Lubicie Czytac?

Status
Zamknięty.
Odp: Lubicie Czytac?

to taka mala wiekszosc lubi czytac ksiazki fantasy?

Nie lubi? czyta?, gdy? jest to nudne. Po 5 stronach zapominam zawsze co by?o. Po co czyta?, jak mo?na ogl?da?? :D

Nie lubimy czyta? dlatego ,?e nauczyciele daj? zjebane. Gdyby dali np. HP oboj?tnie jak? cz??? ,albo w?adce pier?cieni itp. to ka?dy by z ch?ci? czyta?. Nie lubie czyta?.

coz... polecam Wam ksiazki ktore potrafia wciagnac (jezeli jestescie kibicami, nie wazne jakiego klubu): Hoolifan i Liga Chuliganow, ostatnio sie wciagnalem :)
dla innych, lubiacych groze: Lovecraft (np "Zew Cthulhu"), Blackwoodz, Poe
to sa ludzie ktorzy nie zle pisza, sposrod nich polecam Lovecrafta i najbardziej ksiazke Zew Cthulhu

Ja bardzo lubi? czyta? ksi??ki, je?li s? ciekawe, i wci?gaj?ce.Dla mnie lektura niczym si? nie r??ni od wybranej przez Siebie samego ksi??ki.
Regards
Teleq

Dother
Co ty ja mia?em akademie pana kleksa w 4 klasie :D A dzieci z bullerbyn w 1:D Niemo?liwe ?e w 2 klasie;DD

Nigdy nie przeczyta?em ani jednej lektury. Lubi? czyta? ksi??ki zwi?zane z html lub php, a najbardziej polecam kamasutre ;)

Lubi? czyta? tylko ciekawe ksi??ki. Nie cierpi? lektur. Cho? nieraz trafi si? jaka? dobra. Og?lnie to zale?y od ch?ci ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry