-Tibia 7.60 Lord of the Rings Online!

Status
Zamknięty.

Aaviq

Active User
Wrzesień 16, 2010
Liczba reakcji
10
reklsm.png

Czy kiedykolwiek zastanawia?e?, si? czym jest prawdziwa przygoda?

Ahoj, w?drowcze!
Chcia?bym, wam dzisiaj przedstawi?, zapowied?, o nowym serwerze, opartym na, s?awnej ksi??ce, jak?e i filmie - W?adca Pier?cieni!

Pr?b, ?eby stworzy? tak unikalny serwer, by?o wiele, ale niestety, jeszcze nikomu, nie uda?o si? w pe?ni, postawi?, prawdziwy, playable ots.
My w to co robimy, jeste?my zaanga?owani, zawzi?ci i zach?ceni, do swojej pracy, na tyle, ?eby uko?czy? j? w pi?knym stylu.
Gwarantujemy, ?e nie jest to kolejny wyimaginowany temat, z g?upimi dyrdyma?ami.

Przechodz?c do rzeczy, wspomn?, o tym jak intryguj?cy, i fascynuj?cy jest ?wiat, w?adcy pier?cieni. Fabu?a, jest wprost fantastyczna, je?li chodzi o prawdziwy serwer RPG. Marzy?e? kiedy?, o serwerze bez teleport?w, z fabu??, i prawdziwym klimatem? Do spe?nienia ich s? potrzebne przede wszystkim, ch?ci i cierpliwo??. Bierzemy ten temat na powa?nie, i nie gwarantujemy, ?e serwer powstanie, w kilka dni. Mo?e to trwa? tygodnie, a zarazem miesi?ce. U nas punktualno??, jest niczym pi?ta Ahillesowa. Chcia?bym, ?eby by?o to jasne, zanim zaczniemy.

Lord of the Rings Online

Informacje og?lne
Posiadamy w?asne sprity potwork?w, oraz outfit?w. Gotowe mamy, oko?o 5%.
Mapa jest w?asnor?cznie robiona, na podstawie W?adcy Pier?cieni. Postaramy si?, ?eby wszystkie miejsca, kt?re w owej ksi??ce by?y, zaistnia?y tak?e na naszym serwerze.

Statystyki
~Exp: 1x
Reszta jest raczej zb?dna, z racji i?, do gry b?d? w??czone w?asne systemy. Skille itp, b?d? inaczej wygl?da?y, ni? na normalnym serwerze.

Premium Account oczywi?cie b?dzie p?atny, ale ?adnych sms-shop?w, i innego syfu, nie b?dzie.

Screeny
lotr.png

lotr.png

Oficjalne forum projektu, znajdziecie tutaj.

W razie jakichkolwiek problem?w, lub pyta? piszcie w tym temacie, lub na forum projektu.

See Ya, in Tibia!

Odp: Lord of the Rings Online!

O kurwa. Te grafiki s? zajebiste, ale hobbit (chyba) wygl?da jak lalka.
Na kiedy planowany start?
W?a?nie ko?cz? czyta? III cz??? WP. Napewno wejd? na OTS jak wystartuje.

Nie podoba mi si? grafika spidera zostawcie tego z prawdziwej tibi :d Hobbit troch? za ma?y mi si? wydaje :D Og?lnie szkoda ?e niema jakiego? filmiku lub zdj?cia z mapy, lecz i tak zapowiada si? ciekawie!

Je?eli chodzi o paj?ka to mam do dyspozycji jeszcze inn? grafike ; )
I je?eli b?d? mia? czas, wstawi? nast?pny SS z ots.

I jeszcze jedno.
Nie oczekujcie od nas zbyt wiele.
Bo aktualnie w teamie s? 3 osoby.

Fajne Grafiki! My?l? Ze Serwer Zapowiada Si? Dobrze .Napewno Wbije Spodziewajcie Si? Mnie Lubie Takie Zmodyfikowane Tibie
Pozdrawiam.Denvaren

Uwielbiam trylogie w?adcy pier?cieni wi?c jak powstanie server napewno zagoszcz? na d?u?ej, mam nadzieje ?e Legolas b?dzie odzwierciedla? Paladyna, Aragorn Knighta itp.
Exp rate 1x uu ci??ko b?dzie wbi? ten 50 nie m?wi?c o 100, ale mam nadzieje ?e za to monstery b?d? dawa?y du?o expa. Orci, Gobliny mam nadzieje ?e b?d? ulepszone bo by?o bo ?miesznie gdyby taki Orc pada? od 30 Legolasa (paladyna).

No to na tyle pozdrawiam

Dodam te?, ?e mamy ju? shape mapy.
LOTR Online - oficjalne forum projektu. Zapraszamy!

Ja na pewno Zagram,Lubi? grac w nowe projekty np.pokemon,dragon ball itp..

Szerze to ja sobie jako? tego nie wyobra?am ;/ No, ale zobaczymy jak to b?dzie bo pomys? ciekawy :D Czekam na wi?cej info.

No projekt do?? ?mia?y bo jak ju? jest napisane w zapowiedzi ?aden serwer o takowej tematyce jeszcze nie powsta? lecz mam zadzieje ?e si? uda i trzymam za was kciuki :D

Ps.
fajne grafiki
i do mateusza 2277 nie m?wi si? Orkowie :O

Ostatnia edycja:

Chcia?bym powiedzie?, ?e zmienili?my domen? na LOTR Ots!
ogoszenie1.png

www.lotrots.xaa.pl - Serdecznie zapraszamy!

Ostatnia edycja:

Dodam tak?e, ?e forum LOTR Ots jest ju? skonstruowane, i gotowe do u?ytku.
badzjednymznas.png

Ma?y SS z ots ; )

Kod:
http://zapodaj.net/images/9aeb326291c2.bmp

Nied?ugo mo?e poka?e itemki ; )

Ostatnia edycja:

Jakiego ty silnika u?ywasz??
Tylko nie gadaj, ?e robisz pod Tibi? 7.60, to od razu tobie m?wi? aby? zmieni? na tfs 0.3.6pl1
Pod 7.6 jeste? niewiele wstanie zrobi?.

Czekam na kolejne informacje.

O cholera, ale brzydkie.

A ten paj?k to czemu stoi na grzybie?

Grafiki wygl?daj?, jakby by?y zapisywane najpierw w .jpg a dopiero potem w .bmp.

Silnik to TFS pod tibie 8.6 ; )

Wiec tak
co do tematyki to wybrales bardzo ciekawa z WP mozna naprawde zrobic wiele ciekawych rzeczy, mam nadzieje ze wyjdzie Ci ciekawy i grywalny ots, chetnie wejde.

P.s

pisz mi pw swoje gg, mam propozycje.

Witam
Chcialem to za?atwic inaczej ale niestety po rozmowie z jednym z osob tworzacych tego otsa okazalo sie ze tworzy to przynajmniej jedno nieogarniete dziecko.
366937 (11-02-2011 18:54)
nie oddajemy konkurencji, naszych pracownik?w.
Ja1 (11-02-2011 18:55)
my nie robimy otsow
mamy wlasna firme robiaca gry komputerowe
366937 (11-02-2011 18:55)
aha.
dlatego chcialbym prosic o kontakt z grafikiem
366937 (11-02-2011 18:56)
to powiem Ci wprost...
wypierdalaj.
;))
Ja1 (11-02-2011 18:56)
wybacz nie rozmawiam z dziecmi
Ja1 (11-02-2011 18:57)
twoje zachowanie swiadczy o twojej inteligencji
porozwmawiam z kims bardziej wychowanym
Pozdrawiam Kregox
xxwww (11-02-2011 18:57)
z tego mog? wywnioskowa?, ?e Twoje IQ si?ga poni?ej zera.
366937 (11-02-2011 18:57)
;))
366937 (11-02-2011 18:58)
Jestem wychowany, ale dla ludzi kt?rzy narzucaj? si? na mnie, niczym pies na kie?bas?, czeka sroga niespodzianka.

Jezeli osoba ktora tworzyla nowe postacie jest zainteresowana ze mna porozmawiac prosi?byn o kontakt. Szukamy zdolnych pixelartow do nowej gry komputerowej.

Co do projektu.
Jezeli nie posiadacie programisty pokroju Larvy
65937636.jpg

YouTube - Pokemon Unleashed Preview 2: Evolutions

to nie macie co nawet startowa? jedynie co zobaczylismy tutaj to grafiki a nic o systemie gry
Pozdrawiam Kregox

Ostatnia edycja:

Ze mn? na pewno nie pisa?e? ; )
A co do ciebie, to 2 razy podawa?e? mi swoje gadu prosz?c ?ebym napisa? pisa?em trzykrotnie i jako? odpowiedzi nie dosta?em.

Mo?esz powiedzie? z kim pisa?e? ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry