• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Z tak banalnych quest?w mo?na zrobi? tak? fajn? a zarazem ciekaw? histori?. Czekam na wi?cej takich opowiada? oraz ss?w :)

Pozdrawiam [GRACZ]Kika Pall[/GRACZ]

~Guardia~O.o

Gratuluje wszystkim :). Vrael go go 80lvl :] Gratuluje zakupu boszk?w. Masz w planach zakup pacc?
P?ki co bieda piszczy w portfelu, zar?wno tibijskim, jak i realnym xd Bez pacca p?ki co dobrze mi si? ?yje, p??niej - zobaczymy //Vrael

Pozdrawiam delet...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Oh, ah, ih, uh, buh, ciuh etc. Co za wspania?e zdj?cia! Pk nie maj? szans z jak?e cudownym Vraelem i ca?? lunar? Team. Jeste?cie wspaniali! Niestety ja do was nie do??cz? bo ju? si? rozgo?ci?em na Calmerze moim 21 lvl palkiem. ;d Mo?e jak mi si? odechce gra? na Calmerze, to wpadn? do was po?ebra?. :D
Ale najpierw oddasz te 5k ;D <jouk>//Sey

For Sey: Jakie 5k? Ja nic nie po?ycza?em. xD

Pozdrawiam.

komentarz dodany poniewa? boje si? "master hotkeya" ;d

Ostatnia edycja:

ciekawe ssy , ale jestescie all hunted :<!

Chyba kpisz ; D Znowu Ci musia?em da? fory bo by? pad? //Varnor
EDIT :
No wlasnie nie ! Varnor ty masz podwojnego hunta :(.
Ps. Dostalem ostrzezenie :O
C??, zdarza si?. Mog?e? dopisa? "fajne 10/10" to by go nie by?o =D //Varnor
NIE to nie prawda;d usuwac go :<

Ostatnia edycja:

no i eleganco , crus helmet ci sie przyda ;d , solo na double axe tez byl chwilami przerazajacy ;d 10/10

Bardzo podoba mi si? podoba?o,?e nawet z tak g?upiego questa jakim jest Spike Sword,potrafili?cie wci?gn?? i zaciekawi? usera.Vrael,znajd? dobr? ekip? i id? na War Hammer Quest.Podobaj? mi si? r?wnie? twoje opisy miejsc,postaci etc. Ostatnio z tego co zd??y?em zauwa?y? Uncross i Napster przestali wrzuca? swoje fotki.?ycz? Wam wszystkich wysokich poziom?w,a co najwa?niejsze dobrej zabawy z gry.

Pozdrawiam,
Xinx.

#Edit

100 post w tym temacie,mam nadziej?,?e jakie? nagrody ju? za?atwione ^^
Naturalnie! Darmowy urlop na banicji ;D //Sey
Jak darmo,to bra? ; d //Xinx

Ostatnia edycja:

Zabawie sie we vraela. =D

-Trza potreni?! - krzykn?? z fascynacj? Berror
Tylko nie wiedzia? niestety jak, na czym, gdzie i kiedy. Ba? si? nieznanego :S. Wi?c gdy ju? przekopa? ca?? bilbliotek? w poszukiwaniu taktyk, sposob?w i potwor?w do skillowania. Niestety ma?o znalaz?. Najwi?cej by?o porad typu: "Trenuj na bestialskich rotwormach - b?dziesz WIELKI!!" Zm?czony tymi bzdetami, usiad? spokojnie na krze?le bibliotecznym i zacz?? my?le?.
I co wykombinowa??? Postanowi? poprosi? o pomoc wielkiego maga i arcymistrza tego fachu - Durandarto. Zapyta? si? go, pe?en strachu o odpowied?:
- Postawisz mi summona???
- yhym...

Tak wi?c, wyruszyli!

mhvhus.jpg

Po kilku mecz?cych godzinach marszu doszli do ma?o ucz?szczanej dzielnicy wielkiej pustyni - darashii!

Berror od razu zlurowa? 2 poison spidery - wiedzia? ju? ?e zatruwaj?. Omija?
w ten spos?b blokad? w skillowaniu shieldingu.
Zapyta? si? tak?e Durandarto:
- chcesz po?owi??? Mam w?dk? i 300 robali
- yhym...

Gdy ju? wszystko by?o gotowe Berror zacz?? sw?j trening

atw2dh.jpg

Powoli, powoli Berror dochodzi? do coraz
wi?kszej wprawy w obronie tarcz?

333gyab.jpg

29m2i5z.jpg

i nast?pne...

2z5k8kn.jpg

Z walk? mieczem tak?e nie pozostawa? w tyle...

2zjf4bb.jpg

rrmq2a.jpg

Berror intensywnie ?wiczy? level magiczny, czego efektem jest to:

2880f14.jpg

No ale c??, Durandarto nie by? zachwycony moim tekstem, i mi odpowiedzia?:

2e5sk1s.jpg

No c??...chyba ma racj? =).

Trenuj?c dalej, Durandarto zauwa?y? pewien b??d bog?w

53p9bt.jpg

Ony go nie ukarali za spostrzegawczo??!

Dzie? powoli chyli? si? ku zachodowi. Durandarto nie m?g? zosta? d?u?ej poniewa? mia? przeprowadzk?:
- Musz? troch? posprz?ta? w swojej klacie...
- ok.

P??niej jednak z?apa?em wielkiego palladyna - Varnora Rakayera - kt?ry ze mn? ?wiczy? dalej. Niestety ?redniowieczne baterie dzia?aj? niezwykle kr?tko
i Berror nie mia? jak robi? zdj?? a Varnorowi si? bardzo spieszy?o. Jednak w nocy zdoby? jeszcze baterie i zrobi? stan postaci z dnia 27 lipca:

33yhso3.jpg

Wielki Durandarto cieszy? si? dzi? chyba najbardziej z jednego; zosta? wielkim w?dkarzem!

Berror ostatkami si? wraca? do Thais. Musia? by? bardzo cierpliwym poniewa? noobki zablokowa?y wej?cie. By? ranny poniewa? po drodze spotka? 2 PK kt?rzy chcieli go zabi?. Trzeciemu si? to uda?o...

2ryh8v5.jpg

G?upi chuj - pomy?la? Berror zasypiaj?c. Zapisa? sobie na li?cie vip?w tego kolesia, oznaczy? go krzy?ykiem i zasn?? trzymaj?c tabliczk? w r?ku...

#Chinczyk

Go?ciem si? zajmie Vrael, a ja na wojne nie mam ani levela ani ochoty ;p

Ostatnia edycja:

Jeeej, kolejny cz?owiek graj?cy na Lunarze!
Btw, co to za b??d bog?w, kt?ry to niby Seylit odkry??

Brakuje tam jednego bordera ;d //Sey

bl?d w grafice gdzie Duran~~ pokazuje strzalkami ;) .
Ciekawe opowiadania 10/10, a tego kolesia ktory cie ubil to moge mojego palka czy tam sorca wziasc i mozemy wpasc po niego na expie;p pozdrawiam i zycze wysokich lvleow i zapraszam na wojne bo czas niedlugo powojowac gdyz za duzo PA sie robi w Obligatusie oraz Ever lasting ( to sa gildie panujace na lunarze teraz , naszczescie maja wojne ze soba banda szwedow.. )

Ostatnia edycja:

Jeeej, kolejny cz?owiek graj?cy na Lunarze!
Btw, co to za b??d bog?w, kt?ry to niby Seylit odkry??

Jako refresh i jako odpowied?.

Beosiu przejrzyj dok?adnie temat, wcze?niej tak?e dodawa?em screeny =)

A co do b??du to bordera brakuje na mapie nad Durandarto. :o

A dlaczego nie grasz?? Nie dodajesz co? zdj??... x)

Witam wszystkich ;] wstawiam pare ssow z mojego zycia na lunarze .
Niestety malo ich posiadam gdyz nie bylem wteczas swiadom ze je bede wstawial tutaj ;D.
fliszek8lvl.jpg

fliszek25lvl.jpg
[/IMG]
fliszek30lvl.jpg
[/IMG]
img2okg.jpg
[/IMG]

Jak bede mial cos wiecej to wstawie ;DD

@down Peda?ki haha, nie jako? tak wysz?o :p

Ostatnia edycja:

Nooo spoko zdj?cia, mo?e zaczn? gra? o ile nie b?dzie tam du?o wiary. Tylko musz? zainwestowa? w ng... ;d
Teraz gram w metin2, wi?c na bocie by si? dobrze skillowa?o, np. knightem ;]

#Up
Wy peeda?ki? :P

no fliszek ,fliszek widze ze pr0 elo hajt bajt eq XDD .
Zapraszam cie na duel przed dp thais !:D
Foty 10/10
@Sey
tak , tak niestety juz ozenil sie , a tak bardzo ja chcialem zostac jego partnerem ;<

A co mi tam do??czam do Was moj? wspania?? i pot??n? Kitiket? :D (m?j pierwszy female char), ma ona ju? ponad p?? roku i jak?e pot??ne staty : Level 18, Distance 47, Shielding 29, Mlvl 5. Oczywi?cie pall. Jako, ?e nie mam wystarczaj?cej liczby post?w, aby m?c wklei? zdj?cie dam Wam linka do fotki :D Oczywi?cie musz? podkr?ci? skille (jak ja nie lubi? treningu), ale c?? zawsze to jeden char wi?cej do kolekcji tematu Lunara Photos :D

kitiketa.jpg

To nie by? hack link. Poprawione tagi.

Pozdro :D

A ja dodam zdjecie jedno z zycia mojego sorca, ktory teraz posiada 20lvl :P .
To zdjecie zrobione przypadkowo z hitami kolesia ktory mnie probowal ubic :<.

aronaim.jpg

Za pare dni kupie paca to wstawie moze jakies Avanse o ile knightem na thori nie bede gral :)

Jak wszyscy bawimy si? w Vraela, to i ja! ;D

________________​

Dzie? jakich wiele. Monotonny poranek na spra?onej s?o?cem pustynnej osadzie. Darashia nigdy nie by?a go?cinna dla cz?owieka, ani ?adnej innej formy ?ycia. Jest jendak jedno miejsce, kt?re pozwala na swobodne ?ycie w cieniu i umiarkowanej ciszy i spokoju - podziemie. Tam te?, z powodu ogromnego upa?u, Durandarto postanowi? sp?dzi? reszt? dnia. Uzbrojony w nowo zakupion? r??d?k? op?ywaj?cej w energi? z kosmosu, sw?j stary, magiczny p?acz, oraz plecak magicznych napoj?w, m?ody mag pobrn?? przez z?ote piaski Daramy.

Po godzinie m?czarni, kt?re zdawa?y si? trwa? wieczno??, Durandarto dotar? do miejsca o kt?rym tylko s?ysza? z opowie?ci mieszka?c?w. Oaza nie by?a co prawda zbyt rozleg?a, ale dawa?a to, czego spragnieni podr??nicy pragn?li najbardziej - wod?, cie? i schronienie przed morderczym upa?em. M?ody mag przysiad? przy jeziorze i wypi? kilka ?yk?w ?yciodajnej chcia?oby si? powiedzie? wody. Sielanka nie trwa?a jednak d?ugo - zza pobliskiej palmy zdawa? si? by? widoczny pojedy?czy b?ysk. M?ody, niedo?wiadczony mag, podbieg? bli?ej. Jakie? by?o zdziwienie Durandarta, gdy jego oczom ukaza?a si? le??ca pod drzewem sylwetka Nomada. Brodaty je?dziec, widocznie zaskoczony widokiem czarodzieja, doby? swojego stalowego or??a, i z miejsca ruszy? do ataku. Szar?a jednak nie trwa?a d?ugo - w chwil? po kilku gwa?townych ruchach je?d?ca, ziemia zadr?a?a, ukaza?o si? p?kni?cie kt?re zacz??o wsysa? piasek. Zamroczony ??dz? krwi Nomad nie mia? najmniejszej szansy uskoczy?, i razem z kilkoma pobliskimi g?azami, wpad? do wyrwy w ziemi.

Gdy kurz opad?, Durandarto powoli zbli?y? si? do dziury. Nie by?a ona co prawda zbyt g??boka, lecz ostre, szpiczaste kamienie na dnie, by?y bezlitosne. Pod ?cian? widoczne by?o cia?o Nomada przebite przez jeden ze stalaktyt?w. Pomimo ?miertelnego zagro?enia, podziemny tunel by? tak przyjemnie ch?odny... Nie mo?na by?o wej?? do ?rodka. Tak te? si? sta?o - m?ody mag uwa?nie ze?lizgn?? si? po pobliskiej skalistej ?cianie, i twardo stan?? na ziemistym pod?o?u. Wo? unosz?ca si? w powietrzu i resztki walaj?ce si? po ca?ej jaskini ?wiadczy?y o czyjej? obecno?ci.

Durandarto brn?? dalej przez ciemny tunel, do tej chwili bez wi?kszych przeszk?d. Po chwili jednak, brunatne pod?o?e zaraz przed stopami czarodzieja zacz??o dziwnie dr?e? i unosi? si? powoli. W chwil? potem, ziemia rozprys?a si? po ?cianach korytarza i oczom Durana ukaza? si? o?lizg?y, wyg?odnia?y, br?zowy czerw. Kreatura wygl?da?a jak ochydny robak z kilkoma tuzinami z?bisk gotowych aby rozszarpa? ofiar?. Mag jednak, spotyka? te stworzenia ju? wcze?niej i doskonale wiedzia? jak sobie z nimi radzi?. Po kilku szybkich unikach i rozpaczliwym wyciu, przed czarodziejem le?a?o tylko przepalone na wylot truch?o czerwa ziemnego, a w powietrzy unosi? si? smr?d zw?glonego mi?sa. Nie by? to jednak jedyny mieszkaniec podziemi. Kr???c dalej po niezliczonych tunelach, Durandarto napotyka? coraz wi?cej czerw?w, oraz ich pobratymc?w ogromnych Robali W?wozowych.

Cierpliwie wybijaj?c plugawe stwory, w pewnym momencie, opieraj?c si? o st?ch?? ?cian? tunelu, m?ody adept magii poczu? nag?y przyp?yw si? i energii ?yciowej...

62549771.png

... Zabijanie czerw?w stawa?o si? coraz bardziej monotonne, i nie wymaga?o prawie ?adnego po?wi?cenia. Co wi?cej, jaskinia stawa?a si? coraz zimniejsza. Pozosta?o tylko jedno - powr?t do wioski na pustyni.

________​

Dobra, ju? mi si? nie chce pisa? ;d Tym bardziej, ?e mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia (Gazetka czy mapa na przyk?ad ;D). Tak wi?c, by?o potem jeszcze kilka advanc?w, oraz wykonana cz??? questu In Service of Yalahar - innymi s?owy, czas na exp na kasodajnych Mutated Human'ach ;D Pozdrawiam tych, kt?rym chcia?o czyta? si? moj? historyjk? xd:

... Level 28 ...

79272175.png

... Level 29 ...

47517989.png

... 25 Magic Level ...

m25.png

... i wizyta w Yalahar ;D ...

welcometoyalahar.png

Regards
Seylit

#up
Ip do otsa poprosze :)

Wiesz ?e nawet nie potrzebujesz IP changera?? Wejd? na <--- IP.
?ci?gnij klienta i z nami pograj.

Topic. Nom nie?le nam idzie. Mo?e jutro b?dzie druga cz??? "Przyg?d Berrora"

No widzisz, Vraelq, nareszcie upragniony 40 ci wszed?! ^^ A tak rozpacza?e?, ?e ci si? stamina zmarnuje. Teraz go go 50!

Seylit, go? go, bo jeszcze obro?nie w pi?rka.

REKLAMA!!!1
Wszelkiego rodzaju kolorowe plecaki z r??nych stron tibijskiego ?wiata prosz? przesy?a? na moj? zacn? posta? ([gracz]Nerodekrewta[/gracz]) do Carlin, or hunted!

Po??dane rodzaje:

- Golden Backpack
- Green Backpack
- Red Backpack
- Orange Backpack
- Yellow Backpack
- Pirate Backpack
- Beach Backpack
- Camouflage Backpack
- Brocade Backpack
- Fur Backpack

Najlepiej po kilka sztuk.

Apel do wszystkich wstawiaj?cych swoje zdj?cia:

Wycinajcie w paincie TYLKO swoj? posta? i ewentualny awans! Niepotrzebne nam tutaj screeny ca?ego ekranu, to psuje estetyk? tematu!

I dawajcie je w formacie bmp albo png! //Sey

Dodaj jeszcze list? darczy?c?w, to b?d? wysy?a? na pot?g? ;D //Sey
W sumie nie g?upie. My?lisz, ?e has?o "reput za plecaki" zmotywuje ich do dzia?ania? // Beo.
Jak najbardziej ;D //Sey
Zatem rozpu?? wie?? o tym, m??ny Seylicie! // Beo.

Do góry