa? 3 r??ne RME i na ka?dym ?eby nie dzia?a?o to trzeba mie? niezwyk?ego pecha XDD ten sam b??d czy to na zew ip czy przez hamachi czy inne cudowania XD

Nie dzia?aj?ce

+ jedno z gg

Last edited:

Kakashi

Active User
Reaction score
6

Siemanko. Z g?ry sorki za od?wie?enie ale mam ten problem z ip 0.0.0.0. Gdzie idzie to jako? naprawi? czy co? z tym zrobi? aby pokazywa?o poprawne ip? Jak mam neta z zewn?trznym ip ale pod??czonym pod router to dam rad? hostowa??

Status
Not open for further replies.