• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

login na tibia.com

Status
Zamknięty.

sargonus

User
Liczba reakcji
0
Mam 1 pytanko.od jakiegos czasu nie chce mi sie otworzyc Account Management na tibia.com. Pokazuje mi sie komunikat ze strona moze nie byc bezpieczna. Wie ktos moze o co moze chodzic? Z gory dzieki. A jesli to wazne to uzywam opery

Odp: login na tibia.com

Mo?e to w?a?nie wina twojej przegl?darki. Pobierz najnowsz? mozille i wszystko powinno by? dobrze, za?, je?eli nie b?dzie napisz.

zmienila sie tylko sresc komunikatu na : To polaczenie jest niezaufane. Loguje sie na oficialnej stronie tibie wiec nie powinno byc problemow. A jednak...

R?wnie? mam taki problem ale mam na to rad? musisz wpisa? w Google bramka proxy, otworzy? pierwsz? stron? i wybra? jak?? bramk? proxy.Potem wpisujesz tibia.com, otwiera ci stron? z Tibi? i powinno dzia?a?

tak to dziala ale jakos nie mam do nich przekonania. ma ktos jakis inny pomysl?

Przeskanuj sw?j komputer, powy??czaj potem wszystkie firewalle. Je?li i to nie pomo?e spr?buj metody Raya: http://tibia.net.pl/pomoc-z-tibia/167576-masz-problem-z-tibia-rozwiazanie.html To powinno pom?c. A, co do bramek proxy - s? one bezpieczne.

#down
Pewnie masz Xpka, wi?c - prawym klawiszem myszy na m?j komputer/zarz?dzaj/us?ugi i aplikacje/us?ugi/ i tutaj znajd? zapor? systemu windows, ustaw na wy??czone i zrobione. ; )

Ostatnia edycja:

a tak propo wiem ze to glupio zabrzmi ale jak ja mam te firewalle powylaczac?
XD

Status
Zamknięty.
Do góry