LocalHost

Status
Zamknięty.

AceAge

Active User
Marzec 10, 2010
Liczba reakcji
3
Cze mam problem :[ zrobi?em acc makera sklie i takie pierdo?y na localhost ale co z witryn? aby inni mogli wej??? np. yoyo.pl prosz? o odp jak to zrobi? by na yoyo.pl by?o to co jest na localhosT? nie mam bladego poj?cia jak to zrobi? ;d (strona podobna: polski-ots.yoyo.pl - witamy!) PLX FAST ODPOWIED? DAM GoDa NA OTSIE = W?ASNA MAPA , ROZSZERZONE KOMENDY GMA I GODA! :D

Odp: LocalHost

@OD?WIE?AM@

chodzi mi o server ftp np. FILEZILLA jak jej u?y?? Jak wrzuci? acc makera na ni??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

jak zrobi?e? tam konto. To w swoim koncie masz informacje do konta ftp. Tam masz folder odpowiedni ?eby wrzuci? ca?? zawarto?? strony... Nie powiem Ci dok?adnie bo teraz nie wiem jaki tam jest... Ale jak napiszesz jakie tam s? foldery to mog? Ci powiedzie? do jakiego masz wrzuci?.

Parametry po??czenia

Poni?ej przedstawiamy wszystkie dane niezb?dne do po??czenia z serwerem i modyfikacji strony.

Po??czenie FTP

Adres strony: Choose language | Drupal
Adres serwera FTP: destroy-serv.yoyo.pl
Alternatywne adresy serwera FTP: v3.yoyo.pl, 88.198.157.98
Port: 21
U?ytkownik: destroy-serv.yoyo.pl
Has?o: Takie jakie poda?e? podczas tworzenia strony (zmie?)
Po?aczenie do bazy MySQL

Panel PHPMyAdmin: phpMyAdmin mysql2.yoyo.pl
Adres serwera MySQL: mysql2.yoyo.pl
Port: 3306
Baza danych: db1026711
Nazwa u?ytkownika: db1026711
Has?o: Takie jakie poda?e? podczas tworzenia/migracji strony (zmie?)

i co? da si? co? zrobi?? ;d

?eby zrobi? strone serwera, najlepiej da? j? razem z OTSem na ten sam serwer. Je?li sam hostujesz OTSa, wystarczy pobra? xamppa i wrzuci? pliki do /xampp/htdocs/ - i masz acc markera :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry