[Lordaeron.eu] |POCZUJ PRAWDZIWE RPG|

Status
Zamknięty.
Odp: [Lordaeron.eu] |POCZUJ PRAWDZIWE RPG|

qlfs.jpg

Takie tam xD

Ehm, Grzonas straci? swoj? po?owe z loota, bo mu rzuci?em na dp i mu na sypali ?mieci i niechc?cy wyjeba? ccki te? pod siebie i jaki? noobek mu zajeba?.

Oczywi?cie dzi?ki grzonasowi zrobi?em tin lizarda, bo noobek odkry? inny ,, przedmiot ", ?eby na to use wzi???, i tutaj macie te? moj? skleje xd

2jbnr55.png

Ja chyba nie gram bo mam hanta od Bubina ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
@topic
Gogo 150 lvl i robcie poi i Anni
@edit
JEDNAK GRAM DZIAFFKI
sklejar.png

Pomoglem zrobi? tin lizarda :D
@up
Nikt nie zajeba? tego 9 cc, ja je wzialem nubie =D

We? sie kurwa ogarnij aramiszon pojebie i naucz si? modowa?. Nie mo?e by? post pod postem w ci?gu 24 godzin, ale jak kto? posta, a nawet kilka, napisa?, to chyba kurwa mam prawo jeszcze raz si? odezwa?? Ogarnij si? bo mnie wkurwia? zaczynasz...

Notka moderatorska:
Regulamin dzia?u w tej kwestii jest jasny - jeden post ze zdj?ciami na 24h.Od tego nie ma odst?pstw, bez wzgl?du na Tw?j niewybredny j?zyk i p?acz.Pohamuj emocje, bo podchodzisz do pewnych spraw zbyt emocjonalnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up
Stfu aramiszon. Czyli jak minut? po p??nocy zamieszcze zdj?cie, kolejne zdj?cie b?d? mia? o np. 18:30, a od czasu mojego ssa napisano 3 strony to mam edytowa? posta 3 strony wcze?niej, tak? Ciekawe kto uk?ada? regulamin
@topic

28096571.png

Chcialem napisa? "Jeba? Bubina" ale mi Rewsiu nie pozwoli? :<

Notka moderatorska:
Czyli jak zamie?cisz zdj?cie minut? po p??nocy to mo?esz je zamie?ci? 24h p??niej.Mo?esz zebra? zdj?cia z ca?ego dnia i doda? kilka, mo?esz edytowa? post, mo?esz nie dodawa? nic - opcji jest wiele, ale zako?cz t? bezproduktywn? dyskusj?.

SKLEJA NR 2

skleja2.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up
?adnie wam idzie, graty i go 500 :P

@top
Dodam co? od siebie ;p
85 dista
85dista.png

5 mlv
5mlv.png

i stan postaci z przed minuty ;)
stanpostaci2912.png

Widz? temat si? rozkr?ca :)
Mam bardzo ma?o czasu na granie, wi?c cud?w nie ma.

25 LVL

30 LVL

Hello !
To znowu ja i moje wyjebiste screeny ^^
Awanse i Loot z hydr :
ssz.png

I domek <3
ss12-2.png

Ostatnia edycja:

te? macie takie lagi ci?gle? mnie przycina na 3-4 sekundy co pare sqm. nie mo?na efektywnie expi?, a chcia?em pg w nocy jebnac :/

te? macie takie lagi ci?gle? mnie przycina na 3-4 sekundy co pare sqm. nie mo?na efektywnie expi?, a chcia?em pg w nocy jebnac :/

Ta, s? takie ?ciny ale to ju? ka?dy si? do nich przyzwyczai?, najbardziej tylko Crashe wkurwiaj? cz?owieka.

Btw, widz? tutaj pierwszy komentarz bez screenu, w tym temacie.

Ja oczywi?cie kontynuuje tradycj?, ?apcie sska ;)

Tak, po raz kolejny sto czterdziesty level, bo si? wyjeba?em z Grzonasem na Azerusie :o

1z3m68o.png

Zamieszczam zdj?cie nooba :

KUPIE 40 APE FURS, 15 MAGIC SULPHURS, 18 VAMPIRE DUSTS, 35 HOLY ORCHIDS, 64 BAT WINGS, 39 LIZARD SCALES, 69 SPIDER SILKS LUB ZAMIENIE ZA PUNKTY ||| ORAZ SPRZEDAM WSZYSTKIE ILO?CI PUNKT?W 10 PUNKT?W = 2CC

Grzonas dzi? przejeba? 100cc + na jakie? dupne itemki do addonu hahahah tak przep?aci? ale po?ow? odzyska? bo typ nie chcia? go ju? opierdala? buashauhsauhsauhs, ale wyjeba? tyle kasy na wiatr, chujek i nawet 25cc mi podjeba?.. xd

Tutaj macie screen, btw ten loot po prawo to z grzonasem od 100 do 104-5lv. (Jakie? 77cc by?o za all)

3130xs8.png

Sprawa wygl?da nast?puj?co, ka?dy z Was wysy?a mi parcel na:
Dziki Johnson
<nazwa pierwszego miasta>
Nie wiem jak nazywa si? pierwsze miasto ale to wasz problem!
W parcelu ma si? znajdowa? 100gp, albo polec? bany przy pierwszej pr?bie rejestracji na cenzura!
Const, kochaniutki, Ty jeste? zwolniony z haraczu bo ju? go z Ciebie ?ci?gn??em!

Pozdrawiam
Nie ?artuje!
Dziki~~

Takie jakie? ma?e PG
z 86 albo 87 /nie pami?tam ;] \ do 94.
5523pixyjzvhes.png

5628veafhxsurw.png

Weso?ego nowego roku ;p

cjls.jpg

POI DONE + 144lvl.

Pff, expicie jak lamusy, nied?ugo Was ogarniemy ze Speederem i Kurtisem, strze?cie si?, i nie usuwajcie mi post?w, potem wrzuc? jakiego? screena.

Pozdrawiam

Pff, expicie jak lamusy,
Strze? si?! Jak wezm? na powa?nie twoje s?owa, to w?tpi?, aby? dobi? setk? kiedy kolwiek.

Obecnie nie mam zamiaru expi?, nied?ugo wybieram si? na sylwka, ju? z qmplami jestem przygotowany, ale nie chc? mi si? og??em ju? expi? na LA.

@up
Gro?ny rews.
@2up
Zobacz moj exp bar na stronie
@topic
Zbieram full summonera i wydalem caly hajs ;sss

ewrc.jpg

haha :D
Zr?bcie miejsce dla koxa roku !
Takie tam, ?eby 3 ss by?y :
screenshot003jd.png

230 lv i 70 axe!!! dobra dobra 200 pojawi?a si? przypadkowo... :|
screenshot012aw.png

Bonus ss <3
screenshot007p.png

Pisa?o 2800gp to kupi?em ^^ <tylko cichooo> bo zara kto? si? przyjebie, ?e to jego itemy xd

Dzi?kuje za uwag?.
Specjalne podzi?kowania dla Exathil m?j pro i dla ...
22:41 Trawa Pale Stres [45]: FENRIS KTORY SKILL WBILES XD

@edit
Jak kupowa?em domek itemy by?y ju? w ?rodku, jednak zwin??em itemy i da?em leave z house, by nie narazi? si? na hunta.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry