- Liczba reakcji
- 19
Cze??, ludziska. Dzi? chcia?bym was gor?co poinformowa?, ?e ch?tnie us?ysz? o waszych "prze?yciach" na ?wiecie Lunara kt?ry moim zdaniem jest na prawd? jednym z lepszych, cz?ste wypady wraz z teamem zabawa, a przede wszystkim satysfakcja z peva?pe. Ot?? to, m?j temat nie ma si? ko?czy? tylko na przywitaniu was i poleceniu gry na tym serwerze, zatem zaczynamy! wpad?em na pomys? (nie ja jeden), by?my za?o?yli rodzink? do wsp?lnych wypad?w, ale ?eby nie by?o tak:
Ja: no siema
On: czesc
Ja: to co lecimy na jakis maly wypadzik
?
On: no co ty xd ja boce, nie chce mi sie...
Ja: no dobra, szkoda.. :\
Koniec przedstawienia, chc? po prostu for-fun zastanawia?em si? nad dopiskiem naszej rodzinki bo chodzi tutaj by?my mieli jeden wyraz ??cz?cy ca?o?? co? a'la drzewo genealogiczne, zostawiam by?my razem to obgadali ale osobi?cie preferuj?:
co? ?miesznego
najlepiej z j?zyka polskiego, ew. angielski (parodia kt?rego? z j?zyk?w np. Ekselent Tim).
w?o?y? co? z w?asnej inicjatywy, nie z?yna? od innych
Je?li b?dziecie mieli pomys? spe?niaj?cy te kryteria to serdecznie zapraszam do jego opublikowania, nie jest potrzebny pacc aczkolwiek bardzo dobrze jest kiedy si? go ma, ja osobi?cie rozpoczn? wraz ze znajomym od nowa gr? jak ju? zbierze si? odpowiednia grupka (ok. 6-7 typa), wtedy ustali si? nazw? ogarnie wszystko w nied?ugim czasie te? gildie si? za?o?y i pogrom.
APELUJ?: Kiedy ju? zbierzemy wystarczaj?co ilo?? os?b (dopisek u g?ry), zrobimy temat w dziale ze zdj?ciami gdzie si? pochwalimy naszymi postaciami, ale mo?liwo?? dodawania fotek b?dzie mia?a tylko rodzinka wi?c bez problemowo si? dogadamy.
nie zabraknie te? jeden propozycji ode mnie:
Darkshapee Of (tutaj sw?j w?asny dopisek, np. Szara Eminencja).
Ja: no siema
On: czesc
Ja: to co lecimy na jakis maly wypadzik
?On: no co ty xd ja boce, nie chce mi sie...
Ja: no dobra, szkoda.. :\
Koniec przedstawienia, chc? po prostu for-fun zastanawia?em si? nad dopiskiem naszej rodzinki bo chodzi tutaj by?my mieli jeden wyraz ??cz?cy ca?o?? co? a'la drzewo genealogiczne, zostawiam by?my razem to obgadali ale osobi?cie preferuj?:
co? ?miesznego
najlepiej z j?zyka polskiego, ew. angielski (parodia kt?rego? z j?zyk?w np. Ekselent Tim).
w?o?y? co? z w?asnej inicjatywy, nie z?yna? od innych
Je?li b?dziecie mieli pomys? spe?niaj?cy te kryteria to serdecznie zapraszam do jego opublikowania, nie jest potrzebny pacc aczkolwiek bardzo dobrze jest kiedy si? go ma, ja osobi?cie rozpoczn? wraz ze znajomym od nowa gr? jak ju? zbierze si? odpowiednia grupka (ok. 6-7 typa), wtedy ustali si? nazw? ogarnie wszystko w nied?ugim czasie te? gildie si? za?o?y i pogrom.
APELUJ?: Kiedy ju? zbierzemy wystarczaj?co ilo?? os?b (dopisek u g?ry), zrobimy temat w dziale ze zdj?ciami gdzie si? pochwalimy naszymi postaciami, ale mo?liwo?? dodawania fotek b?dzie mia?a tylko rodzinka wi?c bez problemowo si? dogadamy.
nie zabraknie te? jeden propozycji ode mnie:
Darkshapee Of (tutaj sw?j w?asny dopisek, np. Szara Eminencja).