Logo - Gallery

Aviolles

Advanced User
Lipiec 31, 2009
Liczba reakcji
19
Witam. B?d? tutaj wstawiaj moje dzie?a, a inaczej loga mojej strony klanu Call of Duty 4. Mo?ecie surowo komentowa? lub wytyka? co ?le.

beznazwyl.png

Odp: Logo - Gallery

Jak surowo to surowo. Praca banalna, jedyne co tutaj mi si? podoba to napis. CO w tym zrobi?e?? Da?e? obrazek, da?e? filtr, da?e? ramk? i napis? 10 minut roboty, postaraj si?.

W jakim programie to robisz: gimp czy photoshop ? Je?eli w gimpie, to polecam stron? www.gimpuj.info.
Polecam ci t? stronk? z renderami Planet Renders v3. Og?lnie tak jak kolega wy?ej napisa?.
Sam robi?em takie sygny na pocz?tku. Najpierw czytaj du?o tutoriali, a potem staraj si? samemu co? kombinowa? (robi? fajne t?a, wymy?lone przez siebie, czy wycina? rendery, bo nie ka?dy znajdziesz od razu gotowy w internecie).
A moja ocena 5/10.
Pozdrowionka

Witam. Dzi? zrobi?em co? nowego, bez tutoriala, aby sprawdzi? czy co? mi wyjdzie. Zamierzam z?apa? kilka poradnik?w i udoskonali? swojego gimpa.

cod4k.png

Fatalna jedynka, aczkolwiek fajne uj?cie z Crashem. ;) Dw?jka lepsza, ale te? nic szczeg?lnego... Napisy fajne, ale za pewne s? one wklejone. ;) C??, mo?e si? kiedy? spikniemy na spara w cod4? :D

Wi?c tutaj moja nowa praca, tym razem z C4D i zacz??em prac? z nimi. Narazie, to moje urozmaicone pocz?tki, wi?c b?d? kaleczy?, ale my?l? ?e z waszym doradctwem b?dzie mi sz?o coraz lepiej.

beznazwyn.png

O to jak wygl?da na mojej stronie.

Moje nowe logo, mi si? podoba, lepsza od pozosta?ych.

wgslogo.png

Dawno nic nie wrzuci?em, czas na zmiane.

logoforumf.png

Back
Do góry