- Liczba reakcji
- 0
Jak ka?dy dobrze wie, bardzo cz?sto mo?na by?o spotka? na forach Tibii temat o serwerze LOTR na podstawie silnika z Tibii, w raz z paroma do?wiadczonymi osobami wzi?li?my si? ostro do roboty. Nie jest to pierwszy lepszy projekt, lecz co? na prawd? powa?nego. Przejd?my do konkret?w:
Mamy ju? stworzone rasy, profesje, spells, monsters, do?? spor? cz??? mapy (Moria, Helmowy Jar, Minas Tirith, Bree, Wichrowy Czub, Shire, Rivendell i do?? sporo r??nych expowisk) Poza tym zawieramy tak?e profesjonalny hosting od startuj?cej dopiero, ALE bardzo szybko rozwijaj?cej si? sieci serwer?w, kt?ra ma ju? gwarantowan? przysz?o??. Jeste?my osobami do?wiadczonymi, kt?re szukaj? jeszcze kilku os?b do pomocy, by serwer po prostu powsta? szybciej.
Kogo nam brakuje:
Tak na prawd? moim zdaniem tylko PIXELARTYSTE, ale zawsze przyda si? do pomocy jeszcze jedna para r?k, lub dwie.
Pixelartysta - 1/2
Mapper amator - 1/3
Skrypter amator 1/1
Tester 0/5
Podanie:
Mam na imi?:
Chc? by?:
Robi? w tym od:
W zamian oczekuje:
Kontakt: (skype lub gg)
Oczywi?cie jak wida? nie napisa?em nic o wynagrodzeniu, b?dzie ono zale?a?o od waszej posady, wi?cej informacji dostaniecie na priv gg: 33361658 lub skype: mati123034 Mamy ju? stworzone rasy, profesje, spells, monsters, do?? spor? cz??? mapy (Moria, Helmowy Jar, Minas Tirith, Bree, Wichrowy Czub, Shire, Rivendell i do?? sporo r??nych expowisk) Poza tym zawieramy tak?e profesjonalny hosting od startuj?cej dopiero, ALE bardzo szybko rozwijaj?cej si? sieci serwer?w, kt?ra ma ju? gwarantowan? przysz?o??. Jeste?my osobami do?wiadczonymi, kt?re szukaj? jeszcze kilku os?b do pomocy, by serwer po prostu powsta? szybciej.

Kogo nam brakuje:
Tak na prawd? moim zdaniem tylko PIXELARTYSTE, ale zawsze przyda si? do pomocy jeszcze jedna para r?k, lub dwie.
Pixelartysta - 1/2
Mapper amator - 1/3
Skrypter amator 1/1
Tester 0/5
Podanie:
Mam na imi?:
Chc? by?:
Robi? w tym od:
W zamian oczekuje:
Kontakt: (skype lub gg)
Nie rozpisa?em tutaj wszystkiego co mamy ze wzgl?du na brak czasu, jednak je?eli kto? napisze do mnie to z ch?ci? dam mu link, w kt?rym jest wszystko ?adnie rozpisane. 

Dzi?ki i obiecuje, ?e si? doczekasz.