• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ludzie w Tibi, oraz Zagrajmy razem!

Status
Zamknięty.

Matixy

Active User
1. Ludzie w Tibii.
No wi?c, ludzie w tibi, z tego co mia?em okazj? zaobserwowa? s? dojrzali, na og?? uprzejmi a nawet pomocni. Czy to dlatego, ?e lojalni Tibii pozostali tylko starsi gracze? Taka jest moja teoria. Ludzie s? podejrzanie fajni.

2. Zagrajmy razem!
Chc? wr?ci? do Tibii, ale nie chc? gra? samemu, nie raz ju? zaczyna?em i wiem, ?e nie zale?nie co my?l? w tej chwili, je?eli b?d? gra? sam to szybko si? znudz?. Potrzebuje kogo?, komu b?d? m?g? si? pochwali?, wyp?aka? si? w razie deadu czy co?, no rozumiecie :D. Nie jestem zwolennikiem ??czenia si? w wi?ksze spo?eczno?ci (np gildie) w kt?rych notabene nikt nikomu do ko?ca nie ufa. Chc? mie? partnera do duo, mo?e trio, max kilka(na?cie) os?b, ludzi kt?rym m?g?bym bez zastanowienia poda? swoje passy. Co wy na to?
Jako i? sytuacja polityczna servera i zachowanie wy?szo-poziomowych graczy (szczeg?lnie cz?onk?w dominuj?cej gildi) ma du?e znaczenie na gameplay, zapraszam na server Danubia. Ludzie tu s? na prawd? podejrzanie dobrzy, ludzie respektuj?, to ?e spot jest zaj?ty itp.
Dominuj?ca gildia ma prawo wyprosi? gracza z expa, nawet je?eli ten by? tam pierwszy, ale gildia ta nigdy nie zabija bez powodu itp. Server PvP, na kt?rym nikt nie forsuje nikogo do walki, brzmi nie?le, h?? :D

PS. S?ysza?em ?e ludzie botuj?, jednak nie widz?, ?eby to by?o cz?ste zjawisko.

Piszcie!

@Edit
Zapomnia?em dopisa?. M?j plan na granie by?by prosty. Jestem wolny w godzinach 14-23 i planuj? gra? 1,5-2h dziennie, na zielonej staminie (exp x 1.5 na paccu, wiadomo).
Jak? klas?? Jest mi to niemal?e oboj?tne, chc? pogra? dla towarzystwa i dla zabawy. Taki jest m?j wst?pny plan. Oczywi?cie zale?y od was, czy w og?le b?d? gra?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom