Lucid Dream - Swiadome sny!

Status
Zamknięty.
Odp: Lucid Dream - Swiadome sny!

kiedy? si? w to bawi?em ale nie udawalo mi si? i si? podda?em, chyba zaczn? zn?w mo?e si? uda ;]

probowalem z tym zezem i mi sie w ogole nie udalo. budze sie w nocy nie ruszam sie ani nic tylko robie zeza i uswiadamiam sobie ze jestem teraz swiadomy. dlugo tak nie wytrzymalem bo oczy same wracaly do normalnego polozenia :( trudno po snie jest sie skupic na jednej rzeczy czyli trzymaniu oczu w jednej pozycji i w koncu usnalem bez LD.

Sam si? w to bawi?em ale niekt?re sny s? z fabu?? tak z dupy ?e wola? bym ich nie pami?ta?. Moj? technik? by?o w wakacje brak snu przez ponad dob?(mo?na to osi?gn?? pij?c col? i graj?c w tibi? do utraty staminy xD) po??czona ze sposobem Xervina, pozwala to nieco wyd?u?y? czas spania, nie wiem jak ze snem. Czasami dzia?a?a pozwalaj?c na obserwacj? pokoju z halucynacjami(przy wyra?nym niekontrolowanym "wci?gni?ciu" obu b?benk?w nast?puj?cym z jednoczesnym parali?em sennym mo?na ?mia?o otworzy? oczy), czasami nie.

To sobie popatrz na swoja dlon. W snach jest zawsze zdeformowana i ma inna liczbe palcow.
Nie zawsze - kwestia tego jak to odbierasz.
Nie cz?sto patrz? na r?ce podczas sn?w ale albo mam normalne(mo?liwe ?e z tego ?e przeszed?em du?o fps?w na singlu) albo kopyta jak u kucyk?w(wymaga przedawkowania mlp), czasami s? to inne ko?czyny jak ?apy czy co?(raz nawet by?em wilkiem czy co?) ale rzadko si? to zdarza.

Z w?asnego do?wiadczenia mi najtrudniej jest wp?ywa? na wygl?d obiekt?w (cho? samo generowanie ich nie jest wi?kszym problemem je?li nie s? z?o?one)

Ostatnia edycja:

Advent Child napisał:
Co ty pieprzysz ? Nie wiem bo bierzesz, ale bierz po?ow?.
Advent Child napisał:
Kontrolowanego snu to mo?e nie mia?em ale takie jak najbardziej rzeczywiste to si? zdarzaj?, jak nie wiesz czy sen jest snem czy jaw? i jeste? w stanie kontrolowa? chocia? siebie, ale na otoczenie wplywa? nie mo?esz to ju? masz p?? sukcesu.
Po pierwsze jak mozesz wysmiewac moje zdanie skoro sam masz tak nikle pojecie na temat o ktorym dyskutujemy? Czy to tylko proba blysku swoim geniuszem na forum internetowym?
Po drugie, skoncz prowokowac w kazdym temacie w ktorym sie wypowiadasz. To ostatnie ostrzezenie z mojej strony, ilosc raportow ktore leca na Twoja osobe jest przerazajaca.

I dla Twojej wiadomosci:
Wikipedia napisał:
Czy twoje d?onie maj? w?a?ciwy kolor, mo?e masz za du?o palc?w (czasem znikaj? i pojawiaj? si?, gdy chcesz je policzy?!) albo jest w nich co? dziwnego? Czy mo?esz przepchn?? palce przez drug? d?o??
W moim przypadku to dzialalo zawsze.

cholera! z dzisiejszego snu nici. budzik w telefonie mam pod poduszka i gdy zadzwonil pamietalem sen przez chwile, ale gdy sie zerwalem zeby go wylaczyc juz zapomnialem -.- i teraz nie moge sobie przypomniec

no co jest ! przez pierwsze dwa dni pamietalem dobrze, a teraz to juz w ogole nie idzie nic -.-

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jeba? dzienniczki, id?cie w WILDa

Status
Zamknięty.
Back
Do góry