Lord Of The Rings Tibia Projekt!

Status
Zamknięty.

adravvy

Active User
Lipiec 22, 2010
Liczba reakcji
0
Jak ka?dy dobrze wie, bardzo cz?sto mo?na by?o spotka? na forach Tibii temat o serwerze LOTR na podstawie silnika z Tibii, w raz z paroma do?wiadczonymi osobami wzi?li?my si? ostro do roboty. Nie jest to pierwszy lepszy projekt, lecz co? na prawd? powa?nego. Przejd?my do konkret?w:

Mamy ju? stworzone rasy, profesje, spells, monsters, do?? spor? cz??? mapy (Moria, Helmowy Jar, Minas Tirith, Bree, Wichrowy Czub, Shire, Rivendell i do?? sporo r??nych expowisk) Poza tym zawieramy tak?e profesjonalny hosting od startuj?cej dopiero, ALE bardzo szybko rozwijaj?cej si? sieci serwer?w, kt?ra ma ju? gwarantowan? przysz?o??. Jeste?my osobami do?wiadczonymi, kt?re szukaj? jeszcze kilku os?b do pomocy, by serwer po prostu powsta? szybciej. :)

Kogo nam brakuje:
Tak na prawd? moim zdaniem tylko PIXELARTYSTE, ale zawsze przyda si? do pomocy jeszcze jedna para r?k, lub dwie.

Pixelartysta - 1/2
Mapper amator - 1/3
Skrypter amator 1/1
Tester 0/5

Podanie:
Mam na imi?:
Chc? by?:
Robi? w tym od:
W zamian oczekuje:
Kontakt: (skype lub gg)
Oczywi?cie jak wida? nie napisa?em nic o wynagrodzeniu, b?dzie ono zale?a?o od waszej posady, wi?cej informacji dostaniecie na priv gg: 33361658 lub skype: mati123034 :) Nie rozpisa?em tutaj wszystkiego co mamy ze wzgl?du na brak czasu, jednak je?eli kto? napisze do mnie to z ch?ci? dam mu link, w kt?rym jest wszystko ?adnie rozpisane. :)

Odp: Lord Of The Rings Tibia Projekt!

Refreshhh

Ref.

Mam na imi?: Maciej :v

Chc? by?: Mapperem :3

Robi? w tym od: Dwa lata z przerwami :b

W zamian oczekuje: Nie oczekuj? niczego! :3 (chyba, ?e kto? z Ekipy ma Diablo 3 i dodatek to kogo? na rifty :])
Kontakt: (skype lub gg) GG: 8303034 Skype podam na gg :v

Wracamy z ekip? do tematu, tak?e zn?w otwieram rekrutacje. Mamy ju? wszystkich pr?cz: Pixelartysta(ogarni?ta os?bka izo) Amatork?w maperr?w :) No i tester?w, w p??niejszym czasie zarzuc? linkiem do forum. REFRESH!!

**EDIT**

Jednak dam dzisiaj link do forum, jest on zrobiony na szybko, ze wzgl?du na to, ?e szkoda czasu na po?wi?canie czasu, na forum, kt?re jest TYMCZASOWE. http://www.lordoftheringstibia.pun.pl/

Ostatnia edycja:

No to Refresh panowie. :)
Pami?taj, ?e je?eli wszed?e? w ten w?tek to czekamy w?a?nie na Ciebie!! Nie hamuj si?.

Mam na imi?: Maciej (+1 mapper ^ :) )
Chc? by?: mapper/story writer (znam dobrze Middle-earth ;3)
Robi? w tym od: 2 lata z przerwami (bra?em udzia?, np. w projekcie venuria)
W zamian oczekuje: Na razie niczego. Tylko satysfakcji :) Jak serwer ruszy i zacznie przynosi? bardziej konkretne zyski, wtedy si? upomn? o jaki? ma?y % ;)
Kontakt: GG: 7811382 (pisa?em)

Ostatnia edycja:

Mam na imi?: Miko?aj
Chc? by?: tester / skrypter ( wiem ?e nie potrzebny ale mog? pom?c bo si? znam ) / mapper (w jakim? stopniu)
Robi? w tym od: uuu nie zlicze ale mia?em spore przerwy (pomaga?em przy robieniu servera lotr i wielu innych)
W zamian oczekuje: dogadamy si?
Kontakt: (skype lub gg) gg 16141964

Refresh. :) Wracamy do tematu, mamy co raz wiecej

Moze jakie? screeny cokolwiek by zach?ci? ?

Ambitny projekt. Nie ukrywam, ?e fajnie co? zobaczy? popularnego jak i magicznego w ?wiecie Tibii, ale moim zdaniem to nie wypali. Musieli by?cie mie? perfekcyjnie na wysokim poziomie zrobion? map?, skrypty, fabu??, pe?no nowych pixel?w, oraz pomys??w. - Masa pracy, Masa do?wiadzczenia, Masa po?wi?cenia - nie wiadomo czy kto? to doceni. Ale ?ycz? powodzenia!

Masz racj?, ale nie zaszkodzi pr?bowa?, na pewno zapa?u mi i reszcie nie zabraknie, poniewa? ten projekt toczy si? w nas od 2012 roku, jednak by?em wtedy jeszcze g?wniarzem i by?o to jedynie jako takie marzenie fana ca?ej historii LOTR. Teraz jest to po prostu mo?liwe do wykonania. :) Przepraszam za brak aktualnie ss?w itd. ale musimy po prostu sklei? wszystkie nasze prac? w kup? i wtedy co? udost?pnimy, teraz mamy ju? sporo zrobione, ale wiadomo, wszystko jest w rozsypce. :/ Jak ju? b?dziemy mie? sklejone to co? tu wrzuc?, a do tego czasu mog? jedynie upewni?, ?e mamy oko?o 200 grafik samych przedmiot?w EQ, sporo skrypt?w zwi?zanych z rasami, profesjami, potworami etc. + sporo mapy. :) Zach?cam do pomocy!!

Chcia?bym zobaczy? ten serwer jak wypali, i jak to wszystko rozplanowali?cie. Czekam na start, ale wpierw na zapowied? :)

Mi?o zobaczy? takie komentarze. :) Na pewno wzbudzaj? w nas wi?kszy zapa?. :D Dzi?ki i obiecuje, ?e si? doczekasz.

Mam na imi?: Adrian
Chc? by?: Tester
Robi? w tym od: Od bardzo dawna xD
W zamian oczekuje: Mi?ej zabawy :)
Kontakt:
GG: Napisane po lewej jest.

Czekam na odpowied? od pana wy?ej na skype.

Refresh :)

Napisz do mnie. Co? podpowiem, pomoge.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry